44

Наблюдател

преди 2 години

Керемедчиев си подсигурява добро местенце на запад, като ни продава. Ясно като бял ден. И не е само той за съжаление.

43

Анонимен

преди 2 години

До azБъди последователен в изразите си, нищо не ти се разбра, пък камо ли да убедиш някой

42

Анонимен

преди 2 години

До Az: Ти защо не ходиш да пазиш украинците, а даваш акъл по форумите.

41

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Тоя Тодоров прилича поразително много на некакъв Израелтяни от тип Нетаняхуууу. Вгледайте се. За пръв път след Освобождението Фердинанд Лисицата извърши един антибългарски възродителен процес,при който много евреи и турци приеха български имена(криптоевреи и криптотурци). След получаване на нови имена и смяна на местоживеенето доста наши мъчители от Османско робство се внедриха в народът ни безнаказано.

40

Анонимен

преди 2 години

Бълагрия винаги се е държала така.Основния проблем за това е изключитеономпродажната душа на Българина.Не случайно има изказ :Който плати,той клати.Русия традиционно подкупва Българските политиции.ЕС и САЩ са етични и искат парите да стигат до хората ,а не политиците.Русия не е спирала да плаща на нашите политици.Ако погледбете ,ще се убедите че всички партии са подкупениюот Путин.Има една единствена която не е и е срещу Путин.Само ДБ декларира ясно посланние срещу Путин.

39

Анонимен

преди 2 години

през два часа пускат някакви експерти пишурковци

38

Шаши

преди 2 години

Не се знае колко българи ще умрат- дано са малко. Но, пак ще плащаме репарации. С канадец първи министър и щатски министри в независима, България, плюс ЕС. Положението ще стане ситуация.

37

РУСИЯ УБИВА...

преди 2 години

без значение, дали си женен за рускиня, дали децата ти са руски граждани..... ПУТИН И KADIPOB---УБИВАТ НАРЕД...... те са-ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА РУСИЯ.......

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 "Аз не съм включен в каквато и да било война" Как да не си, като си тук и драскаш в полза на Империята на Злото?

35

Анонимен

преди 2 години

Ми да не ни бяха карали да си *** ракетите ;)

34

Анонимен

преди 2 години

Да ви кажа честно ми писна източна европа да е буфер между големите ...

33

Ghost

преди 2 години

До Анонимен По - добрият ибор пред турбо компресор жигули

32

Анонимен

преди 2 години

Да бе, интересно, Германия кво вика по въпроса

31

Ghost

преди 2 години

До Анонимен Путофилите и Комунистите като се разкарат, тогава ще имаме силно звено, сега разбра ли ?

30

Анонимен

преди 2 години

Под по-силна позиция разбират Бг да влезе във война със Русия пък те да им налагат санкции.Не помните ли преди седмица как плака Зеленски защото американските му приятели го били изоставили в ръцете на ядосаната мечка ?Същото искат да направят и тук.

29

Ghsot

преди 2 години

До Анонимен кой пък тебе те включва във войната? Айде стига с тази пропаганда. Ти вече отдавна си включен в тази война. За какъв неотралитет си мечтаеш?

28

Анонимен

преди 2 години

Интересно, защо една Франция не вземе да се дърви на руснаците, или Велика Германия. Все някой трябва да ни тика към конфликт. Все едно ние да даваме акъл на САЩ как да водят политиката си срещу Мексико. Колко са чисти намеренията на съюзниците ни. Дали в българската история има моменти в които са ни предавали в последният момент. На българинът не му пука за франсето, а защо си мисли че на франсето му пука за българина.

27

Анонимен

преди 2 години

Кравар да не идва . Знае се мнението на народа за кравари

26

Шаши

преди 2 години

Министър на отбраната на чужда държава, може да посети нашия министър. Не може да дава нареждания. САЩ още визи ни искат, а ни карат да умираме заради тях. Е нема да стане.

25

Ghost

преди 2 години

Нормално е да сме слабото звено. Докато имаме политици като Радев и Нинова - подкрепени отстрани от Трифонов заедно с ПП , неможе друго да се очаква. Възраждане и те са твърди путовисти, така че 'бълканската байганьовчина' е налице. Което впрочем е жалко. Ниско интелегентни хора - путофили и популисти да определят съдбата на България.