63

Анонимен

преди 2 години

Навремето образованието на НРБ ни промиваше мозъците как САЩ и Великобритания били империалисти, а СССР се борил с империализма. За какво руско лицемерие става въпрос.

62

Анонимен

преди 2 години

До Скоро ! "Битката на петте армии срещу Мордор !Империята на злото !" Вярно е, че Империята на Злото е Русия, но всъщност в епоса на Толкин Русия е Айзенгард. Мордор е Китай.

61

Анонимен

преди 2 години

Каква ги дрънка. Руснаците село с асфалт нямат Империя ще градат. Ай де по кротко с приказките.

60

Анонимен

преди 2 години

Русия е велика федерация! Слава на Русия

59

Z

преди 2 години

Разбрахме, че Русия ще катастрофира. Това обаче може да стане наистина, в случай на намеса на НАТО. Тежко ни на целия свят в този случай. Всъщност Китай е основния гарант, че НАТО няма да се включи. а помощта е вероятна именно за това.

58

Анонимен

преди 2 години

А само до преди ден разни тукашни драскачи лъжеха как рейтингът на Путин се сринал и щял да пъде свален много скоро... Да, има незначителни протести от по няколко хиляди души, но те са по-скоро за статистиката.

57

Анонимен

преди 2 години

АЛккохолизираните *** не разбраха, че в днешно време империя се гради икономически, а не само военно.Видяхме, че и армията им е велика само на книга и опорни точни.Каквото и да искат руснаците, то няма да стане. Могат само да предизвикат трета световна война. Която ще е унищожителна за света. Цял свят не иска война, само те искали. Че се имали за империя.

56

Мдаа

преди 2 години

Стъкмистика ала путин. 50%+1, бе много скромно напоследък го раздава. Трябвало 79% да напишат

55

Сталин

преди 2 години

Каква империя ще изграждате , като до месец няма да има какво да ядете , бе ?! Икономиката ви е колкото на Южна Корея !

54

Ого

преди 2 години

Хафторката и оня ден писах :русофилка е и само тя знае какво става в рашанстан. И ние трябва да и вярваме на написаното пи поръчка на Кремъл

53

Скоро !

преди 2 години

Битката на петте армии срещу Мордор !Империята на злото !

52

До57

преди 2 години

Ти кьораав ли си?70+% от руснаците подкрепят това което прави Путин,какъв нов руски цар те гони?

51

Гроби Таласомо

преди 2 години

Основната идея на Запада бе тази, да демонтира Руската федерация, народност по народност. Първом Украйна, после Беларус, те си го казваха в пряк текст и техните лакеи, тука в интернет го клокочеха, като основната цел на всичко това са природните богатства на тези територии. Запада има нужда от ресурси и то спешно, ресурси на ниска себестойност, не с висока, инак балона на фиктивната и илюзорна западна икономика, ик. на бклагоденствието ще се спука и Запада ще умре. Така, че честита ви ТСВ!

50

Анонимен

преди 2 години

Ей каква е тая работа. Руснаците пак Империя ще правят. И ако се сбият двете империи Руската с Китайската. Ами ако се появи и Монголската. Ще се отвори работа за много политолози

49

Анонимен

преди 2 години

повече от 2/3 го подкрепят в действителност,независимо какво им се иска на останалия западен свят.Всеки народ си заслужава диктатора.

48

Владо

преди 2 години

При цена от 300 рубли или 4лв на 500гр бял хляб и средна заплата от 200 евро няма как да има 70% фенове на Путин. Разбирам, че са ***, ама глада е по-силен. Кофти пропаганда ползвате.

47

Иванов

преди 2 години

Сега ще си имат империя но от 17ти век ,натам са се засилили с такава скорост ,че и Ленин да събудят пак няма да може да ги спре Такава деградация ги очаква каквато и през октомвриискара революця не са виждали Света не вярва вече на Москва ,а великата и непобедима СА остава само за парада на червения площад.Едва ли дори САЩ са си представяли колко е безпомощна руската армия .Империя днес се гради с развитие а не с деградация

46

до 53

преди 2 години

дрОгарю, прекалил сте със самогона, за оракул се вземате. А не може ли в България скоро да бъдат "усетени" елитните джихадисти от Чечения и Сирия на вовата? Алах Акбар вова!

45

Анонимен

преди 2 години

До Я си почете Бисмарк "базиран на милиони руснаци с православна вяра" Предвождани от Рамзан Кадиров. Аллаху акбар.

44

Анонимен

преди 2 години

С тая тромава и неефективна армия никаква империя не могат да направят руснаците.Може само да си мечтаят.И без това са огромна държава да си седят в Русия.Но и ние българите сме много корави за една бутилка олио се бием като лъвове.По корави сме и от украинците и от руснаците.Путин да внимава че с тая енергия може да превземем Москва за няколко часа.