122

ДжО1984

преди 2 години

Както каза "Кокорчо", че няма да има преговори с Газпром за нов договор, докато има война в Украйна. Да не се окаже след краят и, че НЯКОЙ от НАШИТЕ трябва да плува с лодка до Крим за да подписва, защото пътят с лодка до канада ще е доста дълъг!

121

Just kiroo

преди 2 години

***, първо стандара на живот трябва да стане поне като в Гърция. Тогава да мислим за нещо "заедно"...

120

Падаря

преди 2 години

Вчера сърбите казаха ,че имат договор с България за транзит на руска газ и като врътнем кранчето ,освен гърците ще храним и сърбите -иначе съд компенсации репарации или сръбско-русски активни мероприятия при отказ от обезщетение..

119

Анонимен

преди 2 години

Кирчо и Кокорчо ще навлекът такива беди на България, че никога няма да се оправим. Няма значение какво ни е отношението към Русия. В момента атомната централа за ток е Руска и горивото е Руско, газа е Руски, петрола е Руски и Нефтохима е пригоден да работи само с такъв нефт. При това положениепцялата Държава зависи от Русия, и сега защо се репчим като кутре пред тигър.

118

Ники

преди 2 години

Клоун!Потънал до гушата от зависимости от бандити.Я стига си се пречил ,жал...ък

117

до 130

преди 2 години

Това е Кирчо Джон Три Волта. Световно неизвестен наркоман и грандоман.

116

Анонимен

преди 2 години

"Не ми харесва идеята някой да ни казва какво трябва и какво не трябва да правим. Ние сме независима държава и сами правим своя избор."Този *** ли е или се

115

Анонимен

преди 2 години

Кирчо Просто то и Асенчо стават все по опасни. Асенчо каза че няма да преподписва договор за руски газ, което значи, че ще лиши държавата от почти 80% от газта която получава. При това дава изявление без на практика да има никакви договори с никой. Гърците продължават да се снабдяват с руски газ. Нито една европейска държава не се отказва от руски суровини, независимо от санкциите. Сега този психопат Асенчо каза че бил склонен за дадем и оръжие на Украйна Ултра опасен

114

Ние

преди 2 години

Защо никой на говори за цени. Ще докарате газ от Гърция на двойна цена и ще се хвалите.Когато хората разберат, че Руския газ е на половин цена , какво ще обяснявате. Надявам се до тогава да ви няма.

113

Военен брокер

преди 2 години

До АнтропологПутин като тресне по един кинжал в 5 те най-големи града цените ще си дойдат на реалните- 2 стаен в Суха река 10 000Е-Спешно!

112

Абе

преди 2 години

Кой беше тоя Киро? Някакъва непозната физиономия, пъ само се перчи... че и от имет она цял един народ. Кой беше тоя?

111

Анонимен

преди 2 години

Киро, и овчарят не събаря старата кошара без да е направил новата. А вие оставяте държавата без газ и чертаете планове. А дали е сигурно, и на каква цена ще намалите зависимостта от руският газ? И кой ще плаща???

110

Анонимен

преди 2 години

Зависимостите на Киро са много. На Рашков са две-алкохолизъм и комарджийство.

109

Анонимен

преди 2 години

много ме кефи когато такива хорица от които нищо не зависи използват такива силни думи и когато им скръцнат със зъби после веднага обръщат палачинката...за съжаление трябва да кажа,че след бай Тошо нямаме още министър-председател който да отстоява з интересите на България,а не на този който му заповядва в момента....

108

Парадоксално ми е

преди 2 години

Бойко ви направи директна траба от находището до котлончето на баба Гицка на 8 мия етаж ,а нашия ще купува газ през гърците ,че и се хвали с това .

107

Хайдя

преди 2 години

Просто Киро, пусни ни и Гугъл балерините че е скучно. Така поне мъжете ще забравят че ти плащат за експериментите. Хора, като се нагледате на хубави палтенца, рокличка, крачета и циркове нека изхвърлим тази усмихната недомислица! Вече стана много, утре ще е късно пак ли ще се свиваме.

106

Анонимен

преди 2 години

Гугъл казва, че Кирко е наркоман.

105

Анонимен

преди 2 години

Кирчо,ще си заминеш като псе без история.

104

Гунчо

преди 2 години

До Я па Я По важното е със какво ще платим

103

Дубайдавец

преди 2 години

Киро кога ще арестуваш фашиста Волен Сидеров за набезите в телевизията и кога убиеца изнасилвач ще го привлечеш като свидетел че не си канадец.