48

До 49

преди 2 години

Аха , но това е само фантазия на деградиралата ти куха чутура и не е меродавена за милиони българи. Лапай таблетката и лягай.

47

Анонимен

преди 2 години

Този ли ще ви възражда е, хахаххахахахахахахахаха, от километри му личи че е снегорин

46

Анонимен

преди 2 години

Копейкин продажната руска фуста.

45

Той

преди 2 години

Копейкин загуби сила. Рублата пада. 180 за долар. А с копейките, като тоя наш кавалджия какво става

44

Анонимен

преди 2 години

Следващият министър-председател на България, вероятно още наесен. Тогава ще отворим урановите мини и ще пратим соро сои дите да бачкат там. Знам, че ще им е трудно, тъй като никога не са работили каквото и да било, но който от тях иска да оцелее, ще бачка!

43

Питър

преди 2 години

П-р-остя Копейкин Това е всичко, приятели

42

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами да пратим Копейкин за посредник на рассия в Украйна, там ще му покажат как се посредничи с путинови облюдки и предатели ... !!!

41

Лавина

преди 2 години

Копейкин сега го чака лавина от черни печати за всички бели държави. Ще ходи само в Сибир

40

Цървул

преди 2 години

Махнете го,бе хора!Стигаше ни Мангъров! Сега и този въртелешник.. Докога само Нобелови лауреати?Що не даде интервю по някоя украинска тв, да видим какъв русолюбец е? Сигурно щеше да се скъса да вика Слава,Украйна...:D

39

Black Sea

преди 2 години

Костя, днес 1 рубла е 1 стотинка. И се влошава прогнозата за рублата. Та ти как си? Разплащането на Москва вече е е рубли. Банковите карти на Митрофанова са блокирани, а в чекнж бюрата рубли не обменят. Та пак питам, ти как си?

38

Не само

преди 2 години

Санкциите не само вредят на колонизирана България, но най-вече ожесточават протовопоставянето между украинци и руснаци като агонизират конфликта. Това е точно, което Западът цели - да възпламени етническа омраза между руснаци и украинци. Етническите противоречия за най-лесни за манипулиране и най-лесния начин за фашизиране на обществото. Оттам вечният англо-санксонски похват - разделяй и владей. Тъпите *** ще се бият помежду си, а ние ще се пием уискито и смъркаме дрога.

37

Анонимен

преди 2 години

Чакаме украинците да го накажат.

36

хаха

преди 2 години

я как се кротнал. спокоен умерен. вече като чуе украйна и ше му капят капки под мишницата на този бабаит. той си мисли че е в бг и народа нали обеднял и търпи. как са му подпрели калашника на челото е забравил за македония. беломорие всичко. сега се обеснява като путле

35

Анонимен

преди 2 години

Всъщност нормално е Кирчо да не прави нищо за българите в Украйна. Все пак чрез тях няма да изкяри пари от ЕС, докато за украинските бежанци може да се пазари за помощи.

34

Анонимен

преди 2 години

Водещата се държи като треторазряден служител на Козяк.

33

Санкциите

преди 2 години

вредят не само на българия но и на всички, които ги предприемат, те са замислени срещу нас (не саамо българия а всички европейци) и частично за да помагат на сащ, но реално те вредят на всички. А тези дето ругаят Костадинов са част от ОЧЗ.

32

Хахаха

преди 2 години

Новата бяла златка на герб изпълзя от гроба си. Да не отиде при онзи от атака дето ритна камбаната на 47? Я да каже как е ходил в Украйна като през цялото време си е бил в София. Хахахахаха

31

Striker

преди 2 години

Абе, защо изобщо му се дава думата на тоя предател и партия ***?! Да си ходи да помага на оня шизофреник от Кремлин!

30

Украинският посланик

преди 2 години

Не е длъжен да се среща с някакъв *** -русофил.

29

патладжан комерс

преди 2 години

Виждам на снимката голяям специалист по празните приказки. Топ експерт, чувам че бил страшен икономист, псссссс, надали, човека просто е гледал тавана и решил и си повярвал и решил акъл да ни дават - айде на борсата да садиш картофф, щото си умен колкото него