21

АнонимеН

преди 2 години

НЕ СТЕ САМИ ! СПРАВЕДЛИВОСТТА Е НА СТРАНАТА НА УКРАЙНА !!!! НЕ ПРОЯВЯВАЙТЕ НИКАКВА МИЛОСТ КЪМ ПУТИНОИЗЧАДИЯТА, ТЕ СА ЧИСТО ЗЛО!!!

20

Анонимен

преди 2 години

Прилъстен и изоставен любимия номер на краварите.

19

Анонимен

преди 2 години

Преди месец наш Кирчо Джон Три Волта каза, че не му дрънчи на война. Питайте Кирчоо, weee! Той ръси мозък и знае всичко.

18

Анонимен

преди 2 години

Същото ще стане и в България - няма кой да помогне. Не знам на какво разчитат? САЩ само приказват за санкции. Санкциите няма да спрат войната.

17

Сандо

преди 2 години

е той кво очакваше, да се репчи па после други ли да се бият? Хелмут, Джон и Анри не искат да умират на украинска земя, искат в къщи на топло да седят ... което също не е сигурно ако спре газта от Русия

16

Бонго Бацил

преди 2 години

Зеленски, това са американците. Оставиха те сам да се оправяш, ама кога целува задни американски части не рива, а? Търпението на Путин се изчерпа и сега ще ви го върне тъпкано дето се гъбаркахте с него. Ще му докарвате НАТО и американците до границите? Това той няма да го позволи!

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 - Боже колко ЗАБЛУДЕН *** имало по света Боже ?! Сложи си ваксина белким ти стане някаква реакция в мозъченцето и да започнеш да мислиш трезво , че засега явно функционира само за битови инстинкти - Пак е нещо де ама ..!

14

Ха ха

преди 2 години

Жалко за зеленски ще изгние в затвора като го заловят за геноцида над донбас - подведоха го , че - сащ ще го защити като изнерви путинНе разбра че сащ искат война само за да качат цените на петрола и газа както и на пшеницата и да дестабилизират еврото

13

Анонимен

преди 2 години

Защо не обявите военните и цивилните жертви по отделно? За да не разкриете, че инвазията е убила по-малко хора от разходки в голяма част от хамериканските градове?

12

Диана

преди 2 години

Така ще да е като не знаят с кого да се бият..Украинците сами си избраха тази съдба, а сега пищят..Когато биеха техните руснаци /терористи, според тях/ как мислите, добре ли им е било? Ето сега ще видят как са се чувствали те! Сега, вместо да се правят на голями герои, по-добре да потърсят връзка с руснаците и да се разберат с тях като с бели хора - честно и открито..Истината е една и трябва да се живее с нея, според мен..Бог дава на всеки и всеки трябва да живее с това, което е негово..

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20 - Е хич не хленчат !

10

Ха ха

преди 2 години

Кой е готов да се бие заедно с нас? Не виждам никого."

9

Анонимен

преди 2 години

Когато дълго крякаш около бърлогата на мечката тя все някога ще излезе...

8

Анонимен

преди 2 години

Не трябва никой с никой да се бие. 21 век е. не знам, как някой който претендира, че има акъл и е в политиката - ще допусне да бъде убиец. Жалко за хората - онези, които бягат, онези които се страхуват за живата си.

7

Анонимен

преди 2 години

Защитават родината си .Бият се смело украинците, не се предават.Това е достойно за уважение.Помощ от никъде няма да дойде,знаят го и това.Но се бият а не хленчат.

6

Анонимен

преди 2 години

А ти очакваше да дойдат краввварските ти приятелчета,нали?Както ти обещаха-"Ти почни и ние ще довършим!"Е,НЯМА ДА ДОЙДАТ!Питай кюрдите в Ирак,и те го ядоха такъв,както и арабските формации в Египет!Ядоса мечката мечката и сега ще патиш!!Жалко за загубените християнски души!

5

Анонимен

преди 2 години

Егати журналистиката.Войната вече едно денонощие върви, една читава карта на бойните действия не могат да публикуват.Цитират разни градове и градчета дето да ги търсиш на картата.Войнае, цензура, неяснота, ама чак пък толкова.....

4

Цирк

преди 2 години

САЩ и нато при агресите си убиваше и рушеше всичко под ред но за тях санкции нямаше?!

3

Питане

преди 2 години

Тая година Радев ще ни организира ли тържества на Шипка или Боко пак ще му пречи и карантинира празника?!

2

Анонимен

преди 2 години

А га бомбихте Донецк не ривахте?