68

Пиян залян

преди 2 години

Подкрепа и за неизтрезняващите британци идващи на слънчака....

67

Анонимен

преди 2 години

Това как да се разбира? Доблестната бритиш армия си почива, а Лиз по медии приканва доброволци да решават проблемите на Короната.

66

Ай Сиктир

преди 2 години

Демократите отрязаха и всички официални източници на информация от Русия, включително телеграфната агенция на РФ... Нямам думи! Аз такава "демокрация" не желая! Искам да чувам и противоположната страна и сам да преценявам. Вън България от "демократичните" структури НАТО и ЕС!!!

65

Анонимен

преди 2 години

До74.Никой не те спира.На границата на укрите ще кажеш че си доброволец.Ама май не ти стиска,защото знаеш с кого ще воюваш.Да се правиш на мъж във форума е едно но да отидеш на фронт е съвсем друго.Ако си истински мъж и си готов да умреш за каузата си,ще се намерят и спнсори да ти купят билета.С теб русофобите ще са с един по-малко.Дерзай,че до като се наканиши войната може да е приключила и саможертвата ти да е напразна.

64

Анонимен

преди 2 години

До74.Никой не те спира.На границата на укрите ще кажеш че си доброволец.Ама май не ти стиска,защото знаеш с кого ще воюваш.Да се правиш на мъж във форума е едно но да отидеш на фронт е съвсем друго.Ако си истински мъж и си готов да умреш за каузата си,ще се намерят и спнсори да ти купят билета.С теб русоробите ще са с един по-малко.Дерзай,че до като се наканиши войната може да е приключила и саможертвата ти да е напразна.

63

Анонимен

преди 2 години

Нека опита и после ще гледа как Лондон ще стане град Ленин, а Ню Йорк ще е Новгорот.

62

Анонимен

преди 2 години

Тия британци си представят, че това ще е нещо като пияна футболна агитка. Ще пореват малко пиянски песни и ще си тръгнат. Да, да.

61

Za 75 i 73

преди 2 години

Are po-byrzo protokola za samouni6tojavane

60

До 75

преди 2 години

Приятна смърт.

59

Анонимен

преди 2 години

Днес се регистрирах в посолството на Украйна и утре заминавам.

58

Анонимен

преди 2 години

Зеленски да не се съмнява че на запада му пука за него и хората му колкото им пукаше за афганистанците при завръщането на талибаните преди няколко месеца .

57

Анонимен

преди 2 години

Тук защо още стоим.

56

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 2 години

Джоунсън и Лиз Първо да Си Оправят - Бедната Диктаторска Англия - После да мислят за Украйна , Дошълли да крадат Украинските Ресурси

55

До 47

преди 2 години

Добре съм! Ти се грижи за себе си!

54

Анонимен

преди 2 години

Брей, британските неонацисти искат да се присъединят към другите неонацисти. Ми няма лошо. Тъкмо като се съберат на едно място и по-малко снаряди ще изтрепят повече, хахаха.

53

До 63

преди 2 години

Мисля същото. Не им стиска да го направят те у ги подстрекават да воюват с Русия, предварително знаейки края. Така за таг и с Еди куршум, два заека. Русия ще се изтощи от войната а "запада" подстрекател ни лук ял, нито лук мирисал.

52

Stoyanov

преди 2 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААТия от другият край на света - краварите за какво са дошли а?

51

Глупости без край

преди 2 години

Запада вече съвсем изплискват легена. Това си е откровено подстрекателство към тероризъм.

50

Анонимен

преди 2 години

Вижте на профила на Борис Джонсън в Туитър в последното му видео, на какъв чист руски език се обръща към руснаците с думите :"Знам, че вие не искате тази война!" Много трогателно. И после каза на украински "Слава Украини"

49

Анонимен

преди 2 години

Като гледам с каква решителност подкрепят укрите все ми се струва,че не желаят освобождението а унищожението им.(междувпрочем освен от фашистите бандеровци,няма от кого друг да ги освобождават)И си мисля,че отговора на Русия (не лично на Путин) ще е"изчистването"от лицето на Земята на цели държави че и на континенти.Н икой да не се съмнява в решителност на Русия.За нея това е въпрос на оцеляване.