13

Шкенбе войвода

преди 2 години

Даваш ли гаранция,че ако не подпомагаме Украйна с боеприпаси,Путин няма да ни нападне?Донякъде,ти симпатизирах,но напоследък,ръсиш само глупости!

12

Анонимен

преди 2 години

Още преди години един ам. Сенатор каза:" Ние имаме интерес Русия да не се сближава с Германия. И ще го постигнем с всички възможни средства!" Е, получи им се. А сметката ще платят УК и ЕС. Хитро!!!

11

Анонимен

преди 2 години

Махайте се всички продажници,разказахте играта на България!

10

Анонимен

преди 2 години

Трупа активи с очевадни истини. За съжаление друга песен пееше като беше министър. Тва не е Билла.

9

Анонимен

преди 2 години

Така ли казаха от КГБ да плещиш?

8

Анонимен

преди 2 години

Украинците използват цивилното население като щит, да забавят руснаците. Нарочно не им дават на хората да напускат градовете при обявените хуманитарни коридори, иначе досега щяха да са ги заличили

7

истината

преди 2 години

ДДРОнег добре си ти плащат ти имаш сигурна работа а какво да кажем ние пенсионероте

6

ДДРОнег

преди 2 години

Мир ще настъпи, защото само лудото джОдже иска война , но не може да се бори с целия свят !!!___И тук изниква въпроса, КОЙ ще плаща за разрушенията в Украйна ?!?!?!?__Логичният отговор е, че русия трябва да плаща репарации на Украйна, но как ще ги заставим ?!__Или пак ЕС ще плати сметката на лудото джОдже ?!

5

истината

преди 2 години

бе кои ти слуша ЕС ,кои ще послуша една акушерка отиди и си измий очите и ушите

4

Анонимен

преди 2 години

Само не е ясно в торбичката "Била" колко милиарда прибра този и защо подариха 3 милиарда на САЩ за нарисувани хартиени саморети и то стари модели????

3

али

преди 2 години

Голям оптимист.... Вярвал, че ще се намери мирно решение на конфликта !!! ???Интервюто да не от преди 12 дена ????? Искрено се надявам да спрат с воените действия, но аз не съм толкова оптимистично настроен...

2

Бре, много знае

преди 2 години

Ама българите големи военни стратези излязоха. Всеки разбира от война. Ако бяхме на мястото на украинците, по метростанциите да няма място за жените от ей такива разбирачи и бойци. Самия премиер каза, че ще е първия, който ще е чао. А сегашния ще е от предния ден в Канада.

1

РР

преди 2 години

Тоз политически труп от коя дупка пак излезна?