36

Анонимен

преди 2 години

Едва ли е имало пеиятелство между велики сили всичко е дълбоко лицемерие и очакване...

35

Анонимен

преди 2 години

Отдавна мина технологичното лидерство на запада. Вече води само в либерастии, джендъризни и тъпотии...

34

Анонимен

преди 2 години

Едва ли китайците ще се приобщят към Русия след като последната си спечели омразата на много голяма част от човечеството. Китай проявяа разум и търпение спрямо спрямом Тайван и едва ли приема безрезервно ставащото в Украйна.

33

Анонимен

преди 2 години

Хора, кога ще разберете, че когато САЩ казват "free world" думата не значи СВОБОДЕН а БЕЗПЛАТЕН - безплатен за експлоатация. Не ви ли се струва поне малко съмнително лидера на "свободния свят" да е най-големия злодей от всички?

32

Анонимен

преди 2 години

Много празни приказки за високотехнологичния запад.Отдавам го на незнанието на пропагандатори и техния рупор журналистите.Технология е методиката за производство при определена база от екипировка.И Русия и Китай имат нужната база да си произведат нужните им неща. Въпрос на време и преустройство.Възможно е, да са с по различни параметри и несъвместими с запада, но това вече е без значение.Запада пожела дезинтеграция и липса на общи цели отдавна. А Запада са по малко от 2милиарда от 7+ човечество

31

евроатлантик дрът

преди 2 години

Нещо се мъти на изток и Украйна може да се окаже само пробен камък. И не само на изток, а и на юг. Може би нормалният свят е решил да приключи със свободния свят в сегашния му вид. И това няма да е толкова лошо, защото свободният свят силно се *** през последните години. Стига да действат както в Украйна - бой по *** *** и пазене на мирното население.

30

Анонимен

преди 2 години

Китай и Русия са в една лодка. То дори не е въпрос на избор.

29

Mopcku

преди 2 години

Успял е да, направо се разпадна СССР от успех!

28

Анонимен

преди 2 години

Китайския свят и Западния свят.Трети руски свят няма да има.Руснаците да си решават

27

Анонимен

преди 2 години

Какви глупости се пишат тука, паднела ли Русия, паднел ли Китай... ами ако падне Македония, те тогава ке биде страшно.

26

Анонимен

преди 2 години

И Китай и Русия разчитат за разрежа си на кражба на забавни технологии и научен труд.Хората които създават иновации са в белите страни.Руснаците с кражба на немски технологии я докараха до към седемдесетте да са конкурентни и после леш.В този ред на мисли колкото и да се напъват винаги ще свирят втора цигулка.

25

Анонимен

преди 2 години

Запада е нанесъл огромни щети на Китай, поневече от колкото *** и пульо могат да си представят. Запада разчита на Китай много повече, отколкото Китан на запада, на Китай му трябват ресурси, каквито има Русия. Китай е толкова голям развиващ се пазар, че могат да имат супер силна икономика дори и без грам външен пазад. Който си мисли, че Китай ще се продаде за един парички на враговете си... просто си няма дори елементарна представа от елементарна логика...

24

Зеленски твърди

преди 2 години

Че е казал "Не" за очистването на Сакскобургите, защото американците държали на прицел семейството му.Кво да кажем Зеленски те държаха много семейства под прицел не само твоето. И кво да каже Украйна за такъв лидер - някога източноевропейските народи се разбраха за едни нацисти ти каза не,!

23

Тиенанмън

преди 2 години

Прегръдката между Китай и Русиям ще бъде с пукане на кокали. След което малки групи от около 10 000 000 китайци ще преминават в посока към Русия еднопосочно. През това време талибаните ще са усвоили оставеното им модерно оръжие и ще имат простор на действие.

22

ssss

преди 2 години

Тия от САЩ и Европа, ако не си седнат на заднчите части и не решат проблемите си с Русия, и бутнат суровините на Русия към Китай.. след има няма 20 години.. жална ни майка ....

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 Прав сте. А още по-интересна е резолюцията на ООН против възхвала и популяризация на нацизма, внесена от Русия през ноември м.г. и гласувана по следния начин: Против - Украйна и САЩ; въздържали се - страните от ЕС; За - останалия свят. Полека-лека маските падат!

20

Анонимен

преди 2 години

Кучето и котката...

19

Анонимен

преди 2 години

китайците са миролюбиви хора които мразят войната , търговци с нюх са , просто ще заменят руския пазар с друг и ще продължат алъшвериша , руснаците да му мислят , отсега да купуват долари че след седмица по магазините ще отказват да приемат рубли .

18

Анонимен

преди 2 години

Путин и неговия начальник

17

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 10Оказа се,чр розивите революции и гейскийпрайдове само ескалиратират напрежение и катализират процесите на демилиратизация,денацификация и дегеийофикация!Въпрос на няколко дни е дали изобщо ще има Улкрайна или ще бъде заличена като държава благодарение на Зеленски!