170

Пресечна точка

преди 2 години

Всеки ден от 16 часа по Нова телевизия и повторение по Нова Нюз

169

Анонимен

преди 2 години

Това радва ли те? Безбожник.

168

Анонимен

преди 2 години

Гледайте Като две капки вода. Всеки понеделник от 20 часа по Нова телевизия

167

стига бе

преди 2 години

Преди ни облъчваха с Борисов, след това с Ковид, сега дойде ред на този. Сутрин, обед, вечер преди и след хранене.

166

Анонимен

преди 2 години

Зеленчо, превзехте ли вече Кремъл, или викаш още малко?

165

Анонимен

преди 2 години

Метадона е много лошо нещо, Зеленски в момента показва и страничните ефекти от употребата му.Не съм за руснаци или американците или натовските педермета от евро гей съюза, но тоя зеленчук украински вече не знае какво е плямпал и плещи едно и също.Не разбра ли че няма даа ти помогне никои, взимат свръх доза и да се свършва с тоя цирк.

164

Анонимен

преди 2 години

200 това че укрите бият пленниците и снимат видео с това си е направо хуманно по техните критерии пич. Я си спомни издевателствата в Гуантанамо и гаврите. Ценности. Достойни за СС и Химлер.

163

ПАТРЕОТЕ

преди 2 години

НА ТЕАТЪРА НА СВЕТОВНАТА СЦЕНА ИГРАЯТ ЕДИН *** - КОМЕДИАНТ ОТ ЕВРЕЙСКИ ПРОИЗХОД И ЕДНО ЖУЖЕ СЪЩО ЕВРЕЙЧЕ. У НАС, НА СЦЕНАТА КИРЕТО НИ РАЗСМИВА, ТОЙ И ДАМАДЖАНАТА, А ФЪРЧИЛОТО И НИНОВА ГАЗ П.КАЯТ В РАЗКРАЧ. НЕЗНАЯТ ОТ КОЙ ОТБОР ДА СЕ ПИШАТ?

162

Анонимен

преди 2 години

Нали Украйна ще победи Русия? Тогава останалият свят срещу кого ще се бие?

161

Анонимен

преди 2 години

Смени дилъра бе зеленчук.

160

Анонимен

преди 2 години

Чрез евреина Зеленски, най накрая евреите ще предизвикат световна война и ще отмъстят на христянска Европа.

159

Гиб Мелсън

преди 2 години

Щял да се отнася хуманно с руските войници, които се предадат. Да, виждаме украинската хуманност. Биете пленниците и после правите видеа с тях. По-хуманно от това няма накъде. Продължавате да дразните кремълския джудист а той вече няма какво да губи.

158

Коюмджиев

преди 2 години

Абе Тревински, един безплатен съвет как да спечеш войната - вместо мини, залагайте каси с водка по пътищата, и ще видите как ще разбиете руската армия за 2-3 дена.

157

Анонимен

преди 2 години

Тя световната война на елитите срещу цялото човечество започна преди 2 години с една кихавица. Отнеха се граждански права, за които света е водил революции. Хората се разделиха на вакси и ***. Набиха се номера на зелените паспорти, които като нацистки сертификати даваха права и отнемаха такива. Бизнеси бяха фалирани. Сега забраняват книги и уволняват по произход. Та май е прав Зеленски, че войната е започнала. Да, ние сме в 3та световна- войната на коп*елдаците срещу нормалните хора!

156

Анонимен

преди 2 години

Байдън казал ,че Путин е агресор и убиец !Г-д Байдън вашата страна ФАЩ ! Пуснаха атомни бомби над мирни жители !РУСИЯ ЗНАЕ ЦЕНАТА НАВОЙНАТА .. И ПОВЯРВАЙТЕ МИ ТЕ НЕ ИСКАТ ВОЙНА ЗАЩОТО ЗНАЯТ ЦЕНАТА НА ВОЙНАТА ! САЩ ИСКА КРЪВ САЩ Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ НА СВЕТА

155

Анонимен

преди 2 години

Зеленски ако искаше мир досега да го е постигнал обаче Тоя иска война и постоянно проповядва за тази война а не за Мир постоянно иска от някого оръжие при полжение че Рудия иска само да обяви неутралитет

154

Анонимен

преди 2 години

До ТаняЯвно не осъзнаваш какви глупости си написала.

153

Анонимен

преди 2 години

Умират много хора и от двете страни, тази война трябва да спре! А не Зеленски да се ежи и да приканя народите да воюват срещу Русия и да ръчка за оръжие. Сядай на масата и приеми, че Русия в по-силната страна и направи отстъпки!

152

Анонимен

преди 2 години

Евреина комик марионетка на САЩ!! Няма как евреин да е загрижен за православния си народ!! Евреина много желае да предизвика трета световна война срещу православните христяни!!

151

Анонимен

преди 2 години

Войната е между САЩ и Русия , Зеленски е мишката в капана ...Крайно време е Русия да избомби със ядрен заряд мегатон Киев , Одеса , центаралата на Нато , Европарламента , Бъкингамският дворед , Елисейският дворец , Капитолия за да стане ясно на открехнатите че Русия може да я няма ..но няма да има и половината Свят . Смелите бързо живеели , некролога Бай дън и Евреиите голямо дърво ще гризат !