117

Анонимен

преди 2 години

Боже колко лаици не служили дори воиници се упражняват тук във военни знания като че ли точно на тях им дават тайните на военните намерения на двете страни.

116

Анонимен

преди 2 години

До Вариант единствен - теб като тръгнат да те обират на улицата сигурно си събуваш raщuте и викаш "ако може и да ме нае...те", нали?

115

Резултати

преди 2 години

При всички варианти САЩ ще спечелят милиарди от продажбата на оръжието си, а стандартът на живот в ЕС най-накрая ще се изравни като падне до този в България.

114

Анонимен

преди 2 години

Аз да питам пак ди чето на порошенко и синовете другите украински герои е швейцарияли са или е щатите

113

н.а.полк.Лили Иванов

преди 2 години

За два чувала пари украинската зеленска върхушка даде народа си за курбан, давайте си живота, за да влезете в подробния доклад, който Байдън ще залее с горещия си шоколад, понеже му треперят ръчичките.

112

Интересно

преди 2 години

Интересно е как украинските бежанци с джипове за над 100 000 ги настаняват в хотели за 40 лева нощувката, която в същите хотели за вас ще е 120 лева.. а бежанците без автомобили от Сирия, Афганистан и Ирак ги настаняват във фургони..

111

Morski

преди 2 години

Прочитам само заглавията на първите два сценарии и се чудя, но ми светва- DW няма нищо дойче вече.. От години е дъщерна на кремълските СМИ-та!Те са всъщност собственост на Кремъл! Който не вярва да провери в гооглето!

110

Анонимен

преди 2 години

Аааа, DW. Пишете го в началото на статията или го отбелязвайте с някакъв етикет. За да знаем да не четем.

109

Krom

преди 2 години

До Боби - има нещо по голямо от опашатите ти Московски лъжи. Срама. Това, че украинците направиха московските ти господари за смях пред цял свят, показвайки колко струва "непобедимая" - купчина негодно желязо в комплект с разпасани и необучени войници. Така че, Боби - заври си пропагандата на онова тъмно място. Няма как да изчистиш петното на срама. Преди месец ти написах, че твоита идоли ще са пак там където са сега. И се видя, че е така. Твоите напъни не помагат.

108

Анонимен

преди 2 години

Децата и съпругите на руските олигарси, начело с Путин, на обкръжението му и депутатите от смешната "Дума", трябва да бъдат изгонени от запада, а имуществото им, блокирано.

107

Вариант единствен

преди 2 години

ВАРИАНТ за мир: Единствен разумен!!!! Зелински мисли за народ и държава вдига белото знаме дава безусловна капитулация и иска мир!!! Принуден вече байизкукуригал прави преговори с Путин и приема условията му от преди операцията т.е. НАТО и байалцхаймер си прибират играчките и спират да пpeпиkaвaт бърлогата на мечката!!!! И тъй ще си заживеят в мир и спокойствие много и дълги години!!!Е защо ги ручаа жабетата като можеше и без патаклами да се уважи предложението на Путин!!!

106

Krom

преди 2 години

До Гиб Мелсън - колко смешно! И каква стана тя? Един клоун така би "непобедимая", че я направи за смех пред цял свят. А неговия руски колега с ботокса изглежда като човек с постоянно високо кръвно и стои на три метра от генералите си. Та толкова и трябва явна на "непобедимата" ти Матушка - един клоун.

105

Анонимен

преди 2 години

Публикувайте на български материали за започналата в Грмания всеобхватна акьия против бнеонацистките формирования!!!!! По публични признания на ръководители на германските служби неонацизъм има в Прибалтика, Скандинавските страни, Украйна..... Центърът е във Великобритания..... Публикувайте!!!!! Ножът опира до кокала, не си затваряте очите!!!!

104

К.Петков

преди 2 години

На 8-секундната ми среща с г-н Байдън предложих да изпратим осем български бомбардировача да хвърлят осем атомни бомби над Москва.

103

Krom

преди 2 години

До До българин - ох, милия! Ти не си ли вече на "митинга" на Възраждане? Закъсняваш. Копейкин ще ти дърпа ушаците. Ставай, че от виснене пред компа д/ирника ти стана два метра - мамин златен "стрелец". Страшников. Смех.

102

Гиб Мелсън

преди 2 години

На въпрос какво мисли за президента на украйна жител на Мариупол с бели коси отговаря мъдро: Беше клоун и клоун си остана!

101

И

преди 2 години

До Аз Къде виждаш България в този филм?

100

Бум

преди 2 години

Заради отглеждана наци Украйна страда ме всички,значи проблема трябва да изчезне.

99

Анонимен

преди 2 години

Установлены как минимум три участника зверской расправы над российскими десантниками (***/opersvodki/2871), попавшими в засаду в Киевской области в ходе отвода войск 30 марта: ***/voenacher/14129

98

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 98Джуджа живее в собствен свят, какъв блицкриг, какви 5 лева ве русофилче......хахахаха :))) Те едва се справиха с чеченците, даже 2 войни водиха с тех, камо ли с 50 милионна Украйна :)) Дори рускоговорящите в Украйна не ги посрещат с хляб и сол, не ги виждат като "освободители" в тази "специална военна операция" :)))