59

Анонимен

преди 2 години

До смях 64Толкова грешен подход на диктатор отдавна не се е виждал, особено като рухна мита за могучая руская армия, вече 3 седмици не могат да превземат голем град в Украйна, станаха за смех :)))

58

Анонимен

преди 2 години

Путин не е избран законно. Мандатите са два, той кара 3-ти или 4-ти, след като направиха врътка с Медведев.Освен това Путин убива (буквално) своите опоненти.Отделно - машинации в изборния процес.Точно поради всички тези причини Западът има огромна вина за случващото се, защото години наред си затваряше очите за аворитарния олигархичен режим в Русия, за да може да зарежда изгодно от бензиностанцията с ракети.А мадатите се ограничават, защото властта погубва човешката душа и я превръща в сатрапска

57

Анонимен

преди 2 години

Защо Путин арестува всичките шефове на ФСБ (бившото КГБ)? Ами всичките го лъгаха, че ако нападне Украйна за 3 дни ще се предадат, че Киев е само на 140 км от границата с Беларус и ако нападнат от там ще го завземат за 24 часа и после ще им трябват още 2 дни да завземат останалата част от страната. А каква стана тя, 25 дена и края се не види, войната върви армията намалява, санкциите започват да тежат, рублата струва по-малко от хартията на която я печатат, протестите са много, умрелите и те!

56

Анонимен

преди 2 години

Е много ясно, че ще протакат. Колкото повече протакат, толкова по-близо е до фалит Русия. Виетнам не спечелиха войната със САЩ като се разбраха за примирие бързо, според изискванията на САЩ, а протакаха войната и накрая толкова скъпо излезе на САЩ да остане там, че те се отказаха и си тръгнаха като наакани. Това се случва и сега с Русия, само че заради санкциите не става за 20г а за седмици. Още няколко седмици и Русия ще се чуди как да се предаде без да се срамува Путин, че се ocpa!

55

Така е

преди 2 години

Мястото на Русия е в Азия - да ходи да се целува с Китаеца и с Кимчо.

54

смях

преди 2 години

владимире, изтегляй момчетата на русия от украйна и влез в някой манастир да започнеш да се чистиш, че векове не можеш си изкупиш кармата.

53

Румен

преди 2 години

Путин никои няма да го търси за разговори. Вратата му е затвориха миналата седмица от ЕС. Може да говори с други държавници от други континенти. Местото не му е в Европа.

52

Ъъъъъъ

преди 2 години

Режимът в Русия нещо забуксува в Украйна, затова сега пък украинците са им виновни.

51

Анонимен

преди 2 години

Джуджак, освен зомбираните руснаци, няма кой да ти вярва на лъжите! Скоро няма да имаш кинти и да поддържаш *** фабриката!

50

Анонимен

преди 2 години

Когато на някой някому не му харесва и се казва думата "режим". А истината е, че и двамата президенти са избрани законно!

49

Анонимен

преди 2 години

Мдаааа.....официално мога да кажа, че Путин е луд за вързване :))) Денацификация ще има ли за евреина Зеленски господин джудж, има ли също нацисти в Молдова, че и там да ги "освободите", абсолютен *** :)))

48

Шах

преди 2 години

Както е тръгнало парад за 9 май няма да има .

47

Венци Манов

преди 2 години

Значи според този шизофреник, на украиинците им е кеф да ги бомбардират, да им рушат сградите и избиват гражданите. Така ли таварищ? Ти си по-зле от СТалин и Хитлер взети заедно бе!!

46

до брато 38

преди 2 години

Има и други бомби на прицел ... стоят и чакат...

45

Еврогей

преди 2 години

При нас Русия е първа,най известната гей двойка с Европа е от Владимир владимирович Путин и военния му министър Шойгу.

44

Junior

преди 2 години

Започвам да си мисля че няма Бог. Ако имаше, отдавна да е прибрал тоя пoдчoвek.Украинците протакали преговорите - по каква причина, за да им избият повече деца ли, що ли? То бива неглост, но това неговото е отвъд точката на нахалство, която нормален човек може да си представи

43

Анонимен

преди 2 години

До Реалист # 32 Престарелият и в напреднала деменция старец,когото янките сами си избраха, нарече Путин военнопрестъпник. САЩ заедно с Англия и коалиция запалиха войната в Ирак,обвинявайки С.Хюсеин в производство на химическо оръжие.Такова не беше установено,но това не попречи С.Хюсеин да бъде обесен.Харесаха петрола на Либия и обвиниха М.Кадафи в престъпление с/у човечеството.Убиха го като куче.Русия трябва да обвини цялата СаЩ като държава-военопрестъпник и да я бомбардира с 50-70 атомни бомби

42

До 38

преди 2 години

Брато, само една бомба да хвърлят и укрите са капитулирали

41

Анонимен

преди 2 години

men me interesuva koj shte plashta razrusheniata.

40

Анонимен

преди 2 години

Джуджи се чуди и вайка как да обясни на крепостните си руснаци, че е капитулирал и ги е обрекъл на глад, мизерия и нищета. Дали скоро ще започне да звъни в Пхенян или Пекин търсейки евтина квартира?