137

PRO SIA

преди 2 години

РАДо ШУшЛЯКА Ш ви купи по 1 АУД И д *** го карате на ОЛИО. 7 лв з алитар

136

До 165

преди 2 години

Ех,аз никога не притежавал подобни неща.А и ,все още не съм пенсионер.

135

Анонимен

преди 2 години

Gazat skochil 25 pati, togava i bg zaplati i pensii ste skochat 25 pati li?

134

До 157

преди 2 години

Ако много се чудиш ще ти кажа как лесно да разбереш какъв ти е проблема.Ако никога не си бил в Русия,Ако нямаш нито един приятел руснак в телефона си на който да звъннеш в момента.Ако топ 5 на любимите ти филми не са руски, ако тип 5 на любимите ти групи не са руски. Ако топ 5 на любимите ти книги няма руски.То по скоро БКП ти е създал тая любов. Но не забравяй че децата внуците и парите на БКП винаги са в Америка.

133

Петров

преди 2 години

Това не е ли този генерал дето не знае как се марширува? Пък тръгнал анализи да прави? Рано или къснои руското знаме ще се развее над Лвов. Тогава американофилите и русофобите да видим за къде ще стягат куфари.

132

Анонимен

преди 2 години

Аз не змам колко стотинки е рублата, но в България мъж почина след дълго чакане на опашка за олио. Той е издъхнал в магазина след блъсканица.

131

157

преди 2 години

Благодаря! Да,това звучи конструктивно!

130

WNUSI, MYRTFi skoro

преди 2 години

До До 157 ама то няма нищо съветско бе.. пенсионер. Москви4 .. лада.. ги нема и нивата лада... талавизори електрон.. нема.... ко д ати обяснявам като на .. ПЕНЦИОНЕР!!!

129

До 157

преди 2 години

Ами и аз от мойте млади години знам: НИКОЙ НЕ ОБИЧА ДИКТАТОРИ! ЗАТОВА МРАЗИШ ВСИЧКО СЪВЕТСКО, НЕ РУСКО. МРАЗИМ ДИКТАТУРАТА, НЕ ХОРАТА.

128

123

преди 2 години

Псевдовойната е за зануляване на човечеството и превръщането на хората в роби на глобалистите. Световните лидери разиграват театър и служат на един господар който налага новия ред.

127

Анонимен

преди 2 години

Ако лъсне един списък с евреи в политиката по света ще изтрезнеете.

126

Коментарът

преди 2 години

...на този ген. ИЗОСТАВА ОТ РЕАЛНОСТТА. С ОМРАЗА И УБИЙСТВА НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ НИКОГА!!! КИТАЙ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ПЕЧЕЛИВШ!!! Само ИКОНОМИКАТА може да повдигне стандарта на живот и Си Дзин отлично разбира това за разлика от таварищ Путин.

125

до 145

преди 2 години

Добре,глупав съм ..да кажем по рождение..но все пак,предполагам ,че има и глупави хора които обичат Русия..или пък може би,няма как да си глупав ако си фен на руския начин на разбиране на нещата от живота?В смисъл ако не харесваш Русия си глупав,един вид даденост,карма..Аз затова попитах,ако някои може да ми помогне ,само насоки за размисъл.Просто се опитвам да разбера.Благодаря?

124

Анонимен

преди 2 години

Защо спорите за стандарта на живот. Кой храни Запада? Не са ли Арабските рафинерии, Руските ресурси и газ и Китайските фабрики? Какво става когато тези 3 органа действат като едно в момента (непублично) ? Запада е робовладелец и консуматор на изтока, забравете за тоя капитализъм, основан не на реални данни за просперитет. Просто НАТО поддържаше тези високи жизнени стандарти на живот. Сега новите играчи стачкуват и ще искат своето с лихвите. Не се сърдете, това е честно.

123

Ми555

преди 2 години

Не, не УК отвори кутията на Пандора, а Русия!

122

Black Sea

преди 2 години

До 148Нападението на Северна Корея над Южна влиза ли? Щото там руснаците също бяха. 1956 Унгария? 1968 Чехия? Американци ли бяха там? Или Американците се опитваха да морят с глад Западен Берлин? Айде бегай сега за олио в Кауфланд и не ръси мозък, че и без туй нямаш.

121

PRO SIA

преди 2 години

като ги гледам тия КАМАзи от 60 те, да пла4а ли да се смея ли.. рушка.. примитифна РАБОТА

120

Анонимен

преди 2 години

139 -ти - Аз не занм какво е "на запад", но рублата е 0,007 за долар и втора седмица руската борса не отваря! С еврото е още по-лошо в РФ! След месец-два руснаците ще пуснат фалшивки като Северна Корея и тогава "жална им майка";) Как централната банка на РФ ще се разплаща с Китай, Индия и Бразилия в рубли е много интересен въпрос!?

119

Анонимен

преди 2 години

воината е за вас. русия да спаси славяните от гибел от язви че урайна и сащ готвят биологичкски заразни болести а вие сте слепи и глухи ни виждате ни чувате сащ иска да унищожи всички славяни и китайци

118

1.2 милиона

преди 2 години

1.2 милиона украинци вече се пристигнали в ЕС. Очаква се да пристигнат над 10 милиона. Цената на работната ръка в ЕС ще падне драстично при такъв прилив на нова, това не са африканци, а в повечето случаи квалифицирани специалисти.