19

А

преди 2 години

Аз също потресен от политиката на Русия. Винаги почват силно и накрая се осират. Изтеглят се от Киев. Няма да спрат да продават газ в чужда валута вместо в гръмкото изказване за рубли. Изглежда всичко е било блъф и грешни калкулации. Киро ще излезе прав че Русия е просто бензиностанция.

18

До 14

преди 2 години

Точно САЩ грабят, ако не знаете, колко въглища се изнася ха от Донбас. Сега Украйна внася от Америка въглища. Отговорете си сам, кой ограбва украинците.

17

КАСАПИН

преди 2 години

Оправих ви заглавието : Русия ще продължи ГЕНОЦИДА в Мариупол и Тероризма над Донбас .

16

Teo

преди 2 години

Губещи - Украйна-Русия-ЕС. Печеливши САЩ и Китай! ЕС ще получава руски газ чрез посредник САЩ, а ЕС ще получава директно готова продукция и суровони от Китай с руски метали! Защото просто ЕС няма да може да си позволи доменни пещи и въобще всичко, свързано с металообработката с "новите" цени на енергията! Да живей зеленото! Да живей неконкурентноспособността на ЕС! Да живей заблудата! Да живей бездънната яма Украйна, която ще оправяме!

15

Анонимен

преди 2 години

Ако там (в жилищните райони) има военна техника, а Русия твърди, че атакуват само военно оборудване, това подкопава твърдението, че те умишлено нападат граждански обекти и мирни жители, заяви за изданието изследовател от Human Rights Watch Ричард Вейр.

14

Анонимен

преди 2 години

Има информация, как хората им благодарят. Доставят им храни и лекарства. Бой по нацитата.

13

Анонимен

преди 2 години

путин крадеца, граби чужда територия със залежи и лъже - освобождавал бил... Ха-ха-а! После ще продава *** на ***, скъпо и прескъпо и ще ги кара да го цунят отзад, на 4 крака!!

12

Анонимен

преди 2 години

Украинските войски поставят военна техника в жилищните райони в опита си да се противопоставят на руските въоръжени сили, което заплашва живота на мирните жители, пише Washington Post.Според изданието, неговите журналисти, базирани в Киев, през последния месец са наблюдавали как украинските войски са разположили противотанкови ракети, противовъздушни установки, бронетранспортьори за транспортиране на личен състав в близост до жилищни сгради и контролно-пропускателни пунктове с въоръжени мъже.

11

бай Ставри

преди 2 години

Просто е: докато срещу тях се стреля руснаците също ще стрелят. Кое тук не е ясно?

10

Германец

преди 2 години

"Независимая газета" -- Това словосъчетание трябва да влезе в тълковния речник като пример за оксиморон.

9

Украйна Повече

преди 2 години

няма да Има, с каквото и да ви баламосват по разни измислени срещи и медии! Путин никога няма да подпише подобни обидни и смешни споразумения!!

8

Taню

преди 2 години

Че то прахосмукачки останаха ли? :) Жалко за войничетата, ама, гопники, кво да ги праиш...

7

Анонимен

преди 2 години

Ахмат сила!

6

Анонимен

преди 2 години

Браво Русия! Бой по азовските тикви, колко години хората ги търпяха тези.

5

факт

преди 2 години

Путин е настоял че най важното е да се пази гражданското население,можем да унищожил фашистите за ден но гражданските жертви ще са много е заявил пред военните.

4

Анонимен

преди 2 години

Руските ВС ще продължат зачистването на Мариупол и освобождаването на Украйна до пследния жив бендеро-нацист, азовец, айдаровец.

3

Путин Как Ги Играе

преди 2 години

докато печели време да натовари Ядрените Бойни Глави, не е Истина, просто!

2

Сандо

преди 2 години

поделенията дето ги дръпнаха от Киев ще им влезнат низодзад на тия дето стрелят по донбаса и се крият още в Мариопул

1

ха ха

преди 2 години

Ама денги нет