44

Анонимен

преди 2 години

Откъде тези националисти имат толкова запаси оръжия .Много от тях са *** на Динамо Киев и нравят Азов .Едно време в Левски и ЦСКА имаше подобни и добре ,че не се развиха иначе тука щеше да е страшно .Агитката на Зенит е същата в Русия .Даже целия стадион се поздравява с нацистки песни ,но Путин ги разхвърля и не смеят в днешно време

43

Martin Bormann

преди 2 години

Явно съм глуповат или просто съм забравил да смятам, но стигам до уникален парадокс! Всички мъже в Украйна на възраст между 18-60 са мобилизирано. Остави сакати, стари, недъгави и тн. Това ти дава минимум 5 милиона ве! 5 милиона въоръжени от НАТО предварително. *** 5 милиона ще отнесат 200 хиляди Руснаци като куцо пиле домат ве! *** де са те??? Това е големия въпрос който избягват западните медии :))))) Май не им се воюва с Россия..... ко да ви кажа.... Голи *** ще лъснат скоро.... :))))))))))

42

Fo 34

преди 2 години

Barza spravka v internet pokazva 4e v pove4eto oblasti srednata zaplata e okolo ili nad 1000 evro, koeto e dosta pove4e ot na6ta, v sa6toto vreme cenite sa napolovina na na6te. Za benzin, gaz i tok daje nqma da komentiram te sa im po4ti bezplatni, ta haide nedei pla4i za bednite rusnaci, 4e e sme6no vpredvid na6ata deistvitelnost.

41

Анонимен

преди 2 години

до 36Прочети малко за историята на Б-я - обидно е да си толкова неосведомен.Сърбите винаги са били любимците на Руснаците. Ние сме им предмостието за Цариград.

40

Факт

преди 2 години

руската фашискта армия избива всичко живо в съседната държава на изток.Много скоро фашистката държава на ***-и-н фалира.Засега руснаците със сигурност нямат гражданска авиациия. Скоро ще ядат само патрони.

39

Анонимен

преди 2 години

Е то за помагане на българи не ти пишат точки от Европата. Само за помагане на бежанци, които са интересни за медиите.

38

Петров

преди 2 години

За унищожаването на непобедимия Чуждестранен легион са били необходими цели две минути.....Без интернет. бЪИлгарите от Украйна са в недоумение.

37

Проблем

преди 2 години

Имало проблем с изплащането на минималната заплата в Русия. Станала 95 евро, а копюрите са по 100.

36

Анонимен

преди 2 години

До 32Еми за Турция ако ние сме българска територия , какво правим. Те имат военната мощ. Да идват ли?

35

Анонимен

преди 2 години

Е па знам ли, сигурно е видял Ленинград през Втората световна, щом казва човекът...

34

Гиб Мелсън

преди 2 години

Киро Канадеца сега помага на украинците. Няма време да се занимава и с българите в Украйна. *** тя войната ще свърши скоро-най-много до Коледа, защото Киро канадеца каза, че Русия била една бензиностанция с ракети, тъй че колко време може да издържи една бензиностанция с ракети. Не ммного, най-много до Коледа. Така че българите да се оправят както могат сами.

33

Анонимен

преди 2 години

Какво азовци преди войната бяха 900 човека прко сили?! И ние си имаме такива , даже в парламента влизат.В Украйна всеки 2 е азовец вече. Руснаците и техните чеченци сами си отрязаха клона на който седят.Какво ще правят руснаците ще бастисат 40 милиона човека ?

32

До 26

преди 2 години

Глупакко, знаеш ли колко руски войници са си оставили костите в България, северна, южна, централна, източна и запдна само за да можеш да съществуваш ти днес без феесс на главата? Усещаш ли каква лазеща гъсница си? Продължавай да се гърчиш, метаморфоза не очаквай, крила при теб няма да има и пеперуда няма да станеш.... хехе

31

100000 армия

преди 2 години

От 27 страни се намира на полската граница.Снабдени с джавелини,най доброто оръжие!Мужиците го познават добре !.

30

Владо

преди 2 години

Сашето Симов от БСП си турил една снимка от магазин в Русия, че там олиото струвало 0.90евро и зарибява крепостните. Ама забравил да тури и снимка, че там минималната заплата е 96 евро. С една минимална заплата в Русия може да си купиш 94 бутилки олио. В България с една минимална заплата можеш да си купиш 147 бутилки олио по 4.80(без промоция). Дано шараните могат да смятат, поне прости числа.Да добавим, че Русия и Украйна са най-големите производители на олио и е нормално там да е евтино. То и бананите в Еквадор са 0.2 сента/кг и зехтина в Гърция на половин цена от Северна Европа.

29

Петров

преди 2 години

7 ракети Калибър и цялата западна "помощ" като Чуждестранен легион.... Броят на доброволци от Западна Европа рязко намаля, че и стигна до нула.....бЪИлгарите в Украйна са в шок

28

Do 29

преди 2 години

Makedonia e bulgarska teritoria, za sajalenie nie nqmame ruskata voenna mo6t ina4e da sme si q varnali otdavna.

27

Анонимен

преди 2 години

До 29 - Ако Путин каже че може, русофилите вече ще са ни предали и България окупирана. Да си пазим гърба от сърбите защото са доста бурни като нашите русофили и няма да се изненадам ако решат да дойда неканени на гости

26

Сълза и смях

преди 2 години

Който е чел за Ленинград (или поне е играл Call of duty) знае как е удържан града - полит-комисари на изходите, разстрелващи всеки опитал да го напусне - същото както сега.

25

Анонимен

преди 2 години

То по логиката на русофилите и Македония е българска територия, да тръгнем ли да я освобождаваме? Ами ако Турция реши, че България е турска територия?