43

Анонимен

преди 2 години

Путлера не си призна дали той пусна вируса, но явно и там не му се поличиха нещата, аз ако бях на негово място щях да се гръмна.

42

Светът се промени

преди 2 години

Западът загуби. И сега само цвърчат и съскат като плъхове. Русия открито срещу САЩ, а пуделите не ги чака нищо добро, ще бъдат употребени за пушечно месо.

41

whistleblower

преди 2 години

Вчера украинците убиха висш руски генерал на десантните войски защо никъде не се споменава тази добра новина?

40

Petrovic

преди 2 години

Srbija je s vami! Srbija volí Rusija

39

Анонимен

преди 2 години

Някои помним трите взривени блока от ФСБ на Русия и жертвите, къито станаха повод за войната. Помня много ярко и и безразличието на Путин към роднините на подводничарите от Курск, на него не му покаше за тях. Железен чекист е, не може да му се отрече.

38

Майна

преди 2 години

С ковида кво стана

37

Мпенза

преди 2 години

Пореден случай на сексуално посегателство срещу русофил в столичния квартал Факултета шокира местната ЛГРТ общност. Според запознати русофила Асан Х. е бил насилван от бившия си съпруг ердоганиста Хасан Х., заради политическите му възгледи, което е било и повода за тяхната раздяла.

36

Анонимен

преди 2 години

след Путин ще бъде жена президента , но когато му дойде времето, Запада ненавижда успешни православни хора от завист

35

Анонимен

преди 2 години

Скоро Путин ще падне като тиквата

34

Анонимен

преди 2 години

джуджинка само с краката напред ще напусне Кремъл, т.е. сдаде власта. Трябва да внимаваме с нашите въртоглави, те са опасни, че и са разделени в две партии твърди комунисти (БСП) и меки комунисти(Комунистическа Б)

33

Анонимен

преди 2 години

Скоро *** ще падне като тиквата

32

Анонимен

преди 2 години

Не е вярно. Джуджето убиец мина червената линия и вече не става дума за сваляне, а че ще бъде или съден в Хага и затворен или убит

31

Анонимен

преди 2 години

Вчера влязох в страницата на НАТО в фейзбук и там гладам много украински профили която слагат емоджита с много украйнски флакчета

30

Анонимен

преди 2 години

Израел е готов да изпрати специалисти от израелските спец служби да помогнат на Русия да прочисти нацистите в Украйна. Израел има вече опит в денацификацията и прочистването на нацисти.

29

Гледам и сраянявам

преди 2 години

Две ескадеили от по 12 f 35 edna zemua wyzduh sistema I nishto drugo ne I triabva na taia armia da se pruklichi a neiq za chas dwa а адрвнитв му ракеи най вероятно са ръждясалини мяюа да излетят никога само ги развява нагоре надоли

28

Анонимен

преди 2 години

След операцията по принуждаване към мир и спазване на човешките права на фашистка Украйна следва втората част - операция по принуждаване на НАТО и САЩ към изменение на своята дислокация в съответствие с предложенията на Русия за безопасност от декември 2021. И Русия ще постигне целта си, колкото и да лаят пуделите.

27

Анонимен

преди 2 години

Не забравяйте, че Путин сам направи тази война в Чечения за да стане популярен. Експлозивите в Москва бяха на ФСБ, където преди това Путин беше директор. Излишно е да казвам, че всеки който разследваше тези чеченски атентати беше убит или репресиран б

26

съд за укрофашистите

преди 2 години

Зверствата на украинските нацисти - гугъл "Горловская Мадонна: два года спустя". Детето разскъсано със забранени касетъчни бомби а майката с откъснати крака го прегръща докато умира от загуба на кръв.

25

пфффф

преди 2 години

Това нещо не просто трябва да бъде свалено от власт а да бъде обесено на площада пред Кремъл и оставено там да виси за назидание на следващите поколения.

24

Анонимен

преди 2 години

Много ми хареса един колаж във Фейсбук, който напълно обрисува кремълското падение: Гагарин звъни на руснаците и ги пита: - "Как сте там долу? Ще летите ли до Марс?" А на втората снимка: - "Воювате с Украйна? А срещу кого?"