178

Запознат

преди 2 години

Тик-так 31 март наблжава, Урсула я виждам на опашката за рубли

177

Путлер хлебарката

преди 2 години

*** няма полезен ход. Колкото по-скоро осъзнае, че решението е само с две възможностти: куршум или затвор (тук опциите са още две: Европейски или Сибирски), то толкова по-малко ще страдат сънародниците му, които скоро ще си ядат "прикладите", както е било при свалянето на предишния лудньо!

176

опаааа

преди 2 години

Чудесно!

175

АЗЛК

преди 2 години

Путин има много причини за това решение. Основната за мен е изключването на долара от руската икономика. Не става от едната страна да печаташ хартийки без покритие, а от другата страна да идва нещо реално и значимо. И сега западните ни аверчета ще го разберат, защото Путин не говори празни приказки. За нас съм по-спокоен, защото наша е тръбата за Сърбия.

174

все едно

преди 2 години

Държави които нямат рубли ще се разплащат с велпапе по курс - килограм рубли или килограм велпапе. Ако Путин спре газ за България, тя ще спре газ за Сърбия.Явно Русия е в безизходица следствие на агресията, и започва сама да си причинява криза.

173

До 187 Мисли за нас!

преди 2 години

Не се грижи за Русия! Мисли за България, защото харвардските мошеници изтеглиха нов заем, нямаме одобрен проект от ЕС, а инфлацията надхвърли 20%.

172

Анонимен

преди 2 години

Който не ще да не купува. Къв ви е проблема на грантоядите. Утре бензина дизела и газа скачат на 5 лв и почват протести.

171

До ъъ

преди 2 години

Вярно, че ЕC и САЩ са най-големите пазари, но засега. Айде САЩ ще си остане, те изобщо не зависят от този конфликт, но ЕС при тази политика е пътник. Валутата им също

170

ДГД ПУТИН....

преди 2 години

ДОГОВОРА НИ ЗА ГАЗА Е В ДОЛАРИ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА .....АКО , НЕ ---МОЖЕМ И БЕЗ НЕГО....ХА,ХА,ХАААА.....ЗАЩОТО СМЕ НА ТОК И ВЪГЛИЩА ...А И МНООООГО ЧЕПАТИ И ДЕБЕЛИ ДЪРВА ЗА РУСОФИЛЧЕТАТА....!

169

Анонимен

преди 2 години

Абе какво ви бърка това че Русия иска плащането на газ да е в рубли? Няма да купите това е.. Голяма работа.. Купувайте от печатарите зад океана..

168

Анонимен

преди 2 години

Тоя па. То няма толкова напечатани рубли бе. 1млрд. евро в рубли е сигурно една влакова композиция.

167

До 184

преди 2 години

Ванга е казала и раша да стои надалеч от Бългапия и че беди я чакат. Айде да видим кво ще стане!

166

До 186

преди 2 години

Масовеи убийци са президентите на САЩ! 5 президента - 15 войни, стотици хиляди цивилни убити и ранени, близо 300 биолаборатории, над 800 военни бази по света.

165

Анонимен

преди 2 години

този филм вече сме го гледали във Венецуела, страната с най-богатите петролни резерви и същевременно най-бедната. хиперинфлация,емигриращо на тълпи население и ширеща се корупция и престъпност.

164

Анонимен

преди 2 години

Путин е Хитлер на 21 век! Вие платени *** си намерете друга работа защото е голям грях да възхваляваш масов убиец...

163

Анонимен

преди 2 години

Ерата на печатарите свърши..

162

Анонимен

преди 2 години

Ванга нали беше казала,че червените пари ще контролират света.Това са китайските.Очаквам плащането да се извършва през Китай като някакъв вид компромис.Рублата няма как да е,не е стабилна.За коронавируса позна,да видим за това дали ше познае.

161

До 181

преди 2 години

Долар и йена не, ама еврото е пътник.

160

Анонимен

преди 2 години

182 а на следващият ден теб какво да те правим?

159

Анонимен

преди 2 години

Усещате ли как хартийки, като евро, долар, йена и подобни скоро ще си ги завираме в .........