30

nimportequi

преди 2 години

Ако е само 20ст съм за. Заслужава си в името на Украйна.

29

АТАКИСТ

преди 2 години

Не не е по-добре!

28

Един

преди 2 години

И 5 лева да стане бензина, ще ходим пеша и ще ядем картофи и боб, стига това да обърка сметките на джуджеето диктатор. Нека да видим кой до къде може да стигне, по-добре всички да приключва сега, отколкото да се влачим по корем десителетия под страх какво ще направи Пуутин или някой негов наследник. Твърде дълго продължава това изнудване и налагане на гео-политика чрез доставки на газ и нефт. Да се приключва сега и веднага, ще ядем картофи и боб и ще ходим пеша ако трябва.

27

Анонимен

преди 2 години

Те сега вдигнаха цената с 50-60 стотинки спекулативно от страх Русия да не спре износа. Представям си ако реално спре. Какви 20 стотинки сънува този.

26

ами

преди 2 години

По добре от колкото да пълним на Русия джоба

25

Анонимен

преди 2 години

А защо е нужно да не внасяме от Русия?! Унгария като е член на НАТО и ЕС си внася газ на 200 евро за 1000 кубика с дългосрочни договори. Всеки си гледа интереса! Орбан и руски ваксини пусна без одобрение от Брюксел,ама ние сме по католици от папата...Един стар виц от соца: На съвещание на СИВ някой пр...нал и Брежнев изгонил Живков от залата. Хонекер се обадил - ама др.Брежнев,не беше той! Знам,казал Леонид Илич,аз бях,но ако не го бях отстранил той щеше да се на...ре!

24

Пич

преди 2 години

"Гордите и борбени" българи, наследниците на великите революционери, които им седят като татуировки по гърбовете и краката, сега станаха котенца когато бензина стана 3 лева. Тия същите, които веят знамената на Шипка и пеят революционни песни по кръчмите в нетрезво състояние, се оказаха едни жалки ракиени патриоти, които подвиха опашки като им бръкнаха в джоба. Мислите, че в българия ще има някаква съпротива ако влезнат руските танкове? Нищо подобно, дори ще им помогнат, за да вземат властта.

23

До 28

преди 2 години

Харесвам робското ти мислене.

22

Анонимен

преди 2 години

Ако това ще спре войната, нека го вдигнат още утре с 20 стотинки. Колкото по рано го направят толкова бързо ще се върнем към нормални стойности. Иначе работата ще се проточи много време.

21

Анонимен

преди 2 години

20 стотинки някой друг път. имаме челен опит какво е да купуваме от новите "партньори" - токът от руската АЕЦ - 50 лева на мегават, токът от американските централи 250 лева, нищо лично просто бизнес. а тука мисирките просто лъжат електората с тия 20 стотинки, по-скоро отива на 5 лева.

20

Анонимен

преди 2 години

сега 20 ст. после 20 евро цента. Да живее ЕС! Да живее Евроинтеграцията.

19

Тираджията

преди 2 години

Доста повече ще е.

18

Анонимен

преди 2 години

Ганята е важно да муа олио, да сипва евтина нафта и да го боли фара кво се случва на 200км от границата му. Ганята ни войни, ни морали, нищо не го трогва, оскутял до забрава. Не е готов *** да жертва комфорта си, да умират там, докато ние финансираме терориста и бандата чеченски пишкорези. Нормално *** от години си пада по брадати мургавели от Планета тв.

17

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Напред,Русия! Една икономика,подчинена на перверзията и насилието,каквато е западната няма право на производители и консуматори! Просто довършете аврамовите фараони,братя и сестри руски! Довършете всичко Аврамово и моисеево! Уморен съм...уморен съм да бъда мъчен всекидневно,да прося,за да се нахраня,да бъда мачкан от френската еврейска машина. В Дакс съм. Не ме жалете ,руски хора! Искам да унищожите перверзниците ! Това е ад,в който живея вече дванадесет години,девет от които домът ми е улицата.

16

Анонимен

преди 2 години

До aa1830 - "И 5 лв да стане, българинът пак ще си кара 15 годишния дизел" - ти виждал ли си в последните месеци паркинга пред блока? Събота и Недея? Пълен е с коли. Обикновенно събота и неделя точно хората ходят някъде с колата за уийенда. Сега от както поскъпна бензина и колите стоят пред блока.

15

Луидьо финес

преди 2 години

Предпочитам дваисет стотинки отгоре да дам,дори два лева отгоре да дам,отколкото да спонсорирам на путин войната.

14

селянин

преди 2 години

а на бас че нема да е 20 стинки а мин 2 лв и летото ке думаме за 5-6 лв килото

13

пияница мистик

преди 2 години

Аз още преди войната, явно някакво предчувствие инстинктивно съм имал си купих колело "Волво" и два скутера "Веспа". Единият електрически, другия на бензин. Ама бензиновия резервоара му е към 7 литра и гори супер икономично, така че все си на далавера :))) Иначе от метрото по-бързо и хубаво няма. Преди години имах 1 любима ВИП ескорт мацка в Младост 3 и ходих отначало при нея с такси, ама ми отнемаше двойно повече време, даже тройно понякога от метрото с което тръгнах по-късно :))))))

12

Бачкатор

преди 2 години

Ше се научите като холандците да ходите на работа с колелото.

11

aa1830

преди 2 години

И 5 лв да стане, българинът пак ще си кара 15 годишния дизел.