187

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 223 "В Русия е най-голямото находище на неон, без неон няма чипове" В Русия е най-голямото находище за лъжи, а без лъжи няма "велика" Русия. :))))

186

Анонимен

преди 2 години

Някои хора май си мислят, че само в Русия има суровини, храна и т.н. Явно са забравили, че България е един от най-големите производители на царевица в Европа, пшеницата е ясна. А брашно, все пак, се прави и от царевица.

185

Анонимен

преди 2 години

В Русия е най-голямото находище на неон, без неон няма чипове.

184

Анонимен

преди 2 години

Не е нужно никой да ни кара уран, ЕС си има достатъчно! Нужно е едни зелени ге*йове да се разкарат от правителствата из Германия и Скандинавските държави!

183

мдаа

преди 2 години

Пак прехвърляме от болната глава на здравата. Ще прави каквото си иска. Въпросът е какво правим ние без газ? Някой викат иде топло, но защо цените на олио и брашно се вдигна, а именно ги няма? BASF може и да затворят, пък и не само те. Торове за земеделието от къде? Много въпроси, на които евроджендърите нямат отговори.

182

Анонимен

преди 2 години

Ще спестява от долари и евро

181

Пепи

преди 2 години

има и трети вариант - и той е най логичния . вкарването на този газ в собственото производство и отопление . Земя поне русия има колкото си искате .За 10 Европи има . Все отнякъде трябва да се почне .

180

Анонимен

преди 2 години

Уран има в Скандинавските планини колкото искаш, не забравяй, че първия реактор е правен по тази причина в Норвегия от Третия Райх! Уран има и в Родопите между другото, а за твое сведение уран има в най старите планински маиви на Европа - Скандивски планин, Родопи, Урал. Така че може да се окаже, че ЕС има уран съпоставим с руския!

179

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 207 "За АЕЦ трябва уран, а уран има само Русия." Ко, ко речИ? :))))

178

Анонимен

преди 2 години

Путин е новият Хитлер!

177

Малиии

преди 2 години

Глупост след глупост! Уран има в БГ, САЩ и т.н.

176

Анонимен

преди 2 години

За АЕЦ трябва уран, а уран има само Русия. И пак за рубли.

175

Анонимен

преди 2 години

Рухването на долара ще бъде световна икономическа катастрофа. Владимир Путин добре осъзнава това и ще го направи степ бай степ.

174

Анонимен

преди 2 години

Защо ли САЩ вдигнаха ембаргото за руски торове ?

173

Анонимен

преди 2 години

Значи, за да се справи ЕС с липсващия газ е нужно ударно изграждане на АЕЦ-и, за да се компенсира енергията за отопление и ако може дори да падне цената на тока, с което да се спре инфлацията. Същевременно втечнения газ трябва да се използва само за производства, които чисто химически изискват газ. Но едни зелени г*йове затвориха всички АЕЦ блокове в Германия и България. Същите, които сега между другото искат символично да обявим война на Русия като гласуваме за пращане на оръжия.

172

....

преди 2 години

Ще си го навре в болният мозък.

171

Смешно

преди 2 години

Русоробите се загрижили за Европа! Б.е я се спасявайте и заминавайте в раша. Ние в ЕС И НАТО ще се оправим без вас!!!!!!!!!

170

Анонимен

преди 2 години

като чета коментарите на разни путинофили си задавам въпроса, абе как така Япония и Ю.Корея станаха водещи икономики в света без "животоспасяващия" руски газ, как така бе, как могат да посмеят да се развиват без руската газ, аре у лево, пари на криминалните терористи в Кремъл повече европа нема да дава, ТОВА Е !

169

Мда

преди 2 години

Дойче веле вместо да се кахърят за "проблемите" на Путин сизлишната газ и да пишат потресаващи глупости, да вземат да се запознаят с Езоповата басня за лисицата и киселото грозде..Обевидно не са я бели, а ще им е много полезна, най-вероятно във вариант "вкочанената" лисица и киселото грозде...Лошото е, че и ние сме в кюпа откъм грешната страна...

168

Ще го подари

преди 2 години

На бедните европейци, му ха ха