218

Равнопосавеност

преди 2 години

Заради малка група злобни предатели живеещи предимно извън страната сега ще го отнесат хората, но и те са си виновни. Поддават се на манипулации и внушения и бездействат. Сега чакайте Газ от САЩ, колко дочакахте самолети, но нали знаете - съюзници, съюзници, ама самолетите не са без пари, а газа ще е двоен поне. И после ще го обяснят с завишено търсене защото сами си го направихме, че ги търпим. МВР протестира, лозарите, ресторантьорите и хотелиерите тиквата на свобода, а ни пробутаха Канадец.

217

Марков

преди 2 години

Самолет на Русия лети над България, какво ще направи отбраната НИ???? Вие луди ли СТЕ да стреляте по НЕГО???? Войната в Югославия НЕ можа ли да Ви научи на РАЗУМ???? И паметниците искате да се махнат в София и Бургас????? Мавзолея ,като махнахме ко съ случи????Явно много глупав народ СМЕ!!!!Благодаря Ви за разбирането.

216

Анонимен

преди 2 години

Оформяме се като една мишена с красива природа и красиви жени . Привлекателна за бомби и от едните и от другите. Ще плашим врага с чадъри и бас туни.

215

Анонимен

преди 2 години

Ние българите най добре знаем какво е на украинците. 45 г ни мачкаше руския ботуш и бяхме роби

214

Кочо

преди 2 години

Трябва пияндурниците да се изолират и щом са толкова велики да не се контактува с тях . Нито отборите им ШЛ , нито бизнес нито обикновенни руснаци да влизат в европа

213

Анонимен

преди 2 години

Русия се управлява от 5 олигарха. Русофилите дето ревяха срещу управлението на олигархията при Бойко Кюлчето, той ще им се види като песен, ако руските 5 олигарха управляват империя разпростряла се и върху малката българска територия.

212

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев и ПК убер предатели и ненавиждащи България и всичко българско. Ближете подметките на САЩ но знайте това - ще ви размаже главата този ботуш!

211

Призраци в небето

преди 2 години

Драги путинофилчета, не се притеснявайте чак толкова - скоро несъществуващата гражданска авиация на Русия няма да се нуждае от ничие въздушно пространство. Взетите на лизинг машини западно производство ще бъдат върнати на лизингодателите до месец, останалите няма да бъдат обслужвани и ремонтирани поради недоставени части. Вече се видя колко може да се лети с руския "Суперджет", другото там е или недодялан прототип, или е остаряло с половин век. Така че спете спокойно.

210

Равнопосавеност

преди 2 години

Оставки и съд за предателите на България Канадците в Канада! Стефан Янев премиер! И разликата в цената на газа да се отдържи от кюлчетата и пачките на Боко и Канадеца!

209

Георги

преди 2 години

Всички национални предатели веднага да умрат.Ако не искат веднага да стане бавно и мъчително.И след това да отидат гадните им души в ада

208

Анонимен

преди 2 години

И с какво ще помогне това на Украйна ? А на българските граждани да живеят по-добре ? Бива продажни политици, но това преля вече.

207

А

преди 2 години

Аха видяла жабата ,че подковават коня и тя вдигнала крак.На Кирето му набиха канчока и той налага санкции.Неутралитет бе ахмак ша са изпокриете ,като къртици и хората ще го отнесат.

206

Само така и

преди 2 години

Затваряне на посолствата на империята на злото, на сухопътните граници, до 48 часа всички руски граждани да се връщат в кошарата си и да си живеят в самотния остров на клоаката.

205

НАШ КИРЧО

преди 2 години

барабар Петко с мъжете.

204

Анонимен

преди 2 години

Така ще е ...в НС натовците плюха плюха ,министри също плюеха и сега търсете газ от сащ ,оставки ,колко хора тук пишеха да,се спрете ,с тоя сащ и НАТО ,как ще се живее то всичко се увеличи и без мерки на Русия ,а и сега какво правим

203

Анонимен

преди 2 години

тук скоро ще има гражданска война , не може шепа продажници да приемат декларации от името на България , на оръжие

202

до 215

преди 2 години

Да спре ама тогава цялата им икономика умре :))))))

201

Анонимен

преди 2 години

Ееее сега хората как ще ходят до Русия да учат и работят :((((

200

По бързо

преди 2 години

Да спре газа и нефта веднага, за да измират русофобите, който остане при двата милиона имигранти татарски боклу ци и самолет че ако имат стотинки при бай деменция, по живо по здраво

199

предложение

преди 2 години

За девочки чартъри .