169

Анонимен

преди 2 години

Руснаците ще си вземат рускоговорящите територии . Ако Украйна през 2014 година се беше федерализирала нямаше да се разпадне . Сега е сигурно че Русия си иска техните а после и други региони ще поискат да се отделят. На украинците им се иска да са империя но това си върви с някой задължения . Слаби са у главите за да създадат империя и затова ще се разпаднат . И това е само началото .

168

Наше оръжие там

преди 2 години

Тъй както си мислим,че не доставяме оръжие за Украйна, по руските новини днес (11.04) показаха изоставени от украинците оръжия край град Мариинка (близо до Донецк), сред които и заряди за гранатомет, от производствените номера на които се вижда (според говорителя) че са произведени в България. И то с коментар, че такива са се доставяли масово. Ето какво се чете на етикета на един от тях: CP-92 NBL-62 10-21-18 а под линия: 10-10-18 , като първите десятки и горе и под чертата са в двойна окръжност

167

Анонимен

преди 2 години

зеленски като актьор не беше токлова показван по кината ) време е за оскар!

166

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 175Не излязоха толкова глупави украинците, колкото и аз ги мислех, единствено пропагандата им ми замаза леко очите, че те били глупави а пък "великите" рашки били върха :)))

165

Анонимен

преди 2 години

До 2035 г.щели да се бият.Така каза Арестович.Ако до три месеца се размине войната ще е добре,но се съмнявам.Непрекъснато им пращат оръжия.Целта на САЩ била РФ да се разпадне на отделни независими неутрални малки републики и да се унищожи цялото ядрено оръжие там.Явно много са се уплашили от представянето на цар Бомба и са подготвили капан на РФ в Украйна.Нентрябваше РФ да се поддава на онези,които са я молели.Сега самите украинци мразят своите от Донбас и ги обвиняват,че за войната те имат вина

164

ЕС и Зеленски

преди 2 години

Когато европейските политици говорят със Зеленски много им се иска да се покажат като големи защитници на украинският народ. Енергични ръкостискания, големи обещания. А всъщност правят всичко възможно войната да не приключи скоро и да има повече жертви.

163

Анонимен

преди 2 години

От Джибути е пратено запитване до Зеленски да им окажат помощ с шест автомата АК-47

162

Анонимен

преди 2 години

В обкръжението на пcиxoпата в Кремъл има много индивиди, които с годините са му напомпвали самочувствието, че е истински лидер и "умник", а и отношението на част от западните политици явно е оказало влияние върху психиката на този бивш таксиметров шофьор за да се превърне във втори Хитлер и диктатор...

161

Анонимен

преди 2 години

Ето, как един руски психопат в Кремъл успя да объркаживота на милиони украинци... Обаче българските,подлеци русофили се радват на нещастието, коетосполетя тези хора...

160

Анонимен

преди 2 години

Животът е показал, че всяко чудо е за 3 дни. След няколко месеца на никого няма да му пука за Украйна вече, ще ги изоставят като изтупан брашнян чувал, Зеленски може да избяга в Милано в замъка си (дано да успее, ама надали).И животът ще си продължи, едни се раждат, други умират.

159

ДДРОнег

преди 2 години

Мразя всички украинци.Взимат по 40 лева на ден.После и работата на българите щв вземат.Няма да има работни места за българите.Те се месят в нашата политика.

158

Малко за политика

преди 2 години

Когато една война е станала неизбежна отговорността за нея не е на този, който е я започнал, а на този, който я е направил неизбежна. А това бяха украинците. Осем години обстрел на Донбас и Луганск, тайни лаборатории за биологично оръжие, намерения да правят атомно оръжие, сто хилядна армия край т.н. линия на разделение. Ако Русия не беше започнала войната на 24-ти Февруари, Украйна щеше да я започне на 28-ми.

157

На печалба

преди 2 години

САЩ приема славяните като разходен материал и войната ще продължи, докато има доставки на оръжие. Краварската оръжейнан индурстрия ще спечели милиарди от това.

156

Анонимен

преди 2 години

Голяма реклама на дрога прави това човече ! Вече се е превърнал в рекламно лице . И за дядо Байдън дабре , и за наркопласьорите добре ...

155

ДДРОнег

преди 2 години

Като се замисля....аз не мога да мисля.Аз обичам Путин.Ако го видя ще му падна на колене.

154

На комедиен актъор

преди 2 години

Вяра кой има?!!?!?Ясно е за всички, че казаното от него откакто започна случващото се там, е по сценарий на САЩ! Както и всички провокации от Украинска страна, които доведоха до това!!! Придължашат да му превеждат милиони, вече станаха сигурно и милиарди, за да продължават шоенните действия, от които САЩ имат огромен интерес!!! На мен ми се повдига от този човек, който трябваше да седне на мирни преговори от самото начало, ако изобщо му пукаше за държавата и народа си!!!! Този човек е срам !!!

153

Нане

преди 2 години

с 300 на словаците заминали в киреча от Калибър...))) айде наще улавци краварски да вземат да изпратят и наще...

152

Клоунът Зеленски

преди 2 години

Зеленски разиграва с фейкове европейските политици като марионетки, а те му се връзват. Но ще дойде време да се позамислят. Със санкциите вредят все повече на собствените си избиратели. Стигна и до нас - вече бензин 95 е почти 3 лева за литър.

151

Анонимен

преди 2 години

Зельо, прибирай си леките жени и малките нацистчета от морето ни, че много се размириса откакто дойдоха, ще развалим сезона. А вие си се бийте там по братски, изобщо не ни пречите.

150

ДДРОнег

преди 2 години

После да не се чудите защо сме зле - защото процентът русофили на глава от населението в България е ЧУДОВИЩНО голям !!!___То и онзи професор беше прав за 80% ***, ама много се направиха на обидени, вместо да се замислят, но то путинофил може ли да мисли ?!