12

Анонимен

преди 2 години

Полковник скоро като Крим отново стане Украйна не ми се мисли за вас бг русофилите западните служби ще ви наврат в дън гори тилилейски

11

Зеления ГУЩЕР

преди 2 години

РАЗБИРА САМО ОТ БОЙ ! ЗАТОВА МУ НАЧУКАЙТЕ КАНЧЕТО И НЕГОВОТО И НА КРАВАРИТЕ ! ДА ИМ ДОЙДЕ ОНУЙ НЕЩО В ГЛАВИТЕ , ДЕТО ГО НЯМАТ!!!!!!

10

:)

преди 2 години

Лавров, украинците ви разбраха че сте огромен въздух под налягане и че не може да водите война. Ако бяхте толкова мощни, колкото твърдите, да бяхте наистина окупирали Киев за 48 часа. А вие дори не можахте нито един по-голям град да задържите във ваше владение. Укрите ви разбиха на всички фронтове, с много по-малка армия и с много по-малко военна техника. В този ред на мисли - много ясно че ще се отказват от предложенията си за мир като виждат, че може да спечелят войната!

9

Анонимен

преди 2 години

Не може да се вярва на УССР.

8

Анонимен

преди 2 години

Даже с БЮРМ има по-голям шанс да излезеш на глава отколкото с Украйна.

7

Анонимен

преди 2 години

Крим е изконна украинска територия и докато фашисткия агресор от Москва не се оттегли от Крим и донбас и от всички украински територии, санкциите трябва да продължат, руснаците трябва да платят репарации за всички разрушения и диващини които извършват в Украйна!

6

ПОЛКОВНИК

преди 2 години

Русия изтегли войските си от Киев за да може УЖ Укрите спокойно да свикат парламента който да направи необходимите законови промени с цел Украина да не може да участва във военни съюзи .НО всичко е било нагла лъжа! Това е много сериозно падение за главния преговарящ Медински . Мисля ,че повече преговори няма да има.Възможно е Медиснки да се прости с главата си. От сега насетне камък върху камък няма да остане в Киев и то без присъстието на един полеви войник !!!

5

Анонимен

преди 2 години

Скоро Украйна ще си върне Крим и другите ,,республики,, а Ботоксния ,, Император,, е болен от рак, Българските русофили постепенно изчезват.

4

Анонимен

преди 2 години

Ест, че ще протакат. Сега към тях отива оръжие, което няма да върнат. Пари, които са от съжаление. Даренията вече чухнаха 4 млрд. Оръжията сигурно и те натам отиват... За какво им е да обявяват мир. Сега са най-важните и ще издоят кравичката докрай

3

Хемус

преди 2 години

Само не разбрах с какво оръжие кохлите громят руснаците,като само просят от ЕС!

2

Анонимен

преди 2 години

Генерал Роджер. Л. Клутие е мъртъв или скоро ще бъде пленен? За това се опитваха да евакуират с хеликоптери фашисти от азов стал .......той е там

1

Анонимен

преди 2 години

Путлеро-нациZти!