467

Пешко

преди 2 години

До АдиНатовците какво общо имат с руската инвазия

466

Анонимен

преди 2 години

До Варшавский дагавор Ти стягай Гей парада ,Натовецо !

465

САМО НАЧАЛОТО?

преди 2 години

Ти който казваш, че това е само началото, кой си, че не разбрах? Аха, ти си от страната на военнопрестъпника Тони Блеър. Да, сега разбирам защо си така разпален. Само че, тук е България. Вашите ботуши няма да тъпчат земята на Левски и Ботев. Запомни го!

464

ДО ЛОЛО

преди 2 години

Много точно! Аз гледам испанска телевизия. На всеки 10 минути върви реклама на войната. Както рекламите за Ковид.

463

Ади

преди 2 години

До Варшавский дагаворНие не само демонстрация можем да спретнем, спрятането е лесно - видяхме го тези дни. Ама ти като си толкоз курназ - върви се бий за натовците, чий дириш тук?

462

Ади

преди 2 години

До Шопен - ШопоТи къде точно си се образовал е съмнително, съдейки по неадекватните изявления. Иначе - кифладжиите не са лоши хора -кой не обича топли кифлички??

461

САТАНАТА

преди 2 години

Това е положението,няма България капацитет за военна отбрана

460

Лоло

преди 2 години

Който още вярва в тая война е като тоя дето вярва в пландемията.

459

Ади

преди 2 години

До Варшавский дагаворПърво се научи на правопис и граматика, а после се упражняввай по история, философия и т. н. Срам няма ли у теб???

458

бай работник

преди 2 години

Отдавана вече сме продадени и купени,ние не сме никакви,не сме фактор за нищо,ние сме периферия на периферията! Свикнете с мисълта!

457

Анонимен

преди 2 години

Троляци ни сме в Нато от години какво виете на умряло сега, Вземайте си Копейката от *** и всички руски патриоти и се размитайте към Москва. Ако не сме в Нато и Ес къде ни пращате бе в изгубения свят ли , там няма и да пишете 15 години затвор .

456

според мен

преди 2 години

България се е превърнала в място от което Великобритания се снабдява с бели роби, защото черни роби не е политически приемливо да има!

455

Ваня

преди 2 години

Добра новин

454

според мен

преди 2 години

Ако Индия, не беше извоювала своята свобода чрез сила, то сега нямаше да бъде трета икономическа сила, а васал и колония на Великобритания!

453

тези

преди 2 години

"съюзници" отдавна нас са ни сготвили, но ще бъде поне малка компенсация, на този рошавия, *** да му опърлят перушината.

452

Варшавский дагавор

преди 2 години

Епа, кат сте толкоз курназ, спретнете една анти натовска манифестация, за да ви олекне на червените душици и... с тва шъ си останете, завалиите.

451

Свободна територия

преди 2 години

До Варшавский дагавор Хващай терминала и отивай да миеш чиниите на господарите си на запад. Избрави ни от робското си присъствие.

450

моето мнение

преди 2 години

САЩ ако чрез сила не бяха извоювали своята свобода от Англия, то сега щяха да са като африканските държави!

449

така така

преди 2 години

след като на много "храбреци" от "цивилизования" запад им изстина мерака да воюват в Украйна на страната на бадеровците, сега ще ги пращат тука да се лигавят и да се правят на юнаци, щото там боли, а пък тука може всякак.

448

Серги

преди 2 години

Е,ТО МАЙ НЕЩАТА СЕ СБЪДВАТ!ОНАЗИ,КАРТИНА,КЪДЕТО БЪЛГАРСКАТА ГЕОГРАФСКА КАРТА Е ТОАЛЕТНА,НУЖНИК СЕПОКРИВА ДНЕС С РЕАЛНАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ У НАС!СЕВЕРНОЗАПАДНАЛАТА ЧАСТ У НАС,ЯВНО ДЪЛГО Е РАЗРАБОТВАНА,ОРАНА И ТОРЕНА,ЗАДА МОЖЕ ДНЕС ДА Е КОНЮШНЯ ОТ НОВ ЕВРОПЕЙСКИ И НАТОВСКИ ВИД!ХЕМ ПО БЛИЗО ДО УРКИТЕ,ХЕМ ОЩЕ ПО БЛИЗО ДО РУСИЯ!БЪЛГАРИНА,МАЙ ОЩЕ НЕ ЕРАЗБРАЛ,ЧЕ ЗАРАДИ ШУТОВЕ,ОЛИГООФРЕНИ И ПРОСТИ ПОЛИТИЦИ ВЕЧЕ СМЕ ВЪВ ВОЙНАТА,АМА ПАК НА ОНАЗИ ГУБЕЩАТА СТРАНА,ЗА ТРЕТИ ПЪТ!Е,не е многоама за последно