98

Асоциален Тип

преди 2 години

Забележете как плашат, говорят ни за ядрени войни, пЛандемии, Армагедон от Космоса,умираща Земя и т.н. Страха, смъртта станаха част от нашето ежедневие, разболяват психиката на хората, цинични политици, цинични корпорации, цинични медии, цинични журналисти, цинични "общественици"! Това ли ще ни е живота?

97

Израел е изпратил

преди 2 години

Специални части в Киев и Одеса !Също и турски дронове !

96

Пешо

преди 2 години

Браво бе колумб

95

Мс

преди 2 години

На 26 август 1883 г. се чува взрив и се издига огромен черен облак от вулканична пепел. На следващия ден островът е пометен от чудовищна експлозия най-мощното вулканично изригване, известно на учените. Две трети от Кракатау изчезват, части от острова политат на височина 70 80 km и се разпръскват на площ от 1 000 000 km². Взривът е чут чак в Австралия и в югоизточните части на Русия. Над 19 km³ скали, раздробени на прах, излитат във въздуха, закривайки Слънцето.

94

Адолфчо

преди 2 години

Путин! Отдавна те чакам!Идвай вече, че ми е скучно!

93

Анонимен

преди 2 години

Майко мила тоя мекокитковец ще бъде водачът на армията ни при един евентуален конфликт???Бог да пази България с такива водачи начело!!!

92

От чеченците...

преди 2 години

Е останал само Рамзан...Другите са в Минск в ковчези....

91

Истукан

преди 2 години

Волен Сидеров президент, а Костадин Костадинов премиер и България във война с Турция. Само това могат да предизвикат двамата шизофреници дето са за психиатрията.

90

Анонимен

преди 2 години

Бях изумен от едни документални кадри.По времето на Студената война руснаците имали дори ръчна ядрена граната???!!!Да я хвърлиш не повече от 30,40 метра.Човешкото безумен няма граници.Или Айнщайн го беше казал по точно...

89

Wanted

преди 2 години

Путин ! Описание : нисък, прилича наЧовек с опасен рецидив !

88

Анонимен

преди 2 години

Русия ще спечели.

87

Анонимен

преди 2 години

Тоя откри топлата вода

86

Ако

преди 2 години

Има ядрена война ,няма да ги има и путиновските *** , които замърсяват с гнусота си присъствие интернет пространството.

85

Дидо

преди 2 години

Тогава ще дойде денят на световната победа над белите, жълтите и арабите. Цяла Азия, Северна Америка и Европа ще бъдат заличени от картата на света и ще остане само Африка и Латинска Америка. Там хората са добри и трудолюбиви и ще настане нова епоха на благоденствие и истинска цивилизация. Дано има ядрена война и изпепелят всички хора в Азия, Европа и Северна Америка. Само така злото ще се самоубие.

84

Анонимен

преди 2 години

Русия ще спечели войната. НАТО ще загуби всичко. Китай ще прибере мангизите. Нещо неясно?

83

Анонимен

преди 2 години

Не зная точния термин война какво значи тясно професионално, но това което се случва е безаналогово в конфликтите от последните години. За това за мен е по скоро военна операция. Нямам нужда някой да ми дава наклон как да мисля, дори и тя да е "международна общност". Не я познавам, не е от нашия клас!Но имам спомен за Югославия, Ирак и пр. които как точно ги нарече международната общност. И намирам много същественни разлики.

82

Анонимен

преди 2 години

кажи че няма изтребители , ако ни вкарате във война вие ще бягате

81

Току що!

преди 2 години

Путин вдига бяло знаме !Арестуван е в бункера си от приближените му !Наложен му е домашен арест до изправянетопред трибунала за геноцид над мирно население !

80

Аз присъсъвах

преди 2 години

Обясни още че няма разлика между частен диско клуб и медии

79

Анонимен

преди 2 години

За мен Сащ запалиха войната с намерението да присъединят Украйна към Нато,напълно преднамерена провокация към Русия.Единствено съжалявам за жертвите които винаги са невинните и обикновени хора.