41

Асан

преди 2 години

Аллах е Велик! Само той може да казва какво и как да стане! Слава на Великия Аллах! Слава на Великата му сила!

40

Анонимен

преди 2 години

Чеченците са от българския род Дуло,но са мюсюлмани.Физически причат на нас.Едно време с руснаците се биха,сега са заедно с тях.Някой ден украинците ще са така.Лошото е,че САЩ раздухва нещата,защото Байдън има бизнес в Украйна и от там вади милиарди.Той като нареди на целия Запад,че няма да получат заем всички дори да не искат трябва да се подчиняват.Жал ми е,че всичко отива към ядрена война и край на човечествето,а можеше по-лесно да се размине и вече да сме забравили.

39

Анонимен

преди 2 години

Аз само ще кажа, че Азовци увиват в свинска кожа такива като кадиров и ги държат вързани докато ги дообрязват до ниво- момиче!

38

Demonaz

преди 2 години

Кадиров ще ходи на гости на алах и доко умаров. Путин праща башибозука си от чечня. Русия не е част от Европа и никога няма да бъде. *** забравиха,че чеченските роми правиха атентати по руското метро....

37

Нищо ново

преди 2 години

Още от Афганистан руснаците имат навика да жертват населението от републиките, вместо за загиват етнически руснаци. Това правят с удоволствие и сега.

36

славянин

преди 2 години

Виждам че бандерофилчетата и джендрастчетата газ и киселина пикаят от яд че укронацистите бягат като бити *** и отстъпват град след град!

35

Анонимен

преди 2 години

Кво кметство бе клоун. То градс го няма. Дреме му на някой за кметството. В тик ток ясно се вижда, какви жертви давате. В един от клиповете доакто снимат и единия падна :)) Този път сте отишли в гробището си.

34

Анонимен

преди 2 години

До русофила и измислен от немкинята Екатерина славянин : Обясни какъв "славянин си", да не се окаже, че по скоро мязаш на ром :)) Българите са южен народ със средиземноморски корени, какви славяни, какви 5 лева русофилистиче :))) Таз пропаганда от Раша ти е откъснала мозъка от главата :)

33

Анонимен

преди 2 години

До бай Танас Тоя освен да се крие по кьошетата и да издевателства над беззащитни не смее да се покаже никъде където има реални бойни действия. Украинските снайпери го дебнат, за да го пратят при другия брадат, дето го пратиха да убива Зеленски и украинците им го върнаха в насипно състояние.

32

Анонимен

преди 2 години

Фейс нюзru какво да го обсъждаме, те вече и Киев са " превзели"! А тоя лъже на дребно само..." източните квартали"

31

Анонимен

преди 2 години

Е като черкезите са били толко слаби войници защо българите са чакали 500 години някой да мине и да ги освободи

30

By the way

преди 2 години

2 милиона от жителите на Масква са мюсюлмани като този сладур на снимката, т.е. там живеят повече мюсюлмани отколкото в цяла България.

29

9

преди 2 години

Да си повишиш съзнанието, да си по-добър, да обичаш, да простиш, това малцина го могат... Масата е роб на собственото си съзнание, затова има толкова много злоба, омраза и войни.

28

Ъъъъъъ

преди 2 години

Чеченците малко са ги клали руснаците значи, щом пак налитат на бой.

27

бай Танас

преди 2 години

Скоро ще му подпалят брадата на тоя

26

Анонимен

преди 2 години

Чеченците са подобни на черкезите,които са тормозели българите по време на османското робство. Башибозук,който е силен,когато граби мирни жители .Ама пред войниците подвиват опашки.

25

Шамил Басаев

преди 2 години

Аллах е на страната на Русия и правоверните!

24

Анонимен

преди 2 години

В Чечения има петрол колкото и у Стара Загора има петрол

23

славянин

преди 2 години

''велика'' бандеровска окраина бавно, сигурно и завинаги губи територия след теротория докато изчезне от картата на европа! Вчера бившия депутат от окраинската Рада Илья Кива показа полска карта на разделената между съседите си ''велика'' окраина!

22

Анонимен

преди 2 години

Кякво прави чеченска армия в Украйна? Сащ трябва да заплаши чепения с удар и то ядрен. Нали джудже казва същото, ако някой се намеси да помага на Украйна. Лицемери нежниии слабаци извикайте още 10 държави да се биете с Украйна. Иначе се имате за голяма армия :))) как ви лъсна пропагандата 80г