181

В.

преди 2 години

Да бе как ви вярваме. Нацитата крадат акумулаторите на колите да не могат хората да избягат.

180

мдаа

преди 2 години

И защо не ги пуснат да излязат? Това ще се случи и в Одеса, защото Зеленски назначи командира на наказателният батальон Айдар за губернатор на Одеска област. И сега нацистът Максим Марченко, назначен от пан-президента Зеленски за губернатор на Одеса, нареди да бъдат създадени огневи позиции в училища и болници. Той забрани пускането на жителите извън града по хуманитарните коридори. След някой и друг ден ще ни проглушат ушите, че Русия бомби училища и болници и не пуска хората да се евакуират.

179

Антинатовец

преди 2 години

Как ще реагира Байдън ако 8 години от Мексико и Венецуела стрелят с ракети по негови градове ? Колко би издържал ? Путин търпя 8 години бандеровците да бомбят руско говорящите области в Украйна след като бяха изгаряни живи хора в Одеса в това число много българи. Тези хора никой в света не се загрижи за тях в това число Западните ***. Е Путин реши да сложи ред там прочистваики фашистите от тези територии. Да война е без жертви не може но винаги е така на края и там ще се развеят руски знамен

178

Анонимен

преди 2 години

До Щирлиц(таен агент) Те ако искаха да не избиват жени и деца, нямаше да нахлуват в Украйна, а щяха да намерят начин да унищожат само лидерите на тези, които им пречат!

177

До 250

преди 2 години

Това, че доброто е на тяхна страна. А че скоро ще ги предадат задните им "приятелчета" не се и съмнявам. Слава на воините на светлината!

176

Анонимен

преди 2 години

Много се съмнявам запада да е на страната на Украйна. Ако беше нямаше да я хвърли под влака така грубо както сега.

175

Анонимен

преди 2 години

Руския нацизъм изтрепа украинския нацизъм дори когато беше в партия с немския нацизъм. Какво те кара да мислиш, че сега ще е различно, при положение, че Украйнския нацизъм е толкова самотен вмомента?

174

До 244

преди 2 години

Кога пък запада е въоръжавал нацистите агресори? Западът е на страната на Украйна, а не на нацистите на Путин.

173

Анонимен

преди 2 години

Руския нацизъм ще падне, а Путин ще последва съдбата на гурото си Хитлер.

172

Анонимен

преди 2 години

Първо Мариупол не е колкото Перник а много по голям и второ само троловете ли не разбраха че там са струпани 60 000 нацисти азов въоръжени до зъби от Запада. Как ще е колкото Перник. Дори заглавието не си чело камоли статията. 100 000 са държани като жив щит и поне 200 000 хиляди са успели да напуснат града. Май не е колкото Перник а колкото Пловдив. Дето си написало долните глупости си злобно хлапе.

171

Анонимен

преди 2 години

Не е правилно да наричаме войната руска и да насочваме агресията си срещу руски народ. Това си е война на Путин и повечето войничета са изпратени насила там и не искат да воюват. Другите са една шепа руски нацисти.

170

Анонимен

преди 2 години

Азов си знае работата... Руснаците да cи купуват черни чували от AliExpress...

169

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 221 А името на този "ХруСчов" какво означава, че е ял много хру- хрус ли? Като пишете нещо, поне се информирайте преди това!

168

Анонимен

преди 2 години

До 235 Лъжеш. През 1945 американци, англичани и руснаци победиха Германия.

167

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са крепостни ceляни от 200 до днес и такива ще си умират...

166

Анонимен

преди 2 години

До трилея по долу спри да наричаш хората с епитети и с лъжа че хората които обичат РФ били не знам какви. Това е подло но още по подло е че го правиш за пари подлецо. Ти си срам и позор за семейството си. Дори Макрон каза в речта си когато се кандидатра че трябва да уважаваме руския народ и е грешка да се говори срещу него. Но ти не четеш защото не можеш. Само пишеш спуснатите от истинските нацисти упорки и лъжи в стил крадеца вика дръжте крадеца. Баси мразя те, ти си черав.

165

Пак

преди 2 години

Фейк нюз...

164

Анонимен

преди 2 години

Мариопул е едно градче колкото Перник, до сами границата с Русия. От началото на конфликта, руските врагове пред портата му са дали десетки хиляди жертви. Само от месец насам са загубили там повече отколкото за десет години в Афганистан. И още се държи...

163

Анонимен

преди 2 години

Никой не ги иска тези. Дори русофилите ги обичат платонически. Ей така от от кревата вкъщи. Никой не дръзва да "живее" в империята на злото. Алкохолици и некадърници

162

Анонимен

преди 2 години

Ами то и руснаци няма да останат в "денацифицираните" райони , не само украинци. кой ще накара хората да живеят в тази разруха и да се гордеят, че са под руско управление? Май ще им приседне денацификацията. И даже и руснаците напускат Русия. Но! Не искам България да стане територия за заселване на руснаци и украинци. Ще настъпи ад.