130

Тракиец

преди 2 години

Заради БОЛШЕВИШКА ТЕРОРИСТИЧНА БЪЛГАРОУБИЙСКА РАСИЯ губим територията си която БРАТСКА ГЕРМАНИЯ И АДОЛФ ХИТЛЕР НО ПОДАРИ ПРЕЗ 1941 г И НИ НАПРАВИ 220 000 кв км а после Русия ни разпокъса и отне всичко територии и ни направи на половина . Умрете руски врагове УМРЕТЕ И ПРОКЛЕТИ БЪДЕТЕ ВО ВЕКИ

129

До Гиб Мелсън

преди 2 години

Лицемерието- да приемаме бежанците от различни страни различно, е част от либералната евро- американска доктрина, на която сме си свалили гащите доброволно и безапелационно!

128

Анонимен

преди 2 години

Те и нашите хотели една стока... а ако не им харесва, винаги могат да се приберат у тях. Насила тука никой не сме викали и насила никого не го държим.

127

Анонимен

преди 2 години

България не е загубила територия заради Русия а заради Фердинанд

126

Анонимен

преди 2 години

що не си идат на х тези нахалитети , искат да стоят само по морето и били лоши условията , да ходят на хотел като искат пет звезди

125

Анонимен

преди 2 години

Защо правителството продажно ни мъчи с тез ***. Та и знамето вече ни подменят. Силидарни, с какво???? С войната ли??? Все още се ослушваме, но като се вдигнем че станат тия отгоре на украинци, руснаци, македонци, ще ги преименуваме и ние. То вече не се търпи!!

124

Гиб Мелсън

преди 2 години

За тях ние сме Запад. Те идват от изток, Те не са в НАТО и ЕС. Ние сме и в НАТО и ЕС и пак сме по бедни и имаме опашки от клошари по каазаните за бооклук. Затова са разочаровани. Те не могат да проумеят как може да има такава бедност в западна държава членка на ЕС и НАТО. Между другото, защо сирийските бежанци ги трупаме в казарми а украинските бежанци в хотели?

123

Анонимен

преди 2 години

Хората, които бягат от войната, независимо дали са християни или мюсюлмани са тихи, уплашени, объркани и скромни! А такива, с големи претенции - те са емигранти, ползващи този шанс. Но, изненадите продължават за всички страни.

122

Анонимен

преди 2 години

До 142 Интересна представа за възпитание имаш, щом смяташ за "възпитани" нахалници с претенции. Един снимал физкултурния салон в Германия, където са настанени в кутийки-спални с подвижни стени и шумно плачка"Как може, за това ли се бият нашите хлопци". Чакай бе пiч, те се бият за да ви уредят живота в западен лукс, така ли? Явно с това ги залъгва друсаният клоун. Възпитани следващата година... Читав човек никога не би се оплаквал от условията в бедна България, а би оценил жеста! М***нг***лckи вой.

121

Тия са доста нагли

преди 2 години

Претенции имали, разбираш ли!

120

Анонимен

преди 2 години

Идват, за да избягат в Европа, защото сега им е паднала сгодна възможност. Идват от най-пропадналата страна и очакват да получат това, което е било в мечтите им за розов и бляскав живот в Европа. Затова са със свръх изисквания. Но реалността е друга.

119

Тя лудостта

преди 2 години

Да приемат само тези от районите на военните действия,другите да си плащат почивката.

118

.

преди 2 години

***, нито в аптеките, нито в хранителните магазини, нито на бензиностанците си плащат, че били бежанци, по морето са пропищели, докато украинката е вътре и пазарува, украинеца я чака със запален двигател, на скорост, това дори нашите ц... не го правят, но никъде няма ни по сайтове, ни по телевизии, ни по радиа, да го видите и чуете. Политкоректно властта от страх от улица запек "ни дума, ни вопъл ни стон не обелва", а през това време, вече се говори, че хората създават доброволни отряди...

117

Анонимен

преди 2 години

Кажете, не ви ли е жал за сирийските деца, които спят право на земята в дъжд и студ на палатки, а ви е жал за украинските, които спят в петзвездни хотели и са недоволни нещо? Не ви ли е жал за децата, които пият от водоноски с престояла вода и ядат сух хляб в лагери, а ви е жал за тези, които са на курорт и се нежат по морски плажове? Каква е тази дескриминация? Нали сме демокрация, или не? Че и укро фашагите съвсем безплатно

116

Анонимен

преди 2 години

Украинките идват от война и пак са по-добре възпитани и свикнали на по-добри условия от бедните българи...

115

Анонимен

преди 2 години

Според мен много българи така както се заканват да се саморазправят с украинки ще си изпатят. То в СССР беше прието жените да бият мъжете си... Не сте ли гледали *** филми. Една мощна мамаша като ти изперка един шамар и падаш от раз.

114

Анонимен

преди 2 години

Санкции за България, че не осигурила условия и е принудила украинците да живеят в нечовешки условия.

113

Анонимен

преди 2 години

Чемодан, вокзал, Киев! Айде, като не им харесва, никого не задържаме насила! В Киев е безопасно сега, всичко работи, да заминават!

112

Анонимен

преди 2 години

Тези от Кенсънгтън палас ли дват бе мамма му стара?

111

Абе

преди 2 години

Държава в която продажбата на бебета,като стока е законно,няма място в ЕС.Тия да се връщат в Киев и да живеят там в хотелите безплатно ,да ползват безплатна храна и транспорт.