76

ЗеленскиПодПрикрите

преди 2 години

Новата теза е:Преименовайки няколко дороги и друмища с бадероски имена,Зеленски е прелъгал прелугал нацитите, бандеровците и отявлените им фашисти да идат да се тепат с руснаците.С което ги е поднесъл като на тепсия за ракетните руски зачистки. Европа е разбрала тайният му ход.Одобрила го е.Финасира го.Праща му оръжие. Оръжието "някак си" попада в ЛДНерите и те със западното натовско оръжие избиват украинските фашисти.Най вероятно ги трепат защото са станали икономически и финансово доста силни

75

Анонимен

преди 2 години

Е какви да са, целия им народ са пълни ***.. ти.

74

Анонимен

преди 2 години

Невероятна новина направо! Нещо друго казал ли е този солдат на жена си? И това подслушване на телефона му, законно ли е? Въобще, пропагандната война от Запад върви на пълни обороти. Но Украйна е тази, която губи територии срещу 3-4 пъти по-малоброен противник, независимо от постоянното подпомагане с оръжия и "деморализацията" на руснаците. А НАТО така не посмя да изпрати войска на място:))

73

Анонимен

преди 2 години

Пак ви питам чебурашките. Утре шефчето ви ще се гръмне в бункера или ще го изкарат в клетка на съд. Чий ще го смучете тогава?

72

Анонимен

преди 2 години

Фашисите в кремъл сега са разкрачени! Ако се оттеглят, руските семейства ще започнат да се оглеждат, къде са им децата, роднините! Лъжите на фашистите управници ще излязат наяве. Затова кремълската фашистка клика излъчва рзни бодряшки заплахи, обаче силно и пече отзад! Трябва да се даде оръжие на украинските защитници! Те водят отечествена война!

71

Анонимен

преди 2 години

О УАУ! Руски войници *** като мухи. Това все едно не сме го знаели, че ще стане. ВСВ що им измряха толкова много хора сравнено с която и да е друга страна? Ами щото толкова си може Руския военен стратег. Виждаш враг пращаш войници, ако умрат пращаш повече и така докато вече не виждаш враг или не ти свършат войниците. Ако не остане кой да се бие отстъпваш и взимаш нови попълнения докато имаш мъже после вземаш момчета, а след това и жени. Руска класическа военна стратегия!

70

xoxo

преди 2 години

Пълни глупости..Един войник точно техниката и противника ще обсъжда с жена си.Просто полудехте вече.

69

Анонимен

преди 2 години

Fake.

68

Анонимен

преди 2 години

На Путин не му дреме за неговите войници.Те са подбрани от Бедни семейства от покраините на Русия от дълбоката провинция и са деца.Защо не пусна войници от Москва и другите големи градове,а пуска бедните деца за убиват украински деца и жени и те също да загиват?

67

ЩО БЕ ЖУЖАК?

преди 2 години

17 000, 17-20 ГОДИШНИ РУСНАЧЕТА СА ИЗБИТИ И 50 000 РАНЕНИ, СЪОТНОШЕНИЕТО Е ОБИКНОВЕНО 1:3? ЗА КАКВО? ОЧЕРТАВА СЕ РУСИЯ ДА СПЕЧЕЛИ, КАКТО СПЕЧЕЛИ ВСВ, СЛЕД КОЕТО ФАЛИРА, А ЗАГУБИЛИТЕ ЯПОНИЯ И ГЕРМАНИЯ ДА СА НАЙ-ДОБРЕ!

66

Влади

преди 2 години

Нашата армия е копие на руската. Затова генералите ни са руски ме.керета, а техниката ни е на 40-50 години. За нищо не стават нашите въоръжени сили. Няма вече и Ирак, и Афганистан, където няколкостотин печалбари все пак трупаха малко боен опит. Пълен трап ни е армията!

65

Анонимен

преди 2 години

А защо нито една Българска медия не показа клип или информация за труповете на руски войничета,които украинците събират ин предават на Руснаците и те ги слагат в човали от найлон и ги слагат в товарни влакове.Дали Путинофилите в БГ знаят ли какво се случва с тях.Путинистите в Русия също така не знаят.Аз гледах този клип.Защо не го пуснат в Русия и в БГ?Путин изпраща войници да убиват деца,а те самите са деца и умират за нищо.За да може Путин да остане на власт.

64

Анонимен

преди 2 години

"Те му изравниха половинта държава"Нека рушат, нали руснаците вече са платили за възстановяването на Украйна? Тоновете руско злато, блокирано в западните банки, нали е затова?Чебурашките, знаете ли какъв ви е проблемът? Лудото ви шефче от бункера изтърси някоя дивотия и вие я повтаряте. Обаче не можете да обясните какво е искал да каже и изглеждате като ***... А то изобщо смисъл в приказките му няма. Например денацификацията... Някой може ли да обясни достъпно как точно си я представя?

63

Анонимен

преди 2 години

Поне си признават.

62

Сата НАТО

преди 2 години

От кога руснаците казват "по дяволите".Този израз е чужд на руснаците. ----///----- Откога сте толко тьпи да си мислите, че преводът е буквален? Всяка нецензурна псувня по принцип се превежда като "майната ти" или "по дяволите".

61

Анонимен

преди 2 години

Истината е че руските гнииди ядат бой на земята. Единственият им ход е бомбардировки по цивилни сгради. Но и това е грешен ход. Това недеморализира армията на Украйна, а напротив нагнетява е повече. Мен ако ми събори къщата някъв *** ми става кръвен врак докато дишам. Успех с такива врагове със съборени домове :)) Ще ви ебааатт яко филчета

60

БАНко

преди 2 години

ТИ УКРАИНСКО ВОЙНИЧЕ СИ *** , ЗАЩОТО НЕ ПЛАТИ 10 000 ДОЛАРА НА ТВОЙТЕ КОРУМПИРАНИ ГРАНИЧАРИ И ДА ИЗБЯГАШ С ЖЕНА СИ И ДЕЦАТА , НО ЗЕЛЕНДОЛСКИ ВСИЧКО Е ЗАВАРДИЛ И ГО ПРАВИ НА .... ГРОБНИЦАТА !!!

59

Z

преди 2 години

Ние не сме украински войници, да ни ободрявате, ние виждаме, чуваме, четем и мислим. Докато страхливата ВСУ в градовете се чуди какъв фейк да измисли, Руската армия мачка стъпка по стъпка към победата.

58

ЧАПАЕВ

преди 2 години

ДА СИ ЗАРЕДЯТ МАГАЗИНИТЕ С ФАЛШИВ АЛКОХОЛ С ПОВЕЧЕ МЕТИЛ И ДО ДВА ДЕНА ПОЛОВИНАТА ВОЙСКА ИМ Е ОСЛЕПЯЛА ИЛИ ИЗМРЯЛА! НЕКА ГРАБЯТ И ИЗНАСИЛВАТ ПОСЛЕ! В БУРГАС СА ИМ ИЗДИГНАЛИ ПАМЕТНИК НА ПИЯНИЦИТЕ ЗАГИНАЛИ ЗА СВОБОДАТА НИ?

57

Анонимен

преди 2 години

До 61Човека не се кефи. Армията му се бие с каквото има. А не като теб имигранта, който дава акъл от на майнатаа си :))) Колкото 100 танка се правили, ами и блокове се правят. Въпроса е коя армия надделява долу. Във въздуха земя няма нежен :)))