124

Gorskio

преди 2 години

136 То и в БГ има много ***, но все още не е доказано на 100% дали са 100%. Един вид - има ги, ама ги няма. Също като биологичните лаборатории в Украйна и плановете на САЩ да пускат заразени с патоген диви птици да го разпространяват в Русия.

123

Анонимен

преди 2 години

До ЕС Е, русофилите трябва да се радвате, ако това е така, нали? Вие не искате в ЕС, и без това ЕС "загивал" и "скоро" Русия щяла да покаже на ЕС кой кой е. Всичко върви по плана (да използваме една актуална лъжа на Кремъл), нали така? :)))))

122

Анонимен

преди 2 години

До 134 "имаме много общо с всички взаимооотношения, които касаят опитите на Империята на Злото да се меси в делата на континента" ---Това твоето е параноя, човече! До колкото знам с подходяща терапия може да се контролира. Погрижи се за себе си.

121

Анонимен

преди 2 години

Този още не е разбрал,че е оставен сам сред вълци.

120

Анонимен

преди 2 години

В Украйна има 30 биолаборатории разработващи чума и др. смъртоносни болести, предвидени да се разнасят от птици. Всичко е разработено от САЩ и съответно финансирано.Дезинформацията на истинските събития в Украйна е в пълна сила.Тук се дава думата на избягали украинци, предимно майки с деца, за да събудят жалост а техните семейства са мутрите на Украйна.Не на всички, но на повечето.В Русия, противници на войната са също мутри, страхуващи се за парите си.Това е преразпределение а Украйна е повода.

119

Анонимен

преди 2 години

Стига с тоя Зеленски - по-добре пускайте умнотиите на Тиквата.

118

ЕС

преди 2 години

Украйна не я мислете, Зеленски ще бъде съден от военен трибунал, нещата ще се нормализират, матушка Русия ще си приеме Украйна отново и ще я храни, но ЕС да мислят за себе си, ще студуват и ще гладуват, и ще ходят пеша, а вече всички капитали от ЕС се изнесоха в САЩ, глътка въздух за Байдън който края на годината има избори за сената.

117

За 122

преди 2 години

....русофилите пречат да живеем в материално богата държава като материално богати хора и да притобиваме нови материални богатства.....? Да ти кажа, ЕС и НАТО превдиждат да живееш виртуално, в буквалния смисъл на думата. От година и нещо се знае, че след Ковид ще следва глад- "Войната на Путин" им е добре дошла, ще направят и невъзможното никога да не приключи. Даже Путин да го няма, войната да продължи! Ще придобиеш нови материални богатства, ама на Марс, ако ме разбираш!

116

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 135 "Германия не искат Украинци на тяхна територия казват Полша да ги задържи." Защо лъжеш? Германия СПЕЦИАЛНО обяви, че ще приеме веднага ОЩЕ 2500 украинци, които са се изнесли в Молдова, ОТГОРЕ на тези, които вече са пристигнали в Германия.

115

Анонимен

преди 2 години

До 130 Нацистите са в Кремъл и вече целия свят знае за това. Даже и те го знаят, затова лъжат, че това не било "война".

114

Анонимен

преди 2 години

Защо не пишете от Днес с каква позиция са излез Германия не искат Украинци на тяхна територия казват Полша да ги задържи.

113

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 132 "Ние, а и Европа, нямаме нищо общо с техните взаимоотношения." Ние СМЕ Европа и имаме много общо с всички взаимооотношения, които касаят опитите на Империята на Злото да се меси в делата на континента. Многократно сме си патили точно от нея, че да "нямаме нищо общо".

112

Анонимен

преди 2 години

Днес. Тия яко трият пишат до 135 то вече го няма.

111

Анонимен

преди 2 години

Да си хленчи за помощ на господарите си САЩ, под чието ръководство стигна до това положение. Ние, а и Европа, нямаме нищо общо с техните взаимоотношения.

110

Анонимен

преди 2 години

Ей тук съм съгласна със Зеленски - всички ТЕ СА мишени!

109

Анонимен

преди 2 години

Дано да сте мишени западни духачи.

108

п.п.

преди 2 години

тоя артист мисли че всички страни в европа са терористи като тях и иска да въвлече целия свят във война

107

Анонимен

преди 2 години

До 135 на вас всички ви пречат и вълната ви пречи че е крадливо в България пак някой вие виновен.

106

Анонимен

преди 2 години

Аз не съм мишена. Мишена са бандеровците - нацисти.

105

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 135 "Реда" на Путин е най-добрия и справедлив ред, но украинците не могат да го разберат това нещо и се съпротивляват на тоя велик хуманист Путин.