58

Анонимен

преди 2 години

Ох, пак фейк! Този реактор въобще не е зареден. Той е учебен! Отдавна не се употребява дори за медицински изотопи.

57

Соломон Паси

преди 2 години

До АнонимеН/49"ПАК ИЗЛЪГАХА ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА..." - каквото и да правят комунистите, НИЕ атлантиците ВИНАГИ сме ги и ще ги подкрепяме.

56

Анонимен

преди 2 години

Това е като заглавие от Не!Новините

55

123

преди 2 години

Пропагандните новини са толкова плоски, че е обидно!

54

Анонимен

преди 2 години

Само фалшиви новини по беге наведените медии и нищо истинско. Намалявам до минимум да ви отварям вече и ще влизам само за да ви се смея наГлупостите които пишете и да ви теглямайна

53

<><>

преди 2 години

Замислям се коя ли е държавата в тоя Свят ....дето има най много бездомници , наркомани , престъпници , изнасилвачи , комарджий .......Коя ли е държавата в която по трудно си купуваш хляб от колкото огнестрелно оръжие ? Коя ли е държавата която анексира Америка като изби милиони индианци .....Коя е тая държава която пороби отвратително много хора само защото били с различен цвят на кожата ? Коя ли е държавата която е намесена във всеки военен конфликт от както Свят светува ?

52

Анонимен

преди 2 години

Един приятел, дето пушим с него пред панелката, ми каза, че не било училище, а детска градина!

51

123

преди 2 години

Украинската армия не се крие в училища и детски градини, не се прикриват с мирното население НЕ !

50

Анонимен

преди 2 години

Нека се намесят САЩ те ядрените подводници дебнат до Краварите , имали колет за получаване 200 мега тона.Да взривяват най накрая САЩ и да се кротва всичко.

49

Анонимен

преди 2 години

САЩ - СВЕЩЕНИ АНГЕЛИ ЩАСТЛИВИ!

48

ПП ПлатенаПубликация

преди 2 години

от ПП Продължаваме Пропагандата! "училище с ядрен реактор" - няма ниъде по света Училища с Ядрени Реактори в тях!!

47

Анонимен

преди 2 години

Това висше училище с експериментален ядрен редактор как се е сдобило с тоя реактор. Чий е? Пише експериментален. Значи не е руски. Абе хора, ние 30 год не можем да намерим пари да построим един допълнителен реактор в АЕЦа ни за ток, тия имат в университета си цял експериментален реактор. Кой им го построи и с какви пари? И защо за съюзник няма и само ти взимат, а за някой който ти е никой има и езплатно оръжие и техника, че и ядрен реактор. Вие как мислите?

46

123

преди 2 години

Руснаците се целят в ядрения реактор, ей тъй да видят какво ще стане..... Играят си !!!

45

Александър

преди 2 години

Не е вярно, украинската армия си атакуват хората, не го ли научихте?

44

Анонимен

преди 2 години

Днепър се влива в Черно море, а същевременно охлажда реакторите в Чернобил-някои скоро дали е мерил нивото на радиационния фон в морската вода край шабла

43

ХХХ

преди 2 години

САЩ са далеч .....не им пречи да човръкнат и Чернобил ........Таман после ще ни заринат с лекарства на безбожни цени нали защото мислят за нас :) Коронавируса им докара стотици милиарди ....представям си един Чернобил колко би им докарал на миротворците и богове на света ....САЩ !

42

ХХХ

преди 2 години

Щом САЩ са способни да си съборят кулите близнаци и да избият хиляди свои съграждани само и само да набедят човек който живее в пещера че го е направил за да предизвикат война в Близкия Изток .....представете си какво биха направили за да започне по мащабна нова война в "Нов Близак Изток" ....Европейски изток :) Онзи пътнически самолет нима някой вярва че руснаци са го свалили ?

41

123

преди 2 години

Войната е срещу украинското образование и здравна система !

40

Ало

преди 2 години

Ало, къде е бройката и некролога бе?!

39

Анонимен

преди 2 години

Свърши се!Щом има данни, че Русия ще използва химическо оръжие, САЩ и Великобритания ще атакуват и ще приключат с гладната руска армия. Също като в Ирак - метаме бомбите, убиваме Пу.тин и game over, we are winners! КацнАха ни накрая агресорите! От сряда следващата седмица бендзинья по левче, леба без пари, ба.си кефа брадърс!