157

Анонимен

преди 2 години

Zомби и Vампири

156

ники

преди 2 години

Путев може да си раздели единствено задните части, за да може цял свят да го гледа как Украйна му го набива.

155

Анонимен

преди 2 години

До Офанзивата свърши "Хеликоптерите - падат. Танковете - експлодират - Корабитие - доближат ли брега ги взривяват" Жалко, че украинците нямаха оръжията, които сега имат още в началото на инвазията. Запада закъсня трагично, но и сега още има руски терористи за чистене от Донбас и Крим.

154

Хмм

преди 2 години

Наивно е да се вярва, че сам човек ей-така, докато се бръсне е решил, че днес му е кеф да нахлуе в Украйна. Без поддръжка, без планове, без дългогодишно обмисляне на възможни сценарии на развитие. Какво цели, ще разберем евентуално след като всичко приключи. Дотогава е само баене и гадаене. Никой няма причина да се радва на успехите на едната или другата армия. Това е само смърт и разрушение. Някои обаче хвърлят съчки в огъня с ясното съзнание, че те ще изгорят.

153

Анонимен

преди 2 години

абе незнам, ама се говори че украйнските фермери са станали 3-тата военна сила в света :)

152

Im-дртiйУайТ-Б0Й!

преди 2 години

До Анонимен...И в тази връзка мога изрично да посоча, че снощи официална западна ТВ-медия предаде инфото, непроверено - разбира се, че лично президентът ЗЕЛЕНСКИЙ предложил на АЗОВските бойци, отбраняващи и сражаващи се за независимостта на у-КРАЙ-на и в частност - Мариупол, да се оттеглят и да отстъпят от градчето, за да не понасят повече жертви и съответно убити военни сред личния състав и контингента си... Отговорът бил: ТВЪРДО - НЕ !!!!

151

Анонимен

преди 2 години

Зеленски трябва да бъде съден за неспазване на Минските споразумения. Ако беше ги спазвал стриктно, война нямаше да има.

150

Анонимен

преди 2 години

Защо Украйна не спира да транзитира и да ползва руска газ?---миналата седмица тpoляците тук обясняваха как русия е спряла газа на Украйна и обвиняваха Полша че доставя газ на украинците.

149

Офанзивата свърши

преди 2 години

Хеликоптерите - падат. Танковете - експлодират - Корабитие - доближат ли брега ги взривяват. Дефакто офанзивата им е спряла. Нито по суша настъпват, нито по море могат вече да направят десант. Само авиацията и балистичните ракети са им останали на Руската армия. Всичко друго отиде за скрап. Колкото повече бомби пускат - толкова повече цивилни жертви и толкова по-силна съпротива от украинския народ.

148

Анонимен

преди 2 години

До Кой казва, "Че Русия иска да превземе цяла Украйна??? За какво им е???" И аз ако знаех, че в момента Украйна има повече танкове отколкото когато е започнала войната, защото имат толкова много пленени руски, и аз щях да се правя, че Русия не е имала такива намерения. Мдам.

147

В.

преди 2 години

На Руска окраина и на не-руска каквато и да е.

146

Анонимен

преди 2 години

До Кой казва, е па Путин го каза в навечерието на войната, цела реч дръпна :))) *** нещо

145

Путлер може

преди 2 години

*** може да се наведе, да си раздели широко *** на две за може да поеме голямото украинско guлgo.

144

Анонимен

преди 2 години

Украйна и Усрединайна...

143

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 154, да бе много устойчива руската рубла, затова на нито една борса извън русия не се търгува, а за икономиката им, виж в тубата опашките пред маркетите им, в Киев който е под обсада магазините са по-добре заредени отколкото в Москва

142

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "До Анонимен 151, ами не са ми споделяли, гледах ги по руските телевизии" - не знаех че руските военни споделят военните си планове си по телевизията за да ги гледаш.

141

Кой казва,

преди 2 години

Че Русия иска да превземе цяла Украйна??? За какво им е??? Кой вярва, че ако Русия иска да ги превземе, Украйна може да ги спре??? Защо Украйна не спира да транзитира и да ползва руска газ??? Кой има повече пари за да си позволи да води дългосрочна война??? На кой пристанищата са затворени и умира икономически??? На кой заводите са разрушени а други не работят??? Като си отговорите на горните въпроси, вече трябва да е ясно кой ще спечели, другото е евтина пропаганда.

140

Анонимен

преди 2 години

първите дни руските русофилчетата и троловете наистина бяха във възторг. Обясняваха ни как украинската армия вече била превзета и било въпрос на часове да вземат и Киев. Какво стана бе красавци? Един месец? Руснаците дето като ги питаш и си вярват че имали най-добрата армия на света? Един месец не само не могат да превземат Украйна но и в момента вече започнаха да отстъпват. Силиците им свършиха. Танкове вече нямат а, скоро ще останат и без ракети и без бомби. С подвити опащки и обратно.

139

Анонимен

преди 2 години

Руският народ е сплотен, руската икономика се оказа устойчива, рублата е стабилна. Русия в момента създава новия свят - с Китай, Индия, Иран, а и Сърбия е там и много други. САЩ и техните васали ЕС отива в историята, жалки държавички като България буквално изтичат в канала и изчезват. След 50 години нищо няма да остане от опростаченото и одебилчено население на България без никой да я напада.

138

интересно

преди 2 години

До Анонимен 145 Ами значи че и ние трябва да се притесняваме с тоя руски сателит сръбски ***.Затова да идват повече анлета, италиянци и т.п. над 5000 да са, че да млъкне и оня сръбскии бо...***, че ще се повтори 1994.Както казват хората "никой не му се войва срещу САЩ-нация изградена от затворници"