201

СС

преди 2 години

Украинците са като С Македония само за война говорят,но не за мир !!! Най-лошият мир е по-добър от войната за да не умират невинни !!!

200

Анонимен

преди 2 години

Самите украинци ще осъзнаят трудната истина, че собственото им правителство и техните наставници ги будалкат и ги ползват за пушечно месо. Същата ситуация, когато съюзниците настъпват в Берлин, но нацистката пропаганда продължава да лъже как идва помощ.

199

Иван

преди 2 години

КАКВО ШЕ СПЕЧЕЛИШ БЕ, ГЛУ ПАК ?! УКРАЙНА Е ПОЛУРАЗРУШЕНА, ЖЕНИТЕ НАПУСКАТ С ДЕЦАТА, ИКОНОМИКАТА Е НУЛА ! ШЕ СПЕЧЕЛИШ... МАЛО УМНИК !

198

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 201: Иля Кива = К.К. Копейкин. Това е достатъчно да се знае за въпросната особа.

197

Анонимен

преди 2 години

Според русофила Путин не избива деца и бременни жени в Украйна. В основата били джендърите, те са виновни! Русофилското падение не може да се опише с думи!

196

АНОНИМЕН

преди 2 години

Украйна нищо няма да спечели. В момента това, че се бият славяни със славяни е манна небесна за джендърите, които са в основата на тоя конфликт!

195

не може да бъде!

преди 2 години

Украйна сега печели информационната война с помощта на Запада,като се тиражират невероятни лъжливи новини -без морални ограничения и с пълната липса на съвест!Но за реалната война ще видим -засега положението не е в полза на Украйна и не се вижда как ще се промени поне в следващите 1-2 месеца!

194

ххх

преди 2 години

Като ги слуша нормален човек остава с впечатлението ,че Украйна е пред Москва ??? Украйна ще воюва до последният украинец !!!

193

Руски фейк

преди 2 години

До Анонимен..... Въпросът е защо Германия не приема Украински бежанци?........ Приема, русофилче, защо лъжеш? Или и ти като фюрера не може да казваш истината?

192

Анонимен

преди 2 години

Будалкат и собствения си народ и света, че печелят войната за да подлъжат повече хора да грабнат оръжия и повече кръв да се пролее. Реалността е далеч от картината обрисувана от киевската пропаганда.

191

Анонимен

преди 2 години

Болшевиките не са хора, и това си личи по коментарите им.

190

Анонимен

преди 2 години

Нещата вървят зле за Русия. На 9 Май няма да има военен парад, а гей парад. Цунки :*

189

52

преди 2 години

Посмали ***!

188

Анонимен

преди 2 години

Мошениците тук които са загрижени за децата. Не сте загрижени, а ги ползвате като число за смятане. В Африка знаете ли колко умират. Какъв е този цинизъм. Това е война, предизвикана от амбиции, в нея умират цивилни и военни. Черно е небето и всеки ще си получи заслуженото, от едните и от другите. Помагайте на оцелелите, за мъртвите има кой да се погрижи. И не сравнявайте никога, всяка смърт е тъжна, не ползвайте децата като числа

187

Анонимен

преди 2 години

Така както говори Захаров в момента по руската телевизия, се получава, че Русия воюва срещу нацистка държава. Т. е. нацистите от Украйна срещу болшевиките от Русия... Разбира се, че съм за Украйна при това положение... Царство България винаги е било срещу болшевиките, а аз съм монархист.

186

Анонимен

преди 2 години

Ползата от войната за руския народ е, че Путин обеща да ги компенсира с по високи заплати! Пак е нещо! Ама откъде тези пари? Байдън? Си Дзинпин? Или от девалвацията на рублата? Няма МАРШАЛ!

185

Анонимен

преди 2 години

Въпросът е защо Германия не приема Украински бежанци?

184

Анонимен

преди 2 години

То и по времето на комунизма нямаше такава пропаганда!

183

Анонимен

преди 2 години

Цената ше е разцепване на страната не може да подлагате на геноцид 10 милйона хора иначе европа и анТо през крив маКарон и вечна гражданска

182

тт

преди 2 години

Престанете с изродския си изказ.Фашизоидите-украинци,които избиваха и избиват невинни,какво да ги правим?залива ни едностранна информация.Да,за съжаление има избити невинни хора.И от двете страни.Изказа на този министър ми прилича на бръщолевене на психонаходка.