195

Анонимен

преди 2 години

Нинова е некадърница. Киро ще ни докара до под кривата круша с тия илитерати,дето ги е насъбрал да го съветват. Рейтингът на Харвард падна рязко след идването на Киро на власт . Киро да внимава с тая. Виж как на Путин му взеха черния колан и сега му паднаха гащите.

194

ИнвесТиТоРА

преди 2 години

Тоалетната хартия му е майката , хартията !!! Само да и се вдигне цената , хиляди български прошляци ще застанат с кафяви петна по гащите , за да грабят скъпоценното злато !!! Това е мисленето на роба , той няма да гъкне защото е зле , но ще се бори , за да е с избърсан *** !!!

193

Бари Ганьо

преди 2 години

Като няя картови ко "жа ми пръжите с тва олио ваа ????

192

Анонимен

преди 2 години

Корни й е много олиото шото пържи със свинска мас, не я мислете нея.

191

До 205

преди 2 години

,,Другарката нищо не прави" ли? Другарката нагнетява паника. Чу ли нещо позитивно от нея. Да не сме купували нищо, ама тя от Дондуков, отива направо в Рушкото пасольство да си изтърсва ушите. Много ясно,че ще ни води към фалит, тая стара ***

190

Анонимен

преди 2 години

Всичко е наред, това няма нищо общо със ситуацията в Украйна, ЕС е стабилен, това е просто паника, просто случайност е сега паниката с олиото, всичко е наред.

189

Анонимен

преди 2 години

Тоя Любенов и от другите телевизии са големи слуги на сащ ,гостите им все натовци о така бря медии

188

До 211

преди 2 години

Няма спекула. Има паника, недоверие във властта. И пазарна икономика. И олиото си е с бандерол, и касови бележки дават и отчисления към хазната има. Киро си пълни бюджета спокойно. Слуховете те си ги пускат с Нинова точно с тази цел.И то ежедневно умишлено говорят глупости по медиите. Вместо да ограничат износа, те насъскват хората да се бият по опашките. Как ли ни се присмиват.

187

от Киев

преди 2 години

От Киев съобщават, че нацистите на "Азов" в Мариупол имат срочна нужда от помощ, иначе гратът пада. Резеври почти не са останали, руснаците унищожават всякакви резерви и бойна техника.

186

укронацистите

преди 2 години

Молете се укронацистите да удържат по дълго, защото после Русия започва да отговаря на санциите, и олиото ще ви се види като детска приказка.

185

Анонимен

преди 2 години

А как в е Норвегия, как е в Норвегиа, как е олиото в Норвегия? Има ли тук колеги форумци от Норвегия да докладват за ситуацията с олиото в Норвегия. Колко е олиото в Норвегия?

184

Анонимен

преди 2 години

Такива недоразумения като Курванелия ни управляват,защото беше подменен народния вот. Киро анексира властта, но сега съветниците му са от губещия отбор ( бсп, копейкин и т.н.)

183

Коментар

преди 2 години

И как така всеки си продава на каквито цени му скимне?Данъци плащат ли върху спекулативните цени?Отчитат ли всичко по касовите апарати пред НАП?Кирчо и Кокорчо защо спят?А фарбиките за олио всеки зане че са наТим приятелите на тиквата!

182

Анонимен

преди 2 години

Спекула има само при държавно контролирана икономика и цени. Това което става сега е заради ситуацията в Украйна, и Русия дори още не е започнала да отговаря на санкциите, а те се оправдават със спекула, каква спекула при свободен пазар и свободни цени!

181

От Германия..

преди 2 години

Слъчогледово олио в Кауфланд няма под 5 Евро.. И тука не се ползва мн мн., който ви обяснява различно явно ви лъже!

180

До 187

преди 2 години

Я пак. Тока е стока. Аз имам ТЕЦ въглищата са 3 пъти по скъпи. Плащам по-големи заплати и вдигам цената по 3.Пазарна икономика, нали така, или греша? И сега ми кажи държавата защо се бърка?

179

Мнение

преди 2 години

Миналата година купих една 5 л туба олио, но поради факта, че в къщи готвим природосъобразно, олиото се използва рационално. Все още има от него, а то започна и да гранясва! А тези които купиха по 100 литра, те какво ще правят с него, при условие, че идва лято, то бързо гранясва? Явно ще го варят на свински ***, ама това ще бъде бая скъпо нещо, а? Какво нещо е психозата! Днес бях в един магазин в Плевен и там се купуваше в промишлени количества тоалетна хартия. Какъв ли е следващия артикул ..?

178

Анонимен

преди 2 години

Това което правителството реално може да направи за да тушира паниката е да отвори държавния резерв с олио и да вдигне максимално шум че идва вносно олио от някъде. Ще видите как щом хората се успокоят и цената на олиото ще падне. Дори в момента е по-добре да продадеш част от държавния резерв на скъпа цена и после да го напълниш когато олиото поевтинее след няколко месеца (примерно половин година)

177

Анонимен

преди 2 години

Другарката дали знае,че при пазарна икономика всеки може да продава за колкото иска. И какви точно проверки ще прави като няма закон който да задължава на колко да го продават. Друг е въпросът,че другарката има право да замрази цената на олиото със закон на 3 лв примерно и тогава проверките и може да имат ефект. Но другарката не подготвя такъв закон доколкото виждам. Тя само плямпа,но нищо не прави.

176

Анонимен

преди 2 години

Нинова, значи сте установили, че има спекула и колко е. Вицепремиер си. И са.... Пак ли нищо.