90

Светът срещу САЩ

преди 2 години

Бившите колонии нямат търпение да си го върнат тъпкано на нагло-саксонските агресори, същото важи за арабско-ислямския регион, най-вече. ХАХАХАХАХАХ

89

Кцкжижижкжкж

преди 2 години

До Светът срещу РусияАбе пумпал, с Русия са Китай, Индия, Африка, Латинска Америка и Арабските държави! Какъв цял свят срещу Русия те гони?!? Май някой не може да смята!

88

Grga Pitic

преди 2 години

Странно! Трупове на убити украинци шават с ръце и възкръсват в "украинската Серебреница" Буча 4 дни след оттеглянето на руските войски.................

87

Кжкжкжкжк

преди 2 години

До Ай СиктирПрав си, че получаваме газа на добра цена, но нямаме дългосрочен договор за съжаление и есента ще трябва да договаряме нови условия с Газпром

86

Анонимен

преди 2 години

Всички значими държави отсвириха САЩ, останаха само пуделите от ЕС на тяхна страна, общо взето положението е 1 милиард срещу 7.

85

ПКП

преди 2 години

Имам чувството, в Брюксел е събрана всичката про.стотоя на света

84

Светът срещу Русия

преди 2 години

Сега се играе мачът целият Свят срещу Русия. Този мач сме го гледали вече. Спомням си как завърши предишния подобен мач с разпадането на СССР...

83

Жйцйжйцйцйц

преди 2 години

Като пишете, моля употребявайте думите в правилният род! Съществителното газ е в мъжки род и се членува газът или газа!

82

Ех рушняците ?

преди 2 години

Единствено Русия и С.Корея плашат с оръжие, то толкова и си могат. Само не разбирам защо русофилите заминават на запад а, не за Русия. Жалка работа.

81

Ай Сиктир

преди 2 години

До анонимен 91: е какво искаш да ти кажат? Всички вкупом сме на пазара на газ като един клиент, обаче депата за складиране на газ са в Австрия и Германия. Познай за кого газ ще има, ако остане. А иначе в момента България получава газа от Русия на много добра цена, защото имаме дългосрочен договор. Детската градина на Кирчо, обаче, защото трябва да крещи в един глас с НАТО и ЕС, плюят на тази привилегия и се хващат за полата на фон дер лай не н.

80

Анонимен

преди 2 години

За производство на вятърни генератори Европа има нужда от милиони тонове стомана, а единствения източник на стомана е Русия.

79

bbb

преди 2 години

Вместо да работят за спиране на войната и постигане на споразумение, европейските държави нагнетяват още по-вече напрежението!Но изглежда, че са си направили сметките без кръчмар....Пък и като гледам, става дума за 2050 г., а не както е в заглавието-все едно Европа едва ли не се е отказала вече от руската газ.

78

Споко

преди 2 години

Ше ядем повече фасуль и ще произвеждаме био метан. Остава само да се реши проблема със събирането на метана.

77

Анонимен

преди 2 години

Европа да си се отказва, ние тук сме задния двор на Европа, където си горят *** и може и да не искаме.

76

Кгижибижиж

преди 2 години

Тук има големи специалисти дето си мислят, че като платят повече и хоп ще има газ! Само дето няма такъв филм! Азерският газ е договорен изцяло и няма как да ни продадат допълнителни количества! Същото е и с катарския, американския и т.н. Газ засега само от Русия можем да получим, защото от там е договорен и има инфраструктура за пренос!

75

Анонимен

преди 2 години

"Германия обещава да изгради два терминала за втечнен природен газ, Франция иска да възобнови преговорите с Испания за свързващ газопровод, а Великобритания се стреми към повече вятърна, слънчева и ядрена енергия."_____________Нищо не казвате за България и останалите 20 държави от ЕС.

74

опа

преди 2 години

минаваме на лично производство, яжте боб хора!

73

Анонимен

преди 2 години

Самоубийството на днешна Европа за да угоди на американските господари ще бъде изучавано с недоумение от бъдещите поколения, ако има такива.

72

До

преди 2 години

Другия месец ще ви питам кон боб яде ли

71

Анонимен

преди 2 години

Европа се отказва руският газ!Нееее ЕС влезе в капана на задокеанските мъърши и затова ще си плати солено,ако въобще се съхрани като съюз за в бъдеще!