292

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 329 "а ти на колко години си и колко боен опит имаш? Само питам." Достатъчно, че да съм карал две години в казарма. Аре бегай. С лапета няма смисъл.

291

Историческата оценка

преди 2 години

Горбачов-Чернобилски падна от власт в края на 1991 г., но под натиска на единствената свръхдържава получи съдебен имунитет в страните от бившия СССР. Съдбата обаче показа, че си знае работата. Тя го наказа много по-тежко като му дари достатъчно дълъг животец, за да види най-зрелия плод на несъстоятелното му управление. Сега, когато гледа това, което става в Украйна, Горбачов няма да може да избяга от признанието "Този свят е и мой"... Историческата оценка е много по-унищожителна от съдебната...

290

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 320 Ооох, история по русофилски: апокрифна, никой не знае за нея, само богоизбрани русофили със средно образование, следящи държавните кремълски медии. И Япония не била нападнала, ами САЩ я бил предизвикал. Като Касапина от Кремъл в Украйна, нали? Как пък все тия дето започват войните били "подведени" щом така изнася на Кремъл!

289

-

преди 2 години

Лично на мен Америка "ми падна в очите" и това е меко казано! Не оправдавам Путин и операцията му, но сякаш го "разбирам"!

288

Анонимен

преди 2 години

315 а ти на колко години си и колко боен опит имаш? Само питам.

287

Анонимен

преди 2 години

Малко ми стана смешен коментарът кой колко работел... Аз работя по не повече от 15 часа седмично срещу петцифрена заплата в София. Едно време работих по 12 часа на ден, за да стигна до тук. Едно време нещо, което го правех за седмица, сега ми отнема час. Какво получава икономиката от мен? Високотехнологични проекти, помагащи на редица сектори, огромен данък от мен, от работодателя ми, от финансирането на проекта. Имам и малка компания и свои проекти, та барабар с тях пак работя по 15 часа.

286

Анонимен

преди 2 години

И какви животни са гермманците бе клоун Тойота с теи марки продава повече от цялата немска пробита автоиндустрия с 500 марки доставчици части и тн.

285

До : 315

преди 2 години

А какво е оправданието на САЩ за БРУТАЛНОТО пълномащабно нападение срещу Ирак ???

284

Анонимен

преди 2 години

Абе защо ,като никой не иска война ви са военни съюзи ? Всички военни съюзи веднага в миналото ,атомното оръжие да се ликвидира в целия свят ! Само тогава може да има мир за децата на света

283

Анонимен

преди 2 години

Руската армия изтребва иранското население. Защо Иран не вземе мерки и не удари Русия?

282

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 311 "Е ми с 35 часова работна седмица колко да работят много ли е според теб това" Пак ще ти повторя, когато не знаеш не се напъвай. Нямаш си идея как бачкат германците. Има само една дума за това: като животни. Българите в сравнение сте някакви балерини, които пият по 10 кафета на ден, пушпаузи, сладки моабети. Една малка прослойка (около 20%) от българите бачкат здраво и те изкарват. Останалите сте тотални мързеливци и ***.

281

Анонимен

преди 2 години

Китай обвини САЩ в лицемерие и подлост. Обвинява ги в разпространяване на невярна информация, посочва ги като инициатори на кризата-война. Казва, че САЩ вече не могат да скрият истинските си намерения - не да предотвратят война в Европа, а да я използват за лична изгода. Това официално заявява Китай, но тук няма да го напишат. Мълчат, което е още по-показателно за позицията на другите.

280

Анонимен

преди 2 години

309 според последните доказани с документи данни, не японците нападат Пърл Харбърт ей така, а САЩ сама предизвиква Япония за да ги нападнат и да им дадат основание да влязат във войната на страната на печелившите. Тогава вече се е знаело, че е въпрос на дни руснаците да смачкат Вермахта. Та хитреците, както винаги с минимални жертви и набутване в огъня другите, се водят победители. История пич, колкото да криеш истината, все някога излиза на яве.

279

Анонимен

преди 2 години

Товя което руснаците искат е просто но за съжаление не може да се осъзнае от западните мозъци.Който не се чувства руснак в украйна а германец чех поляк словак и тн е съвсем свободен да емигрира накъдето е решил.След което ще се проведе референдум и украинската територия ще се привъедини към тази на РФ.Не е сложно за вдяване.

278

Анонимен

преди 2 години

Вчера гледах в ютюб потресаващо видео , 15 секунди На протести в Новоросийск , хората написали край един паметник , в снега - '' Нет войне ' Отива един полицай и с крак заличава надписа Под видеото руснаците коментират - как я докарахме до там , от народ който е дал толкова жертви във войната да стигнем до режим който заличава надписи срещу войната Потърсете го Това видео е епохално и ще остане в историята на Русия

277

Анонимен

преди 2 години

Помнете ми думите, тая война ще свърши много ЗЛЕ за всички!! САЩ като видят, че Украйна губи ще измислят някоя мръъсна провокация, или ще взривят някоя атомна централа

276

Факт

преди 2 години

И наполеон и хитлер са били спрени от природата , а не от геройството на "обединения" народ на матушката.

275

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 311 "Ще ме извинявате, но аз съм на 40" Личи ти. Нямаш никаква идея какви войни е водил САЩ и защо, а това, че лъжеш е очевидно. Най-близкия ни пример като нардо е Сърбия, която прави на ДВА ПЪТИ геноцид, преди САЩ да се намеси за да усмири Милошевич, СЛЕД РАЗРЕШЕНИЕ ОТ ООН!!

274

Руски приказки

преди 2 години

Влязла руска лисица в украински курник. Заловена на място, се оправдала,че търсела нацистки кокошки и петли-наркомани.

273

Анонимен

преди 2 години

Вашингтон трябва да прекрачи ръба и да начеше хубаво загорялия за бой гръб на Русия.