71

може

преди 2 години

Три часа със самальот !!!

70

Анонимен

преди 2 години

Според мен довършването на магистрала хемус си чака Бойко.Ако не го арестуват де!

69

Анонимен

преди 2 години

При Хляб 2 лв Бензин 3 лв та по Магистралата на Сън със 300

68

Анонимен

преди 2 години

През 2027 вече ше си имаме частни дронове е! Кви са тия такива магистрали, същата простотия като Белене, наливаме пари къде не трябва. Аре бегом!

67

Анонимен

преди 2 години

Китайските строители, които направиха болница за 48 часа, обещаха, че ще дойдат през уикенда, за да довършат магистрала Хемус.

66

Бойко Борисов

преди 2 години

Брависимо. Магистралата ми.

65

Анонимен

преди 2 години

Магистрала "Тракия" е наречена така в чест на племето, направилo първата копка. Тъкмо ще завършим магистрала Хемус и колите ще станат летящи.

64

Въпросчи

преди 2 години

Ако Байдън, както му треперят ръцете, случайно натисне червеното копче? Тогава дали от Маскве до Питера ще се стига за 10 дена пеша, както е било навремето? Само питам!

63

ТОА Е БИЛ ДЕБ.Л

преди 2 години

НЯМА ЛИ ЗАТВОР ЗА СЕГАШНИТЕ ЛЪЖЦИ? ЗА 1 ГОДИНА 1 МЕТЪР НЕ СА ПОСТРОИЛИ! ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ АВТОМОБИЛЧЕТА ОТ ЛОВЕЧ ВЕЧЕ СА ПО ПЪТИЩАТА? А ТРИТЕ ТУНЕЛА И ЧЕТИРИТЕ МОСТА СА ПРЕД ЗАВЪРШВАНЕ! БОЖЕ, ПРАТИ НИ КАДЪРНИ УПРАВНИЦИ, БОЖЕ!

62

Анонимен

преди 2 години

Сега София -Варна се преминава за 5 часа. Около 450км. Ако цялото разстояние е магистрала, ще е около 400-420км, значи за около 3,5-4 часа. И това със стабилен автомобил и при нормален трафик. Но има разни ненормалници, които карат на Бургас-София с 200км/ч, и то хора на високи позиции, този може и да е от тях.

61

Анонимен

преди 2 години

ТОЛ системата е измама - според фирмата, която изгради системата и която в момента уж я поддържа, почти цялата сума, която се събира отива за поддръжката на самата ТОЛ-система. Т. е. всичко, което даваме като пътни такси през ТОЛ системата, го прибира една чужда фирма и почти нищо не отива за поддръжка на пътната система. Това си е една система за откровен грабеж и го вижда всеки българин, но нещо престанаха да говорят по въпроса.

60

Иван

преди 2 години

В Турция, в експлоатация вече е 4-ти въжен мост, който е най-големият в света. Тук, един път не могат да направят като хората

59

Анонимен

преди 2 години

За да се минат 440 км за време под 3 ч. е необходима средна скорост от 150 км/ч., което не е позволено. Т. е. простата ученическа сметка показва, че лъжат. А щом е установена една лъжа, колко трябва да вярваме за останалото, което не можем да проверим с калкулатора за 10 секунди.

58

Анонимен

преди 2 години

С обещанията на електронния министър какво става - син талон, злобните лелки в КАТ, всичко е там без изгледи за промяна.

57

Samo minavam

преди 2 години

Снощи минах по Тракия и ми изпадаха пломбите. На който му стоят, да пише минуси. Хемус, ако изобщо я построят, след три месеца, ще е същата, а политиците, по богати. Дерзайте, роби

56

яша

преди 2 години

ако беше бати бойко догодина щяхме да пътуваме по "хемус", но дойдоха превратаджиите и.....загиваме постепенно

55

Анонимен

преди 2 години

а бе я кажете за какво дойде американеца у нас?

54

мда

преди 2 години

До 2027 горивата ще са поскъпнали няколко пъти.Много малко хора ще пътуват.

53

Анонимен

преди 2 години

Бок че Ун не ги ли направи до сега, или ромите беха заети да си късат ризите в негово име :))) Смешна работа ! :)) Защо Бок че Ун отиде в Истанбул за да направи Турски поток ? :))

52

Анонимен

преди 2 години

Сегашните се оказаха много по-некадърни от предишните. Не беше възможно да се подобри този антирекорд но ето - подобриха го. Румъния за 30 години си удвои лентите на повечето пътища и сега пак почна да строи ударно магистрали. Но между градовете е в пъти по-безопасно отколкото тук.