16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18 "Ми де ги бомбардировките ?" Ми, отиди на място, за да ги "видиш". Аааа, забравих, че вие много обичате да "обичате" "Русия", но ако може по-отдалечко.

15

Анонимен

преди 2 години

Тезата, че американците са развивали биологично оръжие в Украйна е фейк нюз. Само заклетите каскети без капка мозък в главата могат да повярват на подобна манипулация. За жалост бройката им е прекалено голяма - почти половината руснаци, 25-30% от българите и т.н. Четете бе, образовайте се, учете езици, станали сте заложници на руската пропаганда, неуки селендури!

14

Анонимен

преди 2 години

Сорощен край може да има само, ако гръмне два пъти Путин в малката кратунка... С 2 куршума се спасяват хиляди потенциални жертви на войната в Украйна.

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 Никакъв "въпрос" не си задал, нито за "конкретно място". Та дори не можеш да кажеш какво значи постоянни бомбардировки. Та, като гледаш руските танкове, в Украйна има ли война? Хайде да видим колко си зависим от Джуджето в Кремъл. То твърди, че война няма. Ти, гледйки руските танкове и бомбардировки, мислиш ли, че има война?

12

Анонимен

преди 2 години

Май ще се разбере от къде е короната а?

11

Алекс

преди 2 години

Кога ще завърши войната не се знае,но е ясно как ще завърши.Рашките ще си припомнят Афганистан и след като отнесат много бой,ще напуснат Украйна безславно.

10

Анонимен

преди 2 години

Е нема по-смотана тъпотия! Гледал камерите от Киев не виждал бомбардировки! Нема такива, честно, българския русофил е прекалено елементарен, наивен и лесен за манипулиране.

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 "Абе като гледам онлайн камерите не виждам Киев да е подложен на постоянни бомбардировки. Сега на очите ли си да вярвам или на мириканцити и списвателти ?" Като гледаш руските танкове в Украйна има ли война?

8

Анонимен Алкохолик

преди 2 години

Това ли ще е следващата стъпка на Азовците? Пускат биологично оръжие и обвиняват рашките?

7

Анонимен

преди 2 години

От други медии - Русия е поискала днес да се състои заседание на Съвета за сигурност на ООН. Темата - лабораториите в Украйна.

6

Лекар

преди 2 години

Западно лицемерие, " омразна теч срещу Путин и Русия", а срещу другите

5

Кратко и ясно

преди 2 години

Путинова Русия = Хитлерова Германия! Съвпаденията са прекалено много, от години ви го говорим, че Русия прилича на Германия преди ВСВ. Частни гвардии на диктатора, цензура, натиск върху опозиционерите, опорката че държавата била самодостатъчна и още и още! Казахме ви, не вярвахте!

4

Анонимен

преди 2 години

Либералите сън не спят.

3

Извода

преди 2 години

Навремето Путин караше такси, виждате ли кво се получава като се доверите на бакшиш. Веднъж бакшиш, завинаги бакшиш, това си е диагноза!

2

Кратко и ясно

преди 2 години

"Това наистина ме притеснява, защото многократно сме се убеждавали: ако искате да разберете плановете на Русия, погледнете в какво тя обвинява другите"

1

Питали Радио Ереван

преди 2 години

Кой е най-големия олигарх в Русия! Путин от Питер, кой може да е!, отговорило радиото.