148

Анонимен

преди 2 години

Дайте им Пейтриът ... Да видите как падат руските кошници ...

147

Анонимен

преди 2 години

Ако Путин наредил атака на Киев трябва да е откачил 100%. Или ще има 2 милиона трупа от масирано обстрелване или още толкоз от градка война, в която няма никакъв шанс да се спре на 100 000 убити руски военни. При конвенцинална градска война за прочистване няма никакъв шанс срещу 1 милион опълченци. Освен дълга обсада и прекъсване на доставките.Когато остнат 2-5% може и да се получи нещо, но на кква цена?!

146

Анонимен

преди 2 години

Живял съм зад желязната завеса и сега съм от другата страна. Всичко е ясно и няма нужда някой да ми обяснява. Ясно ми е, че дните на империята на злото са преброени. Ясно ми е, че всичко ще рухне неспасяемо след броени дни. Ясно ми е, че ще има бежанци от москва, които няма да бъдат допуснати в ЕС и ще се изградят бежански лагери по границата. Ясно ми е, че САЩ ще използват ситуацията да продават оръжие и да забогатяват независимо от страданията на хората

145

Анонимен

преди 2 години

Руската армия решавала логистични проблеми? Ами същото прави и украинската армия.Плюс мирното население, което участва в отбраната на обсадените градове. Плюс хилядите доброволци които режат главите на чеченските доброволци като зелки!Русия няма шанс. Дори да не загуби тази война, Русия няма да може скоро да я спечели. А колкото по-дълго се проточва, толкова повече руската армия ще се обезкървява.Афганистан ще им се стори приказка в сравнение с Украйна!

144

Совецкий

преди 2 години

Циркони, искандери, кинжали - не е почнало да лети туй чудо все още. Путин ползва 10% от потенциала си. Просто ги жали и не иска да има невинни жертви. Зеленчукът и западните психопати обаче го провокират и както Макарончо хубаво каза - най-лошото тепърва предстои. А най-лошото е избиване на всичкото нациист и бандероовец, изравняване на Киев със земята, обезглавяване на Порошенковци и другите дивванета, дето готвеха биологическо и химическо оръжие под диктовката на господарите си от США.

143

Анонимен

преди 2 години

Какво стана, поляците подариха ли си техните МиГ-ове на щатите? Всъщност няма значение - важното е, че това бе послание отправено към Путин, че за един миг ще загуби всичко.

142

Анонимен

преди 2 години

Баси ако имаха 3-4 ескадрили F15 ... И малко А10 .... Щяха до сега да са забили знамето в Москва

141

Анонимен

преди 2 години

Кийв трябваше да падне на 26 февруари. Когато паднат макарите на коча, тогава ще падне и Кийв!

140

Анонимен

преди 2 години

Руснаците и да спечелят битката няма да спечелят войната.Няма да се върнат ще ги избият украинците до крак!

139

Анонимен

преди 2 години

Ако на руската армия е свършило горивото , значи Германия го е изкупила за евро

138

Анонимен

преди 2 години

Украйна трябва да бъде незабавно да бъде приета в НАТО, едва ли има по-надежден и доказан съюзник срещу Русия. А ако им се даде и модерно оръжие ...

137

Анонимен

преди 2 години

ВСУ било търпяло поражение след поражение, смешници те основните им части дори още не са влезнали в бой, в момента с малки и добре организирани подразделения украйнците рушат и деморализират руската армия, 60 км. колона е накъсана през 2-3 км от разбита техника, аз немога да разбера къде руското командване е учило и какво, щото демострират тотална неграмотност

136

Анонимен

преди 2 години

пич, кремъл се бие именно срещу ковид фашистите!

135

Анонимен

преди 2 години

Може,ако иска да бъде тотално разгромена. В следващият месец украинската армия, ще прави учения в Беларус и Русия.

134

Анонимен

преди 2 години

Киев ще падне, това е ясно. Порашенковци, Зеленчуци, всичкото наццист ще бъде избит. Жалко, че Западът ги помпи и не се усещат колко смърт ще има. Путин просто няма да ги остави. А като чета отдолу в коментарите, народът как наистина си вярва, че укрите били спечелили, и ми е тъжно колко зомбирани са русофобите.

133

Анонимен

преди 2 години

#ПУТИН ***

132

Анонимен

преди 2 години

Единственият шанс за цивилизацията е е кремълските и ковид фашистите да споделят общи килии. Иначе с човечеството е свършено.

131

селянин

преди 2 години

колко сте умни свършило им било горивото логистика ала бала друго чекайте старо маке да ви каже

130

Анонимен

преди 2 години

ВСУ вече е няма, *** се бият с жени и деца

129

Анонимен

преди 2 години

Путин е пътник.Русия фалира.Няма пари за война.Това ще им е последен отчаян опит и край!