31

Ей

преди 2 години

прогнозирах го това още като сформираха коалицията, а именно, че Слави ще се пъчи колко е велик, че ще прави номера, че ще се инати като катър. Относно БНБ и двете страни трябваше да оттеглят кандидатурите си и да предложат друг, политически неангажиран кандидат и най-важното човек с опит и авторитет.

30

Сина

преди 2 години

Киро, спазвай си обещанията в коалиционното споразумение, щото буци *** на вратата !!!

29

Анонимен

преди 2 години

Асам Наско ли ще подкрепи Киро? То има опит. Забрисало е паюжините в едно читалище.

28

ПЕТКОВ, ОТКАЖИ СЕ.!!

преди 2 години

НЕ ПОДКРЕПЯЙ НИНОВА, БОЙКИКЕВ, РАДЕВ И РАШКОВ.... ИНАЧЕ ТЕ ПИША В, СЪЩАТА ГРАФА--- МУТРА НА ЧЕРЕПА, БОБОКОВИ И ДРУГИТЕ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ....

27

Анонимен

преди 2 години

Отпреди 1 година Каримански се спряга за гуверньор на БНБ, защото е човек, близо до Доган. Помните ли кой спонсорираше "медията" на Чал_гарина? Който е забравил - принцът на републиката, детето-чудо, дубайският сви_нчо, дето взел, че се повталил напоследък? ИТН са креатура на ДПС, т.е. на Доган, т.е. на руснаците, тъй като ДПС е партия, създадена от КГБ, пълна с агенти. ИZраждане също е на хранилка при Сараите - те са като скачени съдове. И да обобщим - дългата ръка на мацква пипа тук.

26

Анонимен

преди 2 години

Кире обаждай се на Зеления наркоман и спасявайте българските моряци

25

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА..!!

преди 2 години

ЛЪЖЛИВИТЕ, КРАДЛИВИТЕ, НАГЛИТЕ... ПИЯТ ШАМПАНСКО В БАНСКО......

24

Крал Леополд

преди 2 години

Кирил Петков ще смачка герберопитеци, дъпъсари, раzгражденци !

23

Анонимен

преди 2 години

Кире ми как си завършил бе майна ! Ти си си ресурсен от всякъде

22

михааaaaл

преди 2 години

Колко ли коня е изпотил и уморил дядо Господ да обикаля, докато ги събере в тази управляваща коалиция?

21

Кдк

преди 2 години

Боя настана, тинтири минтири. Слави и БНБ. Магаре и космос

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19.......На Киро само английският да му беше проблемът, на ръце да го носим. Вече не знам кое му е наред, ама не ми е и смешно. Трагично си е положението.

19

Хасан Крадеца

преди 2 години

За нищо не ставате! Политиката не е за посредствени производители на хранителни добавки или асистенти в университета. Киро има цялата власт в държавата и не може да се справи. Следва логичното. Въпрос на време.

18

КДК

преди 2 години

Има едни 12 милиарда за крадене. Вие му казвате усвояване.

17

Атомния

преди 2 години

Ще гласувам единствено за тази партия, която обещае, че България ще прави атомни бомби! Това е истината! Тогава се правят истинските преговори с всички по света. В България има страшно много обогатен уран за 100045325 атомни бомби. Това е пътят към независимостта!

16

Анонимен

преди 2 години

Киро вече му остана само един мерак да чегърта постове, но няма мераклии да му се връзват за постове! За БНБ бая народ му отказа и накрая на Слави проваления тип остана жива да не бях

15

До Краси

преди 2 години

Краси, не е ли така? С тези думи, Кирчо казва че ДПС И ГЕРБ стоят зад ИТН. Какво не разбираш???

14

Анонимен

преди 2 години

Единственото на което се крепи четворната коалиция е разграбването на милиардите нови кредити. Както виждате друго единодушно решение не могат да вземат. Свършат ли милиардите - правителството пада - държавата е пред фалит!

13

пияница мистик

преди 2 години

Само да припомня на канадското Менте, че КТБ беше ограбено по времето на краткото едногодишно управление на Ореховката и БСП от Мустака, дето се крие сега в Сърбия. Пак по негово време дойдоха трите американски врачки и пак Ореховката спря Южен Поток. Само припомням фактите на дрогарете, че те нещо много бързо взеха да забравят заради склерозата, дето ги гони :)))))))))))))))))

12

Майка родина

преди 2 години

До Защо направихте -- ами туй то няма по-добро, изгърмяхме всичко и ИТН са та6ак и ПП и ГЕРБ и БСП и ДПС и Копейкин всичките са за канала до един.