83

Анонимен

преди 2 години

***, войната вече е на територията на Русия. В същото време, Зеленски реве за преговори, че и обещания дава. Що така? Какъв е този разнобой?

82

Анонимен

преди 2 години

Последен опит за спасяването на командващите на Азов в Мариупол. Ама на, хеликоптерът се взривил. Мдааа, най-надъханите са приключени, след ден, още 20 000 военнослужещи от ЛНР и ДНР тръгват на запад. Отпишете Украйна до Днепър.

81

До 110

преди 2 години

Чечения р част от Руската федерация. Май само ти не си разбрал.

80

Анонимен

преди 2 години

Ето какво остана от база на "Азов" в Артьомовск.Базата беше ударена от ракети в петък сутринта и сега изглежда така. Труповете на нацистите и военните все още се изнасят с камиони оттам, споделят очевидци.

79

Анонимен

преди 2 години

До 108 пиян си от сутринта. Още чечения не сте затрили... камоли Украйна. Сипи си още една евтина водка да мечтаеш повече:)))Хахахсахс

78

Анонимен

преди 2 години

Путин няма да разделя нищо. След края на войната, всички укронацита ще са вече разселени по ЕС, а измислената Украйна ще престане да съществува.

77

Анонимен

преди 2 години

Украйна - изопачено от "Окраина" т.е. покрайнина на Руската империя. Никога не е била самостоятелна държава а т.н. Малая Русь. Всички царе а след това и императори и императрици са се титулували владетели на "Великая, Малая и Белая Русь". С това слагам окончателно точка на писането за една измислена държава! Както и с нашата югозападна провинция "РСМ"!!!Съветвам ви и вие да престанете защото сте просто смешни и само се излагате. И това не е война а войскова операция!!! Ама на някои много им си иска война.

76

СС

преди 2 години

Укри нали сте мъже ,защо се криете в градовете и селета ??? Битките се водят открито ,а не зад мирното население !!!!

75

Анонимен

преди 2 години

Българинът Василий Кащи - публично жестоко пребит при залата на общинския съвет и залят в очите с антисептична течност в Белгород на 30 май 2017...7. Първият акт на преварата в 2014г. - отмяната на законите гарантиращи права на българския език.8. Прекрояването на Болградските общини в 2020 за да изгубят българите мнозинството си в тях, международно осъдено с Декларация на Народното събрание на България от 20 май 2020 г....9. "Закона за коренните народи" от 1 юли 2021 г. грубо дискриминиращ живеещите от векове там българи.....

74

Анонимен

преди 2 години

. Българинът инж. Иван Милев - жив изгорен в Одеса на 2 май 2014 деец на българската общност...2 Българинът Александър Николов - мирен протестиращ разстрелян в Одеса на 2 май 2014...3. Опожареният Български културен дом в Одеса на 2 май 2014...4. Разкъсаните 15 български знамена в Киев на 7 юли 2015 пред посещението на Българския Президент...5. Оскверненият пред 3 март Паметник на българските опълченци 1877-1878 в Болград - поруганите им имена омазани с украинска жълта и синя боя на 29 февруари 2017 и написаната на него закана към местните българи "чемодан - вокзал - София" ...

73

Анонимен

преди 2 години

Укрите са типични фашунгери. От най-гадните. И българското малцинство в Украйна е сред потърпевшите, но нали нашите политици трябва да са политкоректни и да си затварят очите, за да бъдат угодни на господарите си.

72

Анонимен

преди 2 години

Ми Зеленски, изтласкайте ги от там. Нали ги изтласка от Киев? Какъв ти е проблема?

71

ххх

преди 2 години

В Украйна има 15 милиона руснаци и никога няма да са в НАТО !!!

70

Анонимен

преди 2 години

Как така стана, руснаците унищожиха био лабораториите на Пентагона в Украйна и ковид вълните замряха из цяла Европа и Русия...мислете на чия страна да сте преди да драскотите тук!

69

+ или -

преди 2 години

тези които мислят че над 80% от украинските граждани искат да видят Зеленски в затвора окован във вериги моля поставете своя (+); Тези които мислят че над 66% от украинското население иска Зеленски да е в затвора окован във вериги, моля поставете своя (-)

68

Анонимен

преди 2 години

Хаха, пийте зелен чай. Нямате си друга работа 80 човека да се дръвчите в коментарите

67

ххх

преди 2 години

Западните лицемери вместо мир наливат оръжие и пари в Украйна !!!

66

генералЕ останаха

преди 2 години

ли наПриматите?

65

СС

преди 2 години

Зеленият Клоун ще се бие до последният украинец в името на САЩ !!!

64

toti

преди 2 години

Май само това ще им е и искането и по добре да им се даде /ако хората така гласуват/ и да се спре да се самоубивате!!!