35

Дедо Байдън

преди 2 години

Путин е велик.И търсете рубли.

34

фермер

преди 2 години

Съветниците в Русия , Съветват лошо Путин за Балканите. Подсетете ги за Босна и Херцеговина. Набутали се ще пропадне. Курти е малък , но много лют и не победим. А.. Курти не е Н.Мадуро

33

Ами дяволът винаги е имал интерес да си купува пропаднали и загубени в марка човешки души с копейките си, които имат стойност само за отцепродавци и предатели ... !!!

32

Анонимен

преди 2 години

Русия вечно ламти и прави раздори, друго няма.

31

!

преди 2 години

Още колко ракети им остават на тези ***. Спрете му кранчето на Путин отвсякъде да си продаде и долните *** за последната ракета. И да се пишат победители в тази война, което много се съмнявам, големият губещ си остава Кремъл и най-вече Путин.

30

Анонимен

преди 2 години

След тази агресия и окупация на суверенна страна онази територия оттатък Украйна едва ли ще има някакво влияние над когото и да било с изключение на сев. Корея, сирия и Еритрея :) Пък и как ще стига до Сърбия освен по телефона

29

Гена

преди 2 години

Да пребъде делото на Путин

28

Анонимен

преди 2 години

ГООЛЕМО ВЛИЯНИЕ ИМА РАША - ВЪЗРАЖДАНЕ ИМАТ 2 % ЕЛЕКТОРАТ, ВОЛЕН НЕ МОЖЕ И 0.5 % ДА ВЗЕМЕ - ТЕ ТОВА Е ГОЛЯМОТО ПРОРУСКО НАСТРОЕНИЕ.

27

Анонимен

преди 2 години

Когато спре тока на Запад и принтерите спрат да печатат пари, ще видите разликата какво е да имаш хляб и ресурси и какво е да имаш само фабрики за телефони, автомобили и банки. Едното е каприз а без другото не може. За всички подкрепящи само Капитализма не знам на каква основа ви стоят разбиранията. Времето ще покаже. Да не се редим всички после към Изтока и да ги молим да ни хранят.

26

Глас от София

преди 2 години

Някакви от Възраждане твърдят, че 61% от българите подкрепят Русия. Аз пък видях колко от Възраждане се бяха събрали на шумно обявения протест пред министерството на отбраната(ха ха) и колко напълниха софийските булеварди снощи.

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27Смърт за Россия!

24

Анонимен

преди 2 години

До 13. През Междусъюзническата нещата са същите. С малката разлика, че вместо да вземем цяла беломорска тракия и Солун се полакомихме за пореден път за камънака Македония. Е, и помощтта на Гърци и наглосакси и с дейното участие на Австроунгария и Германия, затварящи сърбите от север. На следващата година избухва първата СВ. заради кого беше да си спомним.

23

Анонимен

преди 2 години

Слава Россия!

22

Анонимен

преди 2 години

Да е жив и здрав Мони Паси, че ни отърва от тоя червен тумор. Има метастази, но ще ги неутрализираме. А в Русия можеше да е рай - те си имат всичко, на което да стъпят. Ама пуста имперска амбиция и мания за огромност. Какви са тия варвари, какво е туй чудо!Първо,векове наред държиш в крепостно робство собствения си народ - толкова поробен,че като дошъл тука да освобождава българите, се чудел кое не им е наред. После - червената чума болшевизъм, избила руския елит.И сега - лилиПутин и олигарсите.

21

смях

преди 2 години

Чакам нови избори, и мутрата след резила на русолизеца копейкин. Волен номер 2. Давам гаранция, че ще почнат да мяка за обединение, за единение и т.н стари изпяти песни.

20

Анонимен

преди 2 години

По форумите възраждане имало 61%, а на изборите 4% в коалициа с антиваксарите. Странно.

19

Анонимен

преди 2 години

Като погледне човек коя е първа новина в световните медии и каква у нас с веещ се руски влаг и веднага разбира каква задръстена държава сме.

18

Калеко Алеко

преди 2 години

То се видя докъде водят игрите на путинова раша, кремълските стратези показаха на света уродливото си сатанинско - античовешко лице и сами се вкараха в пъкъла на човешкият свят, където никой неще да ги последва ... лошото е че такива като путин са готови да ни повлечат след себе си с ядрените си куфарчета и от всички нас зависи да положим този оскотял, самозабравил се сатрап на мястото му, там където лежи мумията на ленин ... !!!

17

Анонимен

преди 2 години

Ако не вземем час по скоро изтребители, за да имат време българските летци да ги усвоят, над България ще прелитат турски изтребители. На кого не му е ясно, че Турция ще подкрепи Косово на всяка цена. И питам аз драгите ми българи, дето не искат да имаме самолети, вие другари над България турски или български самолети искате да летят, защото ще дойде видов ден, дето няма да имаме избор и никой няма да пита бай Иван и бай Драган какво мисли.

16

Бау

преди 2 години

БГ е б,ъ,к,а,н,а с руски шпиони! Те тровят политическия и икономическия живот на страната ни. Посолството е техния закрилник.