270

Анонимен

преди 2 години

До Некъф Какви глупости дрънкаш? Че укро-нацистите убиваха собственото си население, което се опитваше да избяга от войната, включително и деца, а други са държани като заложници и жив щит, на такива хора не вярвам и на такъв фалшив уж "референдум"!

269

Анонимен

преди 2 години

Референдумите ще са нагласени.Каквото искат да правят ,но да спират най-накрая тази нагласена война.

268

Анонимен

преди 2 години

До НекъфЗнаем го "референдума" в Украйна, който не е съгласен с властта, веднага бива убит, който е съгласен да сключи мир с Русия, също е убит, там укро-нацистите убиват хората за добър ден, убиват даже ранените си дружки в боя, за да не се грижат за тях или заряват труповете на войниците си, за да не им дават обезщетение,, което им се полага, а руснаците носят помощи,храна,напитки,лекарства и не убиват населението в Украйна! Нацистките укро-нацисти вън, те не служат на украинските интереси,

267

Кака

преди 2 години

Мисля че Русия трябваше да изпари първо САЩ а после да се занимава с цирея Украйна.Като унищожиш рака-САЩ , метастазите-Украйна сами ще завехнат!

266

Некъф

преди 2 години

Голям нацизъм във Украйна бе!!! За разлика от рашките там важните решения ще се вземат със референдум, а не като в Рсуия каквото каже Пудинг!!!

265

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Ами да,този сега се...усети. Който ви е...създал,той май и ще ви...заличи..

264

Анонимен

преди 2 години

Зеленски, махни се и престани да въртиш номера ,мошенико! Под предлог, че уж ти помагат, наблъскаха нашите държави с чужди армии и загубваме суверинитета си и живеем в страх, отделно и цените на всичко скачат и ни лишават насилствено от руска енергия,газ, МАХНИ СЕ, ПРЕЧИШ НА ЦЯЛА ЕВРОПА И ВКАРВАШ ЕВРОПА В КРИЗА , МАХНИ СЕ!

263

Анонимен

преди 2 години

До РейгънКъде го виде това по СНН? Или просто са ти спуснали опорка :) ?

262

Стамат

преди 2 години

Имахте възможноста да цицате от две нянки,да влезете в ЕС,но да имате клауза НИКОГА да не влизате в НАТО.Русия щеше да е предоволна,ЕС щеше да изсипе сумати заводи заради евтината работна ръка в Украйна.Русия щеше да има граница с Европа,щеше да ви плаща като до сега транзита на газ.Можехте да го направите,но вие се изакахте по най-грозния и глупав начин.България в началото на военните действия ТРЯБВАШЕ,да застане на същата позиция!!Но САЩ отново ръчка където не му е мястото!

261

Анонимен

преди 2 години

Русия иска да ни унищожи --- А ти искаш да унищожиш нас с ядрена война! Спрете да го давате постоянно тоя откаачалник! Вчера прегледах бритнските сайтове, нямаше нищо за него!

260

Нищо лично

преди 2 години

Ами то САЩ вече унищожиха Украйна. Просто Русия ги довършва.

259

Анонимен

преди 2 години

До Зеленски,махни се!Споко. Първо ще махнат Зеленски, после ще ни окупират и нас. Всъщност - няма да ни окупират, ще се предадем бързо и без бой. След това - бой в Икея, преди да я закрият, опашки за захар и т.н. :)

258

София

преди 2 години

Битер жена. Днеска едно, след 15 мин друго, по обяд -трето. Тоя няма едно стабилно, добре аргументирано мнение по кой да е въпрос. Само нарежда, оплаква се, иска и накрая логичното се случва - държавите подкрепящи го малко по малко започват да оттеглят доверието си от него и го оставят да се оправя сам, както се случва в момента.

257

Зеленски,махни се!

преди 2 години

Зеленски, не ни върти номера, мошенико! Заради тебе , в страните ни навлязоха чужди войски и се превръщаме в окупирани от чужди войски страни и в безгласна буква и без суверинитет, също и в риск за цяла Европа, не само икономически, но и всякак, просто се махни, па-ра.зит такъв!

256

дъждовна вода

преди 2 години

Zа мир без нацизъм!

255

Анонимен

преди 2 години

Отначало и аз се вързах, че едва ли не Раша е слаба, обаче като видех, че са пратили само 150к голобради момченца взе да ми се изяснява положението :)))

254

за евреите

преди 2 години

"Мен ме свалиха некои евреи. и именно тези евреи днес водят хорото..." - Т. Живков. Трябва да се отбележи, че и м/у тях си се ликвидирват - Луканов.

253

Махни се,беееееее!

преди 2 години

Зеленски, никой не те иска, мразят те безплатно,махни се! Циреят Украйна, трябва да се излекува! Съсипахте Украйна и години наред убивахте населението с оръжия или от глад! Създадохте жестоки нацистки банди и мародери,беззаконие,убийства,разруха! Създаваш конфликти между европейските държави и събираш нацисти от всякъде! Сриваш икономиката и енергетиката на европейските държави и покачи цените на всичко, ПРОСТО СЕ МАХНИ! Остави Русия да въведе ред в този хаос в Украйна и всичко ще бъде добре!

252

ами

преди 2 години

"Русия иска да ни унищожи" Алооооо,зеленияяяя,най-накрая и ти май откри топлата вода....Малко метафора: Няма как един шут да се подиграва с Майк тайсън,да му играе сечено през последните няколко години,като се надява на Кличко да му пази гърба и в същото време да НЕ е очаквал, че Майк ще му разбие кратуната.

251

Рейгън

преди 2 години

Според СНН Украйна е свалила руска хиперзвукова ракета т.е до дни ще сте в Москва. Всъщност, постнали снимка на свалена украинска ТочкаУ в Донецка област. Зеленски, ако ти е останал поне малко акъл и мисъл за укрианскя народ - тичай бързо при Путин, защото боеспособната ти армия е унищожена над 60% и големите загуби предстоят. Разруши държавата заради едно изречение: Няма да влизаме в НАТО, не искаме ядрени ракети и оръжия срещу Русия. Ти каза точно ОБРАТНОТО!