191

горд европеец

преди 2 години

само един българин е забелязан на бойното поле плефнелиеф възхищаваме се от неговата саможертвена постъпка марето гарбиел ще му налее изкуствен интелект

190

Фрида

преди 2 години

Какво става, руските ***? Украйна нещо не пада вече трети ден? Нали щеше бързо да я прегази Русия? Путин ще се напикае при евентуален провал. Голямата военна сила, хаха!

189

сокол

преди 2 години

Наркоман,крадец-има нал 1 миллиард доллара,вили во Флорида..?лупаци са тия,които му вярват..Фашаги и садисти.Изтребиха свои хора.

188

Анонимен

преди 2 години

Аз се съмнявам украинците да се бият с руснаците, те много се уважават!

187

Анонимен

преди 2 години

Путиновци вие заедно с комунистите сте петата колона на Москва!

186

Анонимен

преди 2 години

Поклон пред героизма на украинците срещу руските окупатори!

185

Анонимен

преди 2 години

Този клоун не беше ли казал на Петков, че се крие в някакъв бункер и че повече няма да го видим?

184

БРАТСКИ НАРОДИ..??

преди 2 години

РУСИЯ и УКРАЙНА............. РУСИЯ и БЪЛГАРИЯ.......??............. ЦЯЛ СВЯТ РАЗБРА..!!

183

Анонимен

преди 2 години

Зеленко, сгъвай цирка и бегом към господарите си. Гедайте българския филм Донбаска пролет, който беше спрян преди години от Украинското посолство. Сега го има в ютюб.

182

Costa

преди 2 години

Енергийната система на Украйна е в катастрофално състояние. Проектните срокове за експлоатация на АЕЦ вече са приключили, в това число и заради използването на горивни сглобки на компанията Westinghouse вместо "познатите" горивни агрегати със съветски дизайн от Русия. Затова се въвеждат руски войски, за да вземат под контрол всички стратегически обекти на територията на бивша Украйна и да спасят себе си и Европа от атомна катастрофа.

181

Анонимен

преди 2 години

А тия които са за Путин, само да имат едно в предвид, чухте ли какво каза второто дж удже Медведев че са готови на крайности, а това означава ядрена война и нали знаете че атомната бомба не различава путинистите и децата на путинистите от останалите нормални хора , ще се пържим и ще станем на въглен заедно!И няма да има повече човечество, дори путинисти няма да има .Така че надеждата е в обикновените, честни,страдащи от диктатора руснаци, да вземат нещата в свои ръце.

180

Анонимен

преди 2 години

Copocoидите тук забравят, че украинските нацита изгориха двама българи в Одеса, оскверниха паметника на българските опълченци в Украйна със синя/жълта боя и надпис "Куфар-Гара-София". Ако нацитата в украйна чуят на улицата някой българин да говори на родния си български, а не на измисления ромски/украински най-малкото ще го смелят от бой.

179

Анонимен

преди 2 години

Слава на украинските герои.Спряха агресора

178

наблюдател

преди 2 години

Цялото НАТО е в Украйна,че и повече .

177

Nimand

преди 2 години

След завършването на тази роля зеленски ще може да играе и в драматичния театър !! Много е добър признавам . Този човек не мисли за народът си а иска да се лее кръв !! ако беше разумен щеше да свали оръжие и да предаде властта на ХОРА КОИТО РАЗБИРАТ ОТ ТОВА !!! ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!

176

комедия

преди 2 години

Верно е голяма комедия тоя. Русия спира атаката за преговори, тоя веднага "спряхме Русия, бием". СЪщо така, "14 героя" от острова, дето уж отсвириха Русия... преди малко гледах видео как ги стоварват 82-*** предадени, живи и здрави на руско пристанище. Такава лъгане и за ковида не е било, първата жертва на войната е истината....

175

Луд

преди 2 години

Този човек Зеленски има ли нещо в главата.Един нормален човек ще се предаде за да няма кръв и жертви.Това е лудост.Знае какъв ще е края.На какво разчита,колко ще издържи,ден ,два,три, седмица.

174

Анонимен

преди 2 години

Тва смятай кви малоуми дрискат тука. Киев е под обсада и руснаците даже не водят сражения а ликвидират неонацитата, а марионетката която хленчеше в бункера сега църка че бил давал отпор *** някъде в някой кашон :))

173

Винету

преди 2 години

До Анонименhttps://tvzvezda.ru/news/2022226854-Bxzte.html да те са истинските Герои, предават се за да не се бият за джоба на Зеленски и интересите на САЩ! Навсякъде се предават, Русия просто спря настъплението вчера в 22 часа заради молбата на Зеленски за преговори днес. Той избяга в Лвов а Киев го остави на бандеровци и десен сектор = сега когато въоръжи тези фашисти /които не са военни/ ако ги убият руснаците - мирни граждани ли са. Още един номер на Хамериаканските експерти - друг да мрек

172

Анонимен

преди 2 години

Таварищ Радев кога ще паднат украинците, чакаме.