138

Анонимен

преди 2 години

Путин или е голям *** или е американски шпионин .Войната която той започна е голяма глупост.

137

Анонимен

преди 2 години

КРЪСТЕВ Е АГЕНТ НА ПУТИН !!! СРАММММММ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

136

Анонимен

преди 2 години

До Василев "всичкото се превърна в анти-руски проект," Стъклар, продължаваш с руската пропаганда! ПУТИН превърна това в един анти-руски проект. Първо с нежеланието си да направи страната си процуфтяваща, избирайки пътя на ограбването й и подчинването й на КГБ, и по този начин правейки избора на Украйнците очевиден, втори път, когато наруши "гаранциите", които Русия беше дала за целостта на Украйна, сега трети път, когато откровено нападна Украйна с цел да ги смачка.

135

DW=WC

преди 2 години

Статия на Гнойче Шнеле... пропагандата лети

134

Само питам

преди 2 години

А, какво ще кажете за закона от 2014г.,който забранява белгарския език като официален, прочистването не само на руския, но и на българския етнос. Това не се ли е знаело от българските управници. Е, питам за кого роните крокодилските си сълзи?

133

Анонимен

преди 2 години

Проблемът е, че след 1989 нямаше нито "Версайски" нито какъв то и да е друг мир, а дотогавашният еропейски "ред" си отиде със СССР. Нов договор не беше подписан. Икономическото завладяване от ЕС с охрана от НАТО продължи на изток. Когато няма общ договор за това, рано или късно ще има конфликт. Сега всички се сриваме.

132

Василев

преди 2 години

Случайно да знаете че Украйна не само че е най-голяма по територия в Европа, но и най-богата на суровини, и то говорим за стратегически суровини като титан и железни руди от всичко, с най-плодородна земя, с едно грамотно образовано население!Ето това всичкото се превърна в анти-руски проект, сега луд ли е Путин или е последователен в защита на руските национални интереси!Да не говорим че граничи с Черно море и Азовско море!Това не е задния двор на Русия,това е бъдещето на Русия!Винс Тейлър!ЦРУ!!

131

Анонимен

преди 2 години

Очаквам разпада на руската федерация на 100 независими държави.

130

Ивелин Михайлов

преди 2 години

В отговор на кризата, най-големият Исторически парк в света до Варна утроява своята земеделска продукция в село Неофит Рилски!

129

Офф! Бактън !

преди 2 години

ВИЖТЕ ГО ХУБАВО ТОЗИ ИНДИВИД!!! Това е завършен сор-осоид. В най-лошия смисъл на тази дума. Заплакал за "реда"..след 1989 г. Този ред../либерастко-демократичен/ доведе до гей-парадите..третият пол...транссексуалността..и пр. атрибути на содомската идентичност. И задължителната в такива случаи...слабост...липса на мъжественост и храброст. Заменени с..ЛГБТ..и Прайдове с цветовете на дъгата. Затова...цялата тази нечистотия..трябва да се очисти,,санира..и изгади наново. Тъкмо това премълчава Кръстев

128

Б.Делчева

преди 2 години

Сидеров фалира Алфа ТВ! Бялата Златка успя да съсипе и телевизията на истината!Лидер или гюле е Сидеров!

127

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 147 "Е сега сме свидетели,че това няма как да се получи и някой някъде си е направил грешни сметки!" Така е, никой не е предполагам, че ръководителите на Русия всъщност работят само за себе си, а не за благоденствието на народа си. Това е невъобразимо в представите на демокрациите. Руснаците определено ги "изненадаха". "Браво" на тях. Обаче това прави руския народ още по-мизерстващ и ще става по-зле. КУПОНИТЕ ИДВАТ!

126

хм..

преди 2 години

оттук нататък въпроса е кой ще издържи икономически - Русия или Европа. Залога е твърде голям, като е съмнително САЩ да са печелившите, защото губят силен съюзник - единствения печеливш е Китай, който печели и в двата случая. Тези които подкрепят режима на Путин не знаят какво си пожелават.....

125

Анонимен

преди 2 години

Освен това ЕС ще извлече максимална полза от случващото се и ще имаме енергийна независимост и достъпна зелена енергия за домакинствата светкавично бързо.

124

Анонимен

преди 2 години

Когато СССР[Русия]оттегли своето влияние от Източна Европа през далечната 1989 година,някой си правеше илюзии,че новият "Европейски ред"ще достигне до границите на Русия с идеята по късно и тя да бъде порядъчно"демократизирана" и приобщена към въпросният"ред"Е сега сме свидетели,че това няма как да се получи и някой някъде си е направил грешни сметки!

123

Анонимен

преди 2 години

До Az Войните на Милошевич бяха вътре в страната за независимост. Войната в Украйна е между две големи отделни държави и първата от ВСВ насам, в която е замесена с пълния си военен капацитет една суперсила.

122

Анонимен

преди 2 години

Глупости, това е равносилно на всички украинци да изчезнат, ще си прилапат двете уж независими републики, а за останалато ами да ви кажа Путин няма да си тръгне сам и тежко им горко на рускнаците - ще догонват Северна Корея.

121

НЯКОЙ

преди 2 години

Точно обратното, след като Русия завземе Украйна отново ще има мирен ред, защото САЩ ще разберат, че не могат да нападат когото си искат / Югославия, Ирак, Сирия и други / и за каквото си искат. Жалко за Украйна.

120

до 134

преди 2 години

Василев, войната си е война, не бива да се оправдават с това че някой друг някъде ги е водил. Разликата на тази е , че един болен егоцентрик в желанието си за отмъщение иска да заличи една огромна държава с 45 млн жители, сякаш никога не я е имало....просто опорните ви точки за оправдание са безкрайно цинични и лицемерни...

119

Az

преди 2 години

Къде е бил този господин в периода 1991 - 2001. когато Западните Балкани бяха страшен пожар ? Това са 10 години на войни в Европа !!! За каква "немислима" война говри, когато във войанта в Югославия участваше цяла Западна Европа и САЩ ???