174

Анонимен

преди 2 години

Западнярският номер за цветна революция мина, но сега Путин им разби носовете! Дерзайте руски войни!

173

Православните

преди 2 години

Руската православна църква подкрепя операцията в Украйна. Сайтове и теле-канали на Руската православна църква са блокирани в ЕС.

172

Анонимен

преди 2 години

Дано в най-скоро време здравите сили на Путин да превземат Украйна!

171

Евроатлантик

преди 2 години

ЕС и НАТО са най-доброто за България, но рисофилите пречат на ЕС и НАТО да се развива в България. Фейскбук трябва да разреши призиви за убийство на русофилите, както разреши призиви за убийства на руснаците.

170

Анонимен

преди 2 години

До 52 Путинофилите/русофили повтаряте само опорките на Кремъл, но така само помагате да ви различаваме по-лесно.

169

Анонимен

преди 2 години

До 52, нормално е да сме в кофти положение след 30 години така наречен преход. През този период руското влияние в държавата продължи да властва и макар в ЕС повече приличахме на Русия. Позитива от тази война е, че след като свърши ще разгромим всякакви връзки с блатото и ще арестуваме всички проводници на руски интереси, които спомагаха в България също както в Русия да се установят олигархичха Клептокраци и Мутризация. След като Русия бъде тотално обезвредена България ще започне своето развитие!

168

Анонимен

преди 2 години

До Злеленски, "Хубу де" Цинизма няма да ти донесе резултатите на които се надяваш. Търси си нови господари, Русия е пътник, независимо дали Украйна ще падне или не.

167

Анонимен

преди 2 години

Това е много голяма варварщина за този век. Да разрушаваш градове и да избиваш мирното население!

166

52

преди 2 години

До 220Коя е правилната страна? Тази, която мачка народите в собствените им страни, за сметка на малцинствата, която ни пропагандира цветни паради и ни натрапва управление на тъмни и полово неориентирани, за сметка на белите, нормални хора. Тази, която ни наложи даже да нямаме армия, да се води здравен, социален, икономичрски и правосъден геноцод срещу българите. Това ли ти е прехваленият Запад?

165

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 220 "Желязната завеса пада! Добре, че този път сме от правилната страна и няма да бъдем изолирани от останалия свят както по време на комунизма!" Руснаците всеки момент ще бъдат отрязани напълно. Горките. Върнаха ги в детската градина. СЕга ще гледат иззад телената ограда как живее нормалния свят.

164

Двойните стандарти

преди 2 години

Някой знае ли защо за руснака воденето на война означава изтребване до крак, а не както в останалия свят да са битки само между военни?

163

Двойните стандарти

преди 2 години

Някой знаели защо когато сащ нападна Ирак и изби милиони,беше операция а сега е война?!

162

Анонимен

преди 2 години

Желязната завеса пада! Добре, че този път сме от правилната страна и няма да бъдем изолирани от останалия свят както по време на комунизма!

161

Анонимен

преди 2 години

До 52, точно обратното е, но както и да е. За всички нормални е видно, че си пропутинистки *** с елементарно образование и никакви познания.

160

БРАТЯ УКРАИН...

преди 2 години

ИЗБИВАЙТЕ РУСКИТЕ СВИ НЕ, АГРЕСОР СКИ....

159

КРЕМЪЛСКИ САТРАП

преди 2 години

Палачът на народи и унищожителят на нации таварищ путкинчовски - скоро ще реве в Хага!

158

СМЪРТ ЗА РУСИЯ

преди 2 години

СЛАВА ЗА УКРАЙНА!!!

157

Злеленски,

преди 2 години

Хубу де, щом руснаците "търпят все по-тежки загуби и ги пленявате на групи", к'ъв ти е проблемът да изчакаш още 2-3 седмици и цялата руска армия ще падне разгромена? След месец навлизаш с непобедимите си воини в Москва и Украйна става най-могъщата държава. А ти вместо това предаваш от бункерчето като уплашено мишуенце? Някой май разправя фланелки. Зелени.

156

Русомраз

преди 2 години

Слава Укаiнi !!! Руските opки ще горят в Ада !!! Путин и всичките му тpoлoве - Господ ще ви накаже !!!

155

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 192 "това е най големия успех на краваршингтон - раздели един народ" Мхм, Вашингтонските танкове и ракети стрелят по укрианци и разрушават украински градове.