713

Анонимен

преди 2 години

Както е тръгнало, в следващите дни ще имаме убити по 1000 войници от двете страни и по 2-3000 цивилни украинци. И колко дена така? А ако решат да ползват и авиацията и вакуумните бомби ще има по 7-8000 цивилни на ден. Това не е ли умопомрачително. И защо само украинци биват избивани. Те навремето така чеченците започнаха да атакуват руски градове - за отмъщение. После станаха терористи и главорези. И това беше изгодно, оправдавахе се атаките срещу следващите страни.

712

иван

преди 2 години

барабар с живота на земята....

711

рте

преди 2 години

Този пак изтрещя! Дали има нормален човек в Русия, който да у се връзва на приказките?!

710

Анонимен

преди 2 години

Требеше да ни оставят в Османската империя. Сега щяхме да знаем турски!

709

до 787

преди 2 години

синовете на Райна Княгиня, потомците на Волов и Ботев, не ги ли изби "народения съд" и комунистическия режим наложен на БГ след 9ти ? Оказаха се големи "фашисти" за безродниците комунисти. Та като чуя Москва да плещи за фашисти, явно се готви да извърши геноцид някъде. Ясно е на всички освен на червенотиквениците

708

Биволъ

преди 2 години

Володя, пази дере! Ооох!Нали ти казах да се пазиш.

707

....

преди 2 години

Ти бъди благодарен, че Украйна не са в НАТО ,защото тогава нямаше да бъдеш толкова уверен срещу мирни хора.

706

Путин

преди 2 години

2008 намери "фашисти" и анти-руснаци в Грузия, 2014 в Крим, 2022 в Украйна. Други така де намирисват на "фашисти" са Молдова. По случайност всички "фашисти" са събрани в страни не членуващи в ЕС И НАТО . Сами си правете изводите дали Путин е искрен или е просто злобно старче с пристъпи на агресия

705

Скитник 13

преди 2 години

Привет Владимир.Как е днес настроението?Успя ли да избиеш пак 200-300 невинни а-че да може да ти става пат ката нали? Бе посърнал ми изглеждаш нещо и дистанция спазва бая да не те е страх от ковида?Неее-умислен си знааам. Мислиш за конвоя и какво ще остане от него нали-аз ще ти кажа-осраааната горичка до Киев-турските байрактар са лоша работа а? И стингерите и те чакат.И ще ти подшушна нещо тайно-батериите Пейтриът и томахавките също пристигнаха.Аре жив и здрав и се пази!!!

704

До 792

преди 2 години

Канала"tzenzora" е от години и показва без цензура всичко от Израел и света!

703

Анонимен

преди 2 години

До Вижте сами - Щом е да ни лъжат и на извънземен могат да си публикуват лъжите!

702

Не е вярно!

преди 2 години

До КОНСТАНТИНОВВсичките ни нещастия идват от Русия!

701

Тошо

преди 2 години

Като му чета тук разсъжденията, мисля че много добре се справя с тая работа!Само дето е объркал ....посоката!Така е, като не чете ....руска класика!За толкова години не разбра едно нещо - война и мир се осигуряват ....без оръжие, с дипломация!С оръжие всеки може, въпросът е без него да постигнеш целите си!

700

БЕН

преди 2 години

Какъв доволен вид има този прекрасен човек.

699

До 778

преди 2 години

канала в Телеграм "tzenzora" e израелски написан на иврит. Виж сам дали са руски или украински дезинформациите!

698

ДОЛУ РУСИЯ

преди 2 години

ЩЕ ХОДИМ ДА СЕ БИЕМ С РУСИЯ

697

АМАН ОТ ТАРОРИСТИ

преди 2 години

НАпоминаем что диверсант ПУТИН и его подставление лица доставили в РОсии дигитално голограмние анти руские оружия за сотни билиони долари.. Чужая разведка в том числе военная следить КОЖДОГО в том числе в ядерние подлодки в бронетехника в кремьл на улица в автомобили на МКС.. ПУТИН УВредил сознание милиони наши дети в Украйна .. И ЕЩЕ НА СВОБОДЕ>>>АМАН ОТ ТЕРОРИСТИ НА ВЛАСТ ВКЛ В КРЕМЪЛ..

696

АХА

преди 2 години

До ДОЛУ РУСИЯ. Що не отиваш да се биеш в Украйна. Какво само лаете тук по форумите. Хайде като толкова мразите руснаците, вървете да се биете с тях в Украйна. Плъхове!!

695

ДОЛУ РУСИЯ

преди 2 години

ИМА САМО ЕДНА АНТИ-ДЪРЖАВА И ТОВА Е РУСИЯ

694

АМАН ОТ ТЕРОРИСТИ

преди 2 години

НАРКОМАН ПУТИН VLADIMIR ведет самая наглая анти Руская и АНТИ УКРАИНСКАЯ ДИверсия .За 9 дней поразил тежало все в РОССИИ И УКРАЙНА> СРОЧНО НАДО АРЕСТОВАТ ПУТИН И ОСТАЛНИЕ ДИВЕРСАНТИ ПОДСТАВЛЕНИ НА ВЛАСТ В МОсква. Руските спец служби за борба с терора и диверсиите да АРЕСТУВАТ ВЕДНАГА ПУТИН <ШОЙГУ<ЛАВРОВ И останалите убиици.. РИСК ОТ ЯДРЕНА ВОЙНА ЗАРАДИ ТЕЗИ НАРКОМАНИ>>АЕРЕСТИ ЗА ДОКАЗАНИ ТЕРОРИСТИ НА ВЛАСТ В МОСКВА АМАН>>>