235

Китайците

преди 2 години

Са дали карт бланш на Байдън в замяна на Тайван ! Отварят му ръцете !Става страшно !

234

Слава Украйна

преди 2 години

Ще мине време, ако дотогава света не е свършил. Но името Русия и руснак отсега нататък ще се свързват с ОМРАЗА, ВОЙНА И СМЪРТ.Ще има един народ, който дори и да остане без държава , завинаги се отрече от Големия "братоубиец".

233

.!.

преди 2 години

Искам да чета севернокорейска преса ама не мога да намеря. Затова чета руската, щото е най-достоверна.

232

Ну Путин !

преди 2 години

Ну погади !

231

Кой го поръча

преди 2 години

А как dies.bg премълчава действителността с опашките по бензиностанциите и факта, че цената на горивата минават 3 лева. Вместо това ни заливат с русофобия, фалшиви новини и пропаганда.

230

Анонимен

преди 2 години

До ВарнаЕстествено, че вземе ли Мариопол, войната свършва. Там укрите са концентрирали 80 % от войските си, защото водеха война срещу Донецк. На практика там са ги затворили в нещо, което руснаците наричат "котел". Ако не се пазеха да няма цивилни жертви, досега да бяха приключили с укронацистите.

229

Абрамович иска

преди 2 години

Оставката на Путин !

228

Варна

преди 2 години

Вземе ли Путин Одеса и Мариупол, войната свърша. Помнете ми думата!

227

Анонимен

преди 2 години

И в момента по ОРТ лъжат, та се късат...

226

Анонимен

преди 2 години

Лапето замеря всички с камъни, после като почнат да го замерят, реве. Еми така става. Не ти е нужна докторантура за да ги разбереш тия неща.

225

Фрида

преди 2 години

И без това ми бяха втръснали още от съветско време, когато всеки петък имаше руски филм. Хубав ли е филмът или руски? Не могат да си представят колко са омръзнали на източноевропейците с глупостите си - пропаганда, филми, ценности.

224

Анонимен

преди 2 години

Сега пуснах руската телевизия и в момента говорят за тая колона, дето в статията я споменават, че била цензурирана в Русия и не се говорело за нея. И вчера говореха. Т. е. в статията лъжат за нещо, което мога лесно да проверя.

223

Анонимен

преди 2 години

Стига сте плакали на чужди гробища, по добре вижте себе си. И да преписвате не можете както трябва. И що не разкажете за укрофа.шистката пропаганда? То не бяха снимки от Ирак,от Сирия, от Сърбия от къде ли не!!!!

222

В Санкт Петербург

преди 2 години

Се надигна мощна вълна срещу Путин !Десетки хиляди са на улиците !Милицията е в шаш !

221

Анонимен

преди 2 години

Не знам колко убити има, но в САЩ починалите от Ковид вече са почти милион.

220

Анонимен

преди 2 години

Руски кораби вече са отрязали достъпа до Одеса иткъм Черно Море .Следва ,познайте какво?

219

Анонимен

преди 2 години

Украйна говори за над 5800 загинали и около 400 военнопленници. Преди малко по ТВ руския генерал Конашенков призна за 540 пленени, за над 2500 убити и над 3000 ранени. Последните може под въпрос да ги причислим към тези пред тях.

218

Анонимен

преди 2 години

Отнели са награда от фестивал на Емир Костурица, щото щял да стане директор на театъра на руската армия. Което после се оказа невярно. Има лов на вещици срещу всичко свързано по някакъв начин с Русия - руски студенти, руски шофьори, руски артисти, руски музиканти, руски спортисти. Води се тотална война срещу Русия на всички фронтове, с изключение на ядрения, щото там ги е страх от това, което ще последва. И това не е заради Украйна.

217

Анонимен

преди 2 години

Когато свалиха правителството в Украйна през 2014 чрез смърт било Демокрация. Сега ответната страна прави същото и на това му викали диктатура. Има логика.

216

Анонимен

преди 2 години

Така кат ви чета, добре че бяха "МАКЕДОНЦИТЕ" да ви дадът писменост,. Иначе как щяхте да обсъждате новините, на Български ли? МУХАХАХАХА.........С това е изказване, но вие се гордейте с това определение. То звучи достатъчно красноречиво,и дава отговор на много въпроси.