227

Анонимен

преди 2 години

Днес 26.03.2020 в 12.00 часа ще има протест пред президентството.

226

Гледайте

преди 2 години

Каква битка в нета има камери онлайн нищо не се случва в Киев и други големи градове, всичко е фейк на Украйна. Само военни обекти се унищожават.

225

Анонимен

преди 2 години

Няма ли български политик да удари юмрук по масата и да каже: Там има българи и вие руски империалисти ги убивате!

224

Анонимен

преди 2 години

Незабавно да се арестуват всички от Възраждане,Атака,ВМРО,всички ,които бяха срещу декларацията в парламента и всички които които подкрепят Путин.Също да им се отправи молба на всички ,които подкрепят Путин да напуснат свободно България в посока Русия

223

Анонимен

преди 2 години

Ще обясня на неразбиращите от разумни думи русофили. Русия се провали в Украйна. Путин се провали в Украйна. Армията на Путин и Русия се провали в Украйна. Вече тече 55 часа от нахлуването на Русия в Украйна, няма превзет нито един голям град. Пътищата на Украйна са осеяни с разбита руска техника и руски трупове. На какво разчетат руснаците? Може би на някакво православно чудо? Само за сравнение през 1991 година американците за 48 часа пресякоха пустинята и превзеха Багдат столицата на Ирак.

222

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Руснаците , Не смогват да транспортират Труповете - Хиляди Руски Трупове , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Браво Зеленскииии

221

Анонимен

преди 2 години

Не си мислете,че ще бъдем пощадени и ние.Този не е добре с главата си.Държи се по-зле от Хитлер и Сталин.

220

Анонимен

преди 2 години

борбата на Украйна е борба за добро, за демокрация и за един добър свят

219

Чао

преди 2 години

Ай де дивани патриоти,границата е отворена който иска да мре за чужди интереси да тръгва към Украйна....

218

Анонимен

преди 2 години

В Киев вече са чеченците. Жална иммайка на бандеровците

217

Анонимен

преди 2 години

Има данни че са убити над 3000 военни Руснаци само за ден.Ще има доста тир за руски цветя.Как може Руснаците да се вързват на бивш от КГБ и настоящ фашист и олигархия,която живее охолно на сметка на бедните Руснаци.Аз ако съм Руснак,ще искам да им видя сметката на Путин и неговите орди откраднали милярди руски пари.

216

Факт

преди 2 години

Запада се дразни защото няма разрушени градове и избити мирни жители както те правеха при техните агресии.

215

В

преди 2 години

В момента в който Путин си помисле че ще превземе Киев без жертви загуби войната.Украинската армия се крие зад цивилните,а руснаците седят с вързани ръце.Киев няма да падне никога,Путин закла Русия...

214

Сега

преди 2 години

Никой не напада Киев,снимката която се върти от вчера е от разбил се Украински самолет в блок свален по грешка от тяхното ПВО. Обстрелват се само военни обекти.

213

Анонимен

преди 2 години

А бе, диванни експерти, 8 години защо не пишехте как трепят хора в Донбас? Хиляди жертви така и не ги забелязахте. А сега изведнъж ви стана много жал за фашистите бандеровци. Руснаците не стрелят по жилищата, както нацитата правеха и продължават да правят в Донбас.

212

Анонимен

преди 2 години

Путин е агент от КГБ.Сигурен съм че има вързки тук с агентите на ДС.Ние не направихме лустрация и сега ще страдаме .Очаквайте провокации от агенти тук в БГ.В Румъния,Полша,Молдова и България ще се търсят поводи за настъпления на Путин.Той е фашист.

211

Анонимен

преди 2 години

В Киев болшинството защитници са цивилни с оръжие. Явно част от украинската армия (предатели) участва пасивно на страната на руснаците. *** иска да сложи своя марионетка на мястото на Зеленски.

210

Анонимен

преди 2 години

Да така е и аз мисля всички русофили и всеки ,който подкрепя Путин да бъде помолен учтиво да напусне България.Това ще бъдат хората,които ще направят белята тук в следващите няколко дни,за да може Путин да действа на наша територия.

209

Колкото

преди 2 години

Ние българите ще си направим труда да защитаваме Кирчо, Кокорчо толкова и украинците ще се хвърлят да бранят клоуна си.

208

Анонимен

преди 2 години

Не ми е ясно Руснаците толкова ли са зле та да се вързват на един агент и на олигархията в Русия.Те бяха използвани още от началото от Путин и олигархията за да може той да си постигне фашистките идеии Това което виждате в Русия е фашизъм.Време е да се събудят Руснаците от дълбокия сън.А за Европейците,трябва да са наясно,че Путин няма да спре в Украина.С нетърпение чака Полша.Ще направят измислени провокации от Полша и Румъния.