27

РР

преди 2 години

Света е с вас Украйна. Русия ще падне. Времето на Пудинг приключи.

26

анонимен

преди 2 години

ей путин и зеленски сядайте да се разберете че ви дърпам най накрая ушите

25

Анонимен

преди 2 години

Комик..

24

Анонимен

преди 2 години

Тоя артист го купиха сащ ,а сега и ЕС ,ще наливат милиарди в Украйна а защо бря ) питайте Путин или дедо Джо

23

....................

преди 2 години

До Анонимен до 19Така беше и я Чечня преди много години. Чеченците избиваха и изнасилваха руснаци, после Русия влезе, за седмица, излезе и всичко се успокой. Сега обаче Украйна е много удобна за Американски бази и съответно Американците си мълчат, а Европа като тяхна *** прави същото. Само да отбележа, че настроенията на Американците към Европа са "споредзависи кефа на Президента".

22

Анонимен

преди 2 години

Ще има нулев резултат от преговорите... По принцип с лъжци и пoдлеци, като руснаците няма смисъл да се говори...

21

Анонимен

преди 2 години

не само критични, направо жизнено важни. киев е под пълна обсада. никаква възможност за евакуация

20

До авторката

преди 2 години

Какво стана с Ковида ? Отведнъж изчезна. Математици и професори по корона също. Или сега ще ни плашите с Русия ? По заповед на Козяк.

19

Анонимен

преди 2 години

"Украйна се била съгласила на преговори"Украйна повече няма избор,освен твоето смъкване от власт!

18

Анонимен

преди 2 години

В бившата територия на Осман паша Бугаристан и без война е като военно положение,пускам душа да се изкъпа но вода не теква..а съм я платил!!

17

Анонимен до 19

преди 2 години

Защото преди да убият украинско дете 8 години преди това убиваха руски. И войната, инвазията или както искате да го наречете не започнаха преди 5 дена а преди 8 години. Русия влезе да спре тази война това е лицемерие. Всички си затваряха очите за убийствата и издевателствата над руснаците в продължение на 8 години сега когато Путин реши да помогне на своите братя вкупом го нападнаха бил агресор. Ето това е лицемерие а нашето марионетно правителство реши да подкрепя едни фашисти бандеровци.

16

Анонимен

преди 2 години

Русия владее провинцията а Украйна Киев и Харков и какво. Урките ще умрат от глад ако не се предадат или не атакуват а тогава руснаците ще ги дупчат.

15

Анонимен

преди 2 години

Учудващо за цял свят Украйна се държи и не се предава.Пети ден украинците се сражават като лъвове.По принцип колкото повече време руснаците затъват в Украйна,толкова повече време има за организиране на отбраната.Украйна печели време а и започват доставките на оръжие от Европа.

14

зелен смешник

преди 2 години

Зеленси и НАТО нищо не могат да направят на Путин. Махайте се че страдат обикновените украинци само че ги лъжете. Даже и да биете Путин с ракети, той ще хвърли ядрена и пак загивате. НАТО фашистите само лъжат украинците и ненужни жертви,

13

Алооо

преди 2 години

При всички положения конфликта ще продължи, предполагам, че ще стане партизанска война, която ще се води доста дълго време. Лошото е,че ще загинат доста невинни хора.

12

Хахаха

преди 2 години

Путин ще моли за сепаративен мир.Мир може да има, когато руснаците се изтеглят от Украйна, влючително от Донбас и Крим.Запада с един замах фалира русията.Джуджи си дъвче чорапите от яд.

11

Хмм

преди 2 години

Руските *** рано са се активизирали. Да ходят да живеят в Русия като им харесва толкова Путин. Има много загинали хора от двете страни, как може да говорите за още убийства и т.н. За няколко лева на ден ставате пълни ***. Важно е да се спре тази война възможно най-скоро.

10

дъждовна вода

преди 2 години

Следващите 24 години ще са критично важни за опразнените джобове на българите. Снощи гинеколожката с половин уста си призна, че европейските граждани ще платят висока цена за санкциите, които тя днес с удоволствие налага срещу Русия.

9

Анонимен

преди 2 години

"Не може да ти пука за убито украинско дете, а да не ти пука за убито руско дете например. Защото ако е така, всичко това е чиста проба лицемерие!НЕ на войната!" ...то на всички тези, няма да им пука и за тяхните деца, стига бомбите да им се сипят по главите от американски самолети!

8

Баро Вкаров

преди 2 години

Не ми пука за Окраина или Расия,българин съм!Но мисля,че Путин беше прецакан и нашите нови англосаксонски господари го вкараха в тресавище от което няма да може да излезе.