69

NATO котенца

преди 2 години

NATO проверява чрез ръцете на глупавите урки колко е боеспособна руската армия. Неразбрали има ли? Това е събитие предвидено отпреди 20 години!

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 76 Хахахахаа, колега видяхме ги руснаците, 30 дни не успяха да превземат Киев, камо ли цяла Украйна. Пълни смешниции

67

до нирвана

преди 2 години

Его поредния т***к привърженик на ***. Русия цели единствено да завземе богатия на реурси Донбас и достъпа на Черно море. Боли ги пияндетата за теб и *** и прочие.

66

Анонимен

преди 2 години

Нацистите са прищипани в няколко обкръжение и ще ги ликвидират. Вече не се гнусят да стрелят по своите си хора това и хитлер не го е правил. Зеленски задмина хитлер

65

Анонимен

преди 2 години

Вицеканцлерът на Германия Роберт Хабек призова в обръщение немския народ - "облечете втори пуловер, карайте колела, използвайте общи пътувания с кола, изгасете фаровете на колите и не карайте кола след 8 часа вечер в градовете, защото може да ви бъде зададен въпроса - какво направихте вие? Ако икономисвате енергия това нанася вреда на Путин, защитава климата и обезпечава енергетическа безопасност и суверенитет"!

64

Реалист се

преди 2 години

Руските таракани из форума им се провиждал Европейски "гнет"! Тия хора отдавна са прекъснали нишката с реалността! Всичко хубаво , което се е случило на България през последните години се е случило благодарение на ЕС! И ако някои болни русо-филистици в Европа виждат само джендърите, проблемът си е техен! Има си психиатри!

63

УДАР

преди 2 години

Руските сили плениха виден американски генерал в Мариупол.

62

Анонимен

преди 2 години

Русия превъзхожда запада във военните технологии. Никой нищо не може да направи на Русия. Русия, която благодарение на санкциите и заместването на вноса постигна самодостатъчност в продоволствената сигурност и изнася всичко - газ, торове, зърно и месо, е доволна от всички сценарии. Русия е осигурена с изобилие от ресурси, храна и енергия. В Русия дъвчат сандвичи, усмихват се и махат с ръка на Запада.

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50 Познаваш ли рашки въобще момченце, питам просто :))) Имам чувството, че русофилчетата никога не са говорили с рашки, тоест не знаят какви са селяни, крепостни селяни :))))

60

Анонимен

преди 2 години

"Мариуполь освобожден на 98 процентов." - Който вярва на Путинкса пропаганда, няма глава на раменете си.

59

Анонимен

преди 2 години

Столетия наред - шведи, поляци, французи с Наполеон, накрая цяла Европа дружно начело с Хитлер безуспешно се опитваха да унищожат Русия. И винаги се проваляха. Сега е последната битка, сега много добре разбират, че това е последната война, последният им шанс да унищожат Русия.

58

Krom

преди 2 години

До Анонимен 62 - колко хубаво! Тъй като русофилите сте н/еодачници и о/ръфляци по принцип, познай сега кой ще гладува след това? Може би, ще разчиташ Матушка да те храни, обаче на Матушка и дреме на матерата за теб.

57

Анонимен

преди 2 години

Запада не е разбрал , че или играеш ЧЕСТНО с Русия , или НЕ играеш . Сещате ли се , за какво иде на въпрос ?Нали имаше ДОГОВОР , Мински договор , на Русия със Зеленски и САЩ ? Защо не го спазиха ?

56

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде чета, че Зеленски мачка.

55

конгречулейшънс

преди 2 години

Тyзeмци, нали искахте да живеете като западно-европейци. 30 години ядохте жаби и търпите мизерията за да живеете някога един ден като западно европейци. Имам добра новина за вас, тyзeмци, този ден идва, скоро ще живеете като истински западно европейци - 15 градуса температура в стаята, душ един път месечно при това споделен, ще карате колела или само градски транспорт, няма коли, ще ядете насекоми и синтетична храна. Честито, тyзeмци, конгречулейшънс !

54

Нирвана

преди 2 години

Трябва да подкрепим Русия да ни отърве от западния гнет - иначе ***, ваксинации, ГМО и т.н.

53

Анонимен

преди 2 години

***/RKadyrov_95/1822 - Мариуполь освобожден на 98 процентов. Остались только отдельно укрепленные укрытия бандеровцев, включая завод "Азовсталь", который нацисты переоборудовали в настоящую крепость.

52

Гордост българска

преди 2 години

Напомням че доброволеца Серезлийски отстреля един руски Т-90.Слава на България.

51

Анонимен

преди 2 години

"Не са като наборните русначета" - Споко, Русия има още милиони войничета да праща на смърт. Човешкия живот е нищо за диктаторите.

50

Анонимен

преди 2 години

Русия владее всички стратегически ресурси - енергии, вода (след Бразилия), уран, метали, а с Украйна получава монопол и за най-важния стратегически ресурс - храната. Зърното не е критично за Русия, Русия и сама се осигурява и изнася, но с Украйна вече е водеща и ще контролира световния пазар на зърно. Познайте каква ще бъде основната валута за търговията с продоволствия.