48

Колко много истина

преди 2 години

"Ние сме във война", коментира Джими Картър. САЩ е във война през всички 242 години от своята история, с изключение на 16 години, обяснява Картър.Картър определя САЩ като "най-войнствената нация в историята на света", поради склонността да се опитва да принуди другите да "възприемат американските ни принципи". "Изхарчихме, мисля, че 3 трилиона долара", допълва Картър за американските военни разходи. "... Това е повече, отколкото можете да си представите. И все на ЧУЖДА ТЕРИТИРИЯ !А бившият президент Тръмп заяви в радио предаване, че когато е научил, че Путин признава не

47

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Олигарсите продават разни неща - газ, петрол, алуминий, зърно, дървесина - при продажбата - парите се превеждат в Английските Банки, А и Много често - Англия е посредник и урежда сделките - срещу процент от сделката. Англия поиска от Азарбейджан 10% - за да Съдейства за Газопровода от Азарбейджан до Италия , даже Европейската част я плати - ЕС, Нещата се Случиха Бързичко , Сега Азарбейджан Доставя на Италия с тръба - Хиляди Километри, ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

46

Анонимен

преди 2 години

Еееее стига де!

45

Анонимен

преди 2 години

Лондон да изгони милиардерите е като да изгоним руснаците от Черного море. Милиардерите са зависими от владенията си в Русия, т.е. просто парите им няма да стигат в ЮК.

44

робин хут

преди 2 години

Лондонград ще стане Ленинград.

43

whistleblower

преди 2 години

Много е откачено да обявяваш война на запада при положение че на повечето децата са им на запад дори на Путин дъщерите му са някъде на запад до колкото знам ако си мисли че западняците не ги знаят къде са и кои са много тъпо.

42

Анонимен

преди 2 години

Аха. Точно милиардерите си държат парите в английски банки. Имаш там няколко милиарда и услужливо съвсем прозрачно ти лъщи името точно там, нали? За швейцарски банки изобщо не са и чували. На ролсройса им пише "ванко1"? А яхтата на Аврамович вече не може да плава по Темза. Тоя тип Джонсън май няма никаква идея как работят банките. Англичаните не спират да изумяват с откровената си тъпота. Нали тия, дето уж ги блокирате отдавна имат английско гражданство, бе гении!

41

Анонимен

преди 2 години

Наскоро британският вестник Дейли Мейл публикува карта на лондонските предградия, на която бяха посочени стотици дворци и вили принадлежащите на крадливи руски чиновници и олигарси, които подлежат на изземване. Путин е успял да убеди олигарсите които ограбиха Русия и изнесоха капиталите на запад, че ще им гарантира да запазят парите си ако ги върнат и инвестират в двете нови републики, които де факто са (бяха) индустриалното сърце на Украйна, и дори ще могат да ги умножат.

40

Анонимен

преди 2 години

Английската кралица като ограби Индия та какво плати.

39

да стреляш в краката

преди 2 години

тези богаташи не плащат данъци в Русия тези богаташи нямат фабрики с работници в Русия Е И какво ще стане безброи безработни и минус в хазната на острова кои е на сметка

38

Цитат

преди 2 години

Ако Русия няма да я има и светът няма да го има. Владимир Владимирович

37

Анонимен

преди 2 години

Ето какво казва лорд Дерби, във вестник Таймс (Лондон) на 10 март 1878 г. 1 седмица след 3 март Британското правителство подкрепено от правителствата на повечето европейски страни, категорично отказва да признае грабителските мирни условия, наложени на Турция от прекомерните апетити на цар Александър. Санстефанският договор влиза в противоречие с интересите на европейската сигурност и следва да бъде преразгледан на нарочен конгрес, в който да вземат участие всички велики сили.

36

Анонимен

преди 2 години

Газът ли? Вероятно ще поискат да се плаща в рубли и така ще им затворят страничката,защото никой не притежава толкова рубли.После ще постудуват известно време и всичко ще си дойде по старо му

35

Геноцид Фашизъм

преди 2 години

В България се изтезават и Екзекутират хора от милиции близки до бившият Премиер Борисов и Главният Прокурор Иван Гешев!................................................ ИНСТИТУЦИИТЕ ПОТУЛВАТ ВСИЧКИ ПОДАДЕНИ ЖАЛБИ!

34

Анонимен

преди 2 години

Ха,ха пак не е взел хапчета!Странно,че администратора не го трие,а трие разумни коментари.

33

Всички

преди 2 години

Руски олигарси са британски, кипърски и т.н. Граждани. По-бедничките са с български паспорт.

32

Анонимен

преди 2 години

Ще има много изненадани евростлантици, когато разберем че много европейски държави тайно са договорили руски петрол и газ, а ние имаме само болката отзад в отверстието!

31

Анонимен

преди 2 години

В договорите с Газпром естествено има наказателни клаузи при неизпълнение. Как ще се плаща газът ако Русия не в системата swift :)

30

Анонимен

преди 2 години

Споко. Има 100 пъти повече милоинери в Китай. Ще го прекръстиме на Лон Шен.

29

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

В Украйна става нещо, Зеленски пак излезе да говори по телевизията, Русннаците яддат здрав пердаххх, ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА